Kızlar doğum sonrası kiloları hep birlikte verelim mi?

kızlar benide aranıza alın 25 haziran doğumlu kızım var 73 kiloyum hedef 60 benim sorunum troitlerim çalışmıyor o yüzden çok zor kilo veriyorum hep birlikte veririz inşallah
hoşgeldin tabi alırız nıye almayalım, inşallah zayıflıcaz

ben daha kahvaltı yapamadım ki(kahvaltıya misafırım var inşallah abartmam. sağol verdiğin bilgi için bizde de simit var yanına peynir ekledimmi tamam

ohh afiyet bal şeker olsun kuzum size
Ben öğle yemeğine geçiyorum bile. Ne güzel özendim keyifli keyifli kahvaltı yapın yerime

ohh afiyet bal şeker olsun kuzum size
Ben öğle yemeğine geçiyorum bile. Ne güzel özendim keyifli keyifli kahvaltı yapın yerime

sağol canım afiyet oldu zaten ben sabahla öğleni birleştıdım akşama bir kase corba bide bol salata düşünüyorum eğer kimse gelmezse:44::44::44::44:

Son düzenleme:
Öğleyin yememen güzel olmuş benim maşallahım var
Öğleyin çorba, 2 kaşık kısır
ara: 2 kuru kayısı
Akşam: tavuk ızgara. yoğurt.
Yok ya ben spor yapamayınca gitmeyecek gibi geliyor canım kilolar

aslında yürüyüş yapabılsek çabuk gider ama malesef

kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 küp peynir
4 tane zeytin
salatalık
2 ince dilim ekmek

bugünkü açılış benden

Vakit olmuyor ki canım yürüyüşe

benim kahvaltı menüm de :
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
2 bardak şekersiz çay

Kızlar yine kaçtınız
Ben kahvaltı menümü sayayım :
1 dilim kepekli ekmek
5 yeşil zeytin
30 gr beyaz peynir
şekersiz çay
Ara:3 kuru kayısı
yarim paket nescafe

Sabah tartıldım 51.5 'a düşmüşüm

8 günde 1.300 gitti kızlar

Acelya_Acelyam sen neler yapıyorsun canım kilo vermek için ? Ben kalori sayıyorum acizane Ama spor yok

az yiyorum. akşam yemeğini çok erken yiyorum. ekmeği azalttım. ve beni en çok zorlayan tatlı-abur cubur yememek.
maalesef kendimi çok sıkamıyorum ama az az da olsa bu iş olacak

Hadi inşallah canım benim istediğinkiloya ulaşırsın Çok erken yiyemesem de yemeği en geç saat yedide kalkmış oluyoruz sofradan. Abur cuburu sorma dondurmalar uçuşuyor gözümün önünde Arada kaçamaklarım da oluyor tabii ki
Dün akşam kibrit kutusu kadar da olsa irmik helvası yedimm Önce kalorilerine bakıyorum sonra bir el beni durduruyor

Ben şekeri azalttım. Sadece kahvaltıda 2 ya da 2 dilim kepek ekmeği yiyorum.

ooo sen daha zayıfsın ama daha iradelisin canım.
o el bir de beni dürtse iyi olacak

ooo sen daha zayıfsın ama daha iradelisin canım.
o el bir de beni dürtse iyi olacak

Boyum yok, ama popo göbek ayrı devlet kurmuş durumdalar tatlım
kalori say sen de acaip tırsıyorsun o zaman :18:
Ama benim ki gibi sürekli irmik helvası yap, makarna yap diyen eşin varsa arada kaçıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…