- 30 Mart 2017
- 12.745
- 19.826
- 298
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.941
Canim ben 100 tane okurumShokella Ben bitiremedim kızlar daha 100 okudum,yardim edeblecek var mi,ancak Yarın Akşama biter
Canım geçmiş olsun öncelikle rabbm tek seferde rast getirsin inşallah bende ilaca başladım mazeretli olabilmek için bizimde tüp benek tedawisi olacak biliyosundur belki ben ailemle paylaşmadım paylaşmayıda düşünmüyorum annem ilk günden beri sıkıntının eşimde olduğunu düşünüyor ikimizdede sıkıntı war ama dr bana eşimde olmasa hamile kalabileceğimi aşılama olmadan direk tüp bebek önerdi sonuçta bu özelimiz we paylaşmak zorunda değiliz olur ya duyulursa yine eşimde değil sıkıntınn bende olduğunu söyleyeceğim aslında hepsi rabbimden elden bişey gelmez ayıp yada günah olan bi durumda yok kmse istemez bu sıkıntıları yaşamayı ama imtihan namaz konusuna gelince dr kesinlkle lavabo dışında bütün hareketleri yasaklıyorlar benim ki öyle dedi en azından bende oturarak dewam edeceğim transferden sonra bi 15 20 gün kadar rabbim yar we yardımcımız olsun inşallah sırasıyla bizlerede nasip eder anneliği bol bol dua edelim birbirmze inşallah olumlu sonuçlr alırız bn inanıyorumKizlar Bizde (Esim ve ben :) ) insallah bu aksam bitiririz,
Size birsey sormak istiyorum, ben Haftasonu Adet oldum ve Donmus Embryo Transferi icin tedaviye basladik, Ortalama 15 gün sonra nasip olursa Transfer olacak hayirlisiyla, ve ben daha yeni namaz kilmaya basladim, ve transferden sonrada birakmak istemiyorum, internetde sandalyede oturarak kilinabilinir diyor, aramizda oturarak Namaz kilan oldumu acaba? AKlima takilan birkac sey var sormak istiyorum
Kuzum acele etme yavaş yavaş oku eksik olunca bna haber wer bende yardım ederimShokella Ben bitiremedim kızlar daha 100 okudum,yardim edeblecek var mi,ancak Yarın Akşama biter
Allah razı olsun kuzum rabbim gönlüne göre wersinShokella 140 okudum canim başka eksiği olan varsa 100 tane da ha okuyabilifim
Bu benim ikinci Transferim olcak allah nasip ederse, ilkinde Düsük yasadim malesefCanım geçmiş olsun öncelikle rabbm tek seferde rast getirsin inşallah bende ilaca başladım mazeretli olabilmek için bizimde tüp benek tedawisi olacak biliyosundur belki ben ailemle paylaşmadım paylaşmayıda düşünmüyorum annem ilk günden beri sıkıntının eşimde olduğunu düşünüyor ikimizdede sıkıntı war ama dr bana eşimde olmasa hamile kalabileceğimi aşılama olmadan direk tüp bebek önerdi sonuçta bu özelimiz we paylaşmak zorunda değiliz olur ya duyulursa yine eşimde değil sıkıntınn bende olduğunu söyleyeceğim aslında hepsi rabbimden elden bişey gelmez ayıp yada günah olan bi durumda yok kmse istemez bu sıkıntıları yaşamayı ama imtihan namaz konusuna gelince dr kesinlkle lavabo dışında bütün hareketleri yasaklıyorlar benim ki öyle dedi en azından bende oturarak dewam edeceğim transferden sonra bi 15 20 gün kadar rabbim yar we yardımcımız olsun inşallah sırasıyla bizlerede nasip eder anneliği bol bol dua edelim birbirmze inşallah olumlu sonuçlr alırız bn inanıyorum❤
Okudum Allah kabul etsin inşallahSıradaki okuma @dvtbtuba da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor salı akşama kesin bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)✔
4-@Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)✔
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
6-@umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)✔
7-@Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
8-@brkycn (Evladını kucağına almak için )(Büşra)✔
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
10-@Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
11-@rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)✔
12-@dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
13-@Bahar Ceyhan (Evlat sahibi olmak) (bahar)❤
Okudum, Allah kabul etsin.Sıradaki okuma @dvtbtuba da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor salı akşama kesin bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
13-@Bahar Ceyhan (Evlat sahibi olmak) (bahar)❤
İnşallah ilki neden düştü ?Bu benim ikinci Transferim olcak allah nasip ederse, ilkinde Düsük yasadim malesefInsallah bu sefer gelecek kuzum bana,, Allahim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah. Insallah sende hayirlisiyla en kisa zamanda baslarsin tedavine, Namazi da insallah oturarak kilacagim hayirlisiyla
Okudum canım rabbim kabul etsin.Sıradaki okuma @dvtbtuba da duası; evlat sahibi olmak kişi başı 342 düşüyor salı akşama kesin bitirelim inşallah allah kabul etsin ❤
5-@kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
9-@Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)✔
13-@Bahar Ceyhan (Evlat sahibi olmak) (bahar)✔
Amiiin canımm inşallah bende bugün kan testlerini wermeye gideceğim tahminen nisanın ilk haftası bende başlarım hayırlısıyla bi arkadaş kaldı ondan da haber alalım listeni açayım bu arada diğer arkadaşlar bahar için okuyabilirler namazını kılmış çnküShokella Kildim Namazimi canim Allah kabul etsin insallah, Kizlar Dua eden herkesten Allah razi olsun, ikinci tüp bebek deneme Arefesindeyim, insallah Sizlerinde Duasiyla Rabbim bizede Anne Baba olmayi nasip edecek, sorunsuz bir tedavi süreci olur ve hayirlisiyla Transfer olur.
Ilki malesef daha sonradan Kalbi atmadi, Doktorlar herkesin basina gelir dedi bilmiyorumRabbim bu sefer sorunsuz bir Hamilelik gecirmeyi nasip eder insallah, Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?