- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.901
AYnen kuzum bencede değişik ama olmuş artık napalım bnde zorlanıyorum yalan değil :) allah kabul etsinShokella okudum canım ,Allah kabul etsin ,bu yeni forma alışamadım bir türlü ,önceki Sayfayı göremiyorum ,resimler yazılardan büyük,etiketleme iyi oluyor yoksa formu kaçırıyorum
canım ben evde giremiyorum eşim izin vermiyor mesajı yeni gördüm şu an işteyim ve ortam müsait değil ancak akşam kılarım yarın başlarız olur mudvtb canım sıra sende sen namazını kıl bitiren arkadaşlar başlayıp okusun diğer kızlar da bitirince listeyi kapatırız inşallah haber bekliyorum ❤❤
Esin seni cok sevdigi ve seni düsündügü icin böyle birsey yapiyordur, buralarda senin kafani karistirmiyalim diye,, bende kendimi tutuyorum, fazla girip bakmamak icin, gercekten iyi olmuyor bazen, ama bazende dertlesmekte iyi geliyor :) :) coookk abartmadan kararinda en iyisicanım ben evde giremiyorum eşim izin vermiyor mesajı yeni gördüm şu an işteyim ve ortam müsait değil ancak akşam kılarım yarın başlarız olur mu
bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum bazen siteye giremiyorum sayfayı bulamıyorum karışık işler:)Shokella okudum canım ,Allah kabul etsin ,bu yeni forma alışamadım bir türlü ,önceki Sayfayı göremiyorum ,resimler yazılardan büyük,etiketleme iyi oluyor yoksa formu kaçırıyorum
canım ben okumuşum.yazdım görmedin sanırım
Kuzum hoşgeldin allah senden razı olsun ben çok yoğunum bikaç gün benim 340 okumam bana yardım edebilirsin mümkünse ince düşünceli arkadaşım benimm ❤❤Selamun aleykum kizlar nasilsiniz eksiklerinze yardim etmeye geldim var mi yardim isteyen
Hosbuldum kuzum cumlemizden razi olsun 140 tane okurum ❤Kuzum hoşgeldin allah senden razı olsun ben çok yoğunum bikaç gün benim 340 okumam bana yardım edebilirsin mümkünse ince düşünceli arkadaşım benimm ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?