- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.721
Ben bugun bitiririm. Esim ameliyat oldu o yuzden biraz sarkti bu seferde. Diger arkadasa geçebiliriz.Sıradaki okuma F Ftszynp zeynep te duası;evladını sağlıkla kucağına almak kişi başı 342 düşüyor cumartesi akşama bitirelim inşallah allah kabul etsin
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
13-@Bahar Ceyhan (Evlat sahibi olmak) (bahar)
Ablaaacımmm geldin mi nasılsın ne war ne yok çok teşekkür ederiz iyi dileklerin için allah oğluşuna sağlık sıhhat wersin tez zamanda bekliyoruz buyur gel allaha emanetsinCanlar nasılsınız V VavinShokella juliet55 Synonyms eski gruptan bir siz kaldınız sanırım liste yenilenmiş rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah Synonyms sinemcim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Shokella aslıhancım sayfa yönetiminde Allah kolaylık versin canım.
Ben bebişle günler nasıl geçiyor anlamıyorum tekrar okumaya başlamak istiyorum içimde bir eksiklik oldu meğer devamlı okuyunca huzur buluyormuşum bizim oğlanın uyku saatlerini bi ayarlarsam gelicem inşallah aranıza dualarınıza ortak olmaya Allah’a emanet olun hepiniz
Tamam canım kılıyorum ben şimdi başlayabilirizM Maviruya30 büşracım sıra senin namazını kıl başlayalım istersen haber bekliyorum
aminnn İNŞALLAH CANIM aminnnKizlar Hamilelik haberlerinizi aldikca cok mutlu oluyorum duygulaniyorum, Allahim isteyen herkese en kisa zamanda bu duygulari nasip etsin ve insallah herkes kucagina saglicakla hayirlisiyla evlatlarini alirlar. Ben Kasim ayinda 8 Haftalikken düsük yaptimTüp bebek tedavisindeyim, allahim nasip ederse bu Mart tekrar deniyecegiz, Allahim hic kimseyi evladiyla sinamasin insallah, arada bir aklima geliyor, kisada olsa hamilelik dönemi gecirdim ve öyle güzel günlermiski, hergünün saniyenin kiymetini bilin canlar, sorunsuz bir hamilelik diliyorum herkese ve kendimede insallah
Hayırlı uğurlu olsun topiğimizin ikinci bebişi sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bol bebişli senemiz olsun gözün aydın olsun canım benim tebrik ederimShokella canım benim hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder darısı isteyen herkesin başına olur inşallah aminnn dua grubuna devam edeceğim inşallah
Allah razı olsun canım benimHayırlı uğurlu olsun topiğimizin ikinci bebişi sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bol bebişli senemiz olsun gözün aydın olsun canım benim tebrik ederim
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim için de dua et lütfenShokella canım benim hamileyim sizlerle de paylaşmak istedim Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder darısı isteyen herkesin başına olur inşallah aminnn dua grubuna devam edeceğim inşallah
Aminnn inşallah canım benim inşallah Allah razı olsun tabi ki ederimhayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim için de dua et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?