Canım geçmiş olsun öncelikle rabbm tek seferde rast getirsin inşallah bende ilaca başladım mazeretli olabilmek için bizimde tüp benek tedawisi olacak biliyosundur belki ben ailemle paylaşmadım paylaşmayıda düşünmüyorum annem ilk günden beri sıkıntının eşimde olduğunu düşünüyor ikimizdede sıkıntı war ama dr bana eşimde olmasa hamile kalabileceğimi aşılama olmadan direk tüp bebek önerdi sonuçta bu özelimiz we paylaşmak zorunda değiliz olur ya duyulursa yine eşimde değil sıkıntınn bende olduğunu söyleyeceğim aslında hepsi rabbimden elden bişey gelmez ayıp yada günah olan bi durumda yok kmse istemez bu sıkıntıları yaşamayı ama imtihan namaz konusuna gelince dr kesinlkle lavabo dışında bütün hareketleri yasaklıyorlar benim ki öyle dedi en azından bende oturarak dewam edeceğim transferden sonra bi 15 20 gün kadar rabbim yar we yardımcımız olsun inşallah sırasıyla bizlerede nasip eder anneliği bol bol dua edelim birbirmze inşallah olumlu sonuçlr alırız bn inanıyorum

Bu benim ikinci Transferim olcak allah nasip ederse, ilkinde Düsük yasadim malesef Insallah bu sefer gelecek kuzum bana,, Allahim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah. Insallah sende hayirlisiyla en kisa zamanda baslarsin tedavine, Namazi da insallah oturarak kilacagim hayirlisiyla

İnşallah ilki neden düştü ?

Shokella Kildim Namazimi canim Allah kabul etsin insallah, Kizlar Dua eden herkesten Allah razi olsun, ikinci tüp bebek deneme Arefesindeyim, insallah Sizlerinde Duasiyla Rabbim bizede Anne Baba olmayi nasip edecek, sorunsuz bir tedavi süreci olur ve hayirlisiyla Transfer olur.

Ilki malesef daha sonradan Kalbi atmadi, Doktorlar herkesin basina gelir dedi bilmiyorum Rabbim bu sefer sorunsuz bir Hamilelik gecirmeyi nasip eder insallah, Amin

Amiiin canımm inşallah bende bugün kan testlerini wermeye gideceğim tahminen nisanın ilk haftası bende başlarım hayırlısıyla bi arkadaş kaldı ondan da haber alalım listeni açayım bu arada diğer arkadaşlar bahar için okuyabilirler namazını kılmış çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…