yettimm hayal'cim :) bende 2013 ağustos annesiyim,doğumdan hemen sonra eski kiloma inmiştim nasıl verdim o kiloyu anlamadım bile.. ama şimdi gece kalkıp tatlı bişeyler atıştırmam sonucu yeniden kilolarla beraberim
Merhaba canm benimde 9 Ekim doğumlu oğlum var bende diyetteyim doğum sonrası kiloları vermek gerçekten zor ama insan isteyince başarıyor ben 7.5 kilo verdim bile bir ay oldu diyete başlayalı üstelik ben emziyorum süt yapıcı şeyler tüketmeye çalışıyorum ekmeği sadece kahvaltıda kullanıyorum ben başka bir başlıktayım orda kilo bildirimi falan yapıyoruz günlük ne yediklerimizi de yazıyoruz bu arada sen de Ekim annelerinde miydin
ben yarışa varım :)
ben fazla kloyla hamile kaldım benım hayalim 70 le hamile kalmaktı 80 le kaldım 86 yım şimdi bazen 89 a kadar cıkıyorum kendi kendime dıyet yapıyorum 85 e düşüyorum ama üzerine tekrar alıyorum
70 e inmem lazım sanki doğum sonrası kilo zor gıdıyor gibi,önceden olsa verirdim çoktan he bide kabızlık problemimde var iyice şişiyorum
sanırım zor olmasının sebebi evde kalıp yürüyüş yapamamak ben yürüyüşle hemen düzene giriyordum çünkükabızlık bendede vardı şimdi iyiyim onun için sana hemen bir ilaç tavsiye edyim ilaçta değil zaten bitkisel bir şey eczanelerde satılıyor Laxa fiber çok işe yarıyor
sanırım zor olmasının sebebi evde kalıp yürüyüş yapamamak ben yürüyüşle hemen düzene giriyordum çünkükabızlık bendede vardı şimdi iyiyim onun için sana hemen bir ilaç tavsiye edyim ilaçta değil zaten bitkisel bir şey eczanelerde satılıyor Laxa fiber çok işe yarıyor
çay mı hap felanmı? ben doktora gıttığımda ilaç vermişti ama o da felaket karın ağrısı ypıyor bıde ılaç dıye içmek ıstemıyorum çok
ben nasıl yürüyüş yapabilirim ki artık tekim annem eve gıttı sadece haftada ıkı gun gelıyor ondada temızlık alışverış derken zamn gecıyor.gerci haftada ıkı gun yüzyordum ama aynıydı benım bağırsaklar iflas etmiş sanırımçalışmam diye inat ediyorlar
ne çay nede hap korkma canım benim oğluma verdi dr günde 3 defa verebilirsin dedi. bak istersen sor doktoruna ona göre alırsın
hahahh inatçı bağırsak sendromu olmuşsun sen
neyse benım bebekler durmuyor. ben bugün başlıyorum diyete bu saate kadar çok bişe yemedim ekmek hiç yemedım zaten akşam 7 den sonrada bişe yemeyerek başlıyorum diyete
Aranıza ben de katılabilir miyim kızlarOğluşum 11 aylık. 66 kilo ile doğum yaptım. 52-53 arası gidip geliyorum. Ellili kilo olmasına takılmayın çünkü boyum 1.53. 4 gün oldu kalori saymaya başlayalı 52.8 gr'dan den 52 kiloya düştüm Hergün mekik çekiyorum. Multi stepper ile 20 dakika yürümeye çaılışyorum ama hergün olmuyor Twister ile 5 dakika belimi çalıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?