Kizlar Bizde (Esim ve ben :) ) insallah bu aksam bitiririz,

Size birsey sormak istiyorum, ben Haftasonu Adet oldum ve Donmus Embryo Transferi icin tedaviye basladik, Ortalama 15 gün sonra nasip olursa Transfer olacak hayirlisiyla, ve ben daha yeni namaz kilmaya basladim, ve transferden sonrada birakmak istemiyorum, internetde sandalyede oturarak kilinabilinir diyor, aramizda oturarak Namaz kilan oldumu acaba? AKlima takilan birkac sey var sormak istiyorum

Allah tedavinizi hayirli saglikli bir evlatları sonuclandirsin eger secde yapamayacak kadar bir Saglik sorunu var ise oturarak namaz kilmak öyle caiz olur o da mümkünse yere oturarak olur yere oturmak hic mumkun değilse o zaman sandalyede kilinabilir

Tesekürler canim, kendimi ilk baslarda daha iyi hissetmek icin oturarak kilmak istiyorum, sonradan sucluluk duymamak icin, cünkü ilk transfer sonra uzanmak cömelmek ikinmak ev isleri yasak, en iyisi 1 2 hafta oturarak kilmak allahin izniyle

C Canim eger transfer sonraki yasak ise o başka ben normal zaman için eğilip kalkma vs sikintilari olmayan durumlar için dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…