Canlar nasılsınız V Vavin Shokella juliet55 Synonyms eski gruptan bir siz kaldınız sanırım liste yenilenmiş rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah Synonyms sinemcim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Shokella aslıhancım sayfa yönetiminde Allah kolaylık versin canım.
Ben bebişle günler nasıl geçiyor anlamıyorum tekrar okumaya başlamak istiyorum içimde bir eksiklik oldu meğer devamlı okuyunca huzur buluyormuşum bizim oğlanın uyku saatlerini bi ayarlarsam gelicem inşallah aranıza dualarınıza ortak olmaya Allah’a emanet olun hepiniz

Ablaaacımmm geldin mi nasılsın ne war ne yok çok teşekkür ederiz iyi dileklerin için allah oğluşuna sağlık sıhhat wersin tez zamanda bekliyoruz buyur gel allaha emanetsin

Kizlar Hamilelik haberlerinizi aldikca cok mutlu oluyorum duygulaniyorum, Allahim isteyen herkese en kisa zamanda bu duygulari nasip etsin ve insallah herkes kucagina saglicakla hayirlisiyla evlatlarini alirlar. Ben Kasim ayinda 8 Haftalikken düsük yaptim Tüp bebek tedavisindeyim, allahim nasip ederse bu Mart tekrar deniyecegiz, Allahim hic kimseyi evladiyla sinamasin insallah, arada bir aklima geliyor, kisada olsa hamilelik dönemi gecirdim ve öyle güzel günlermiski, hergünün saniyenin kiymetini bilin canlar, sorunsuz bir hamilelik diliyorum herkese ve kendimede insallah

aminnn İNŞALLAH CANIM aminnn

Hayırlı uğurlu olsun topiğimizin ikinci bebişi sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bol bebişli senemiz olsun gözün aydın olsun canım benim tebrik ederim

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim için de dua et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…