- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 83
- 31
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #2.921
Tamam canım çook sağolHosbuldum kuzum cumlemizden razi olsun 140 tane okurum ❤
Okumaya başladım canım yarın biter inşallah
Rica ederim canımOkumaya başladım canım yarın biter inşallahteşekkür ederim
eger kimse almadiysa ben alabilirmiyim`?Kızlar 35 tane fazla okudum isteyen olursa sayısına ekleyebilir
Allah tedavinizi hayirli saglikli bir evlatları sonuclandirsin eger secde yapamayacak kadar bir Saglik sorunu var ise oturarak namaz kilmak öyle caiz olur o da mümkünse yere oturarak olur yere oturmak hic mumkun değilse o zaman sandalyede kilinabilirKizlar Bizde (Esim ve ben :) ) insallah bu aksam bitiririz,
Size birsey sormak istiyorum, ben Haftasonu Adet oldum ve Donmus Embryo Transferi icin tedaviye basladik, Ortalama 15 gün sonra nasip olursa Transfer olacak hayirlisiyla, ve ben daha yeni namaz kilmaya basladim, ve transferden sonrada birakmak istemiyorum, internetde sandalyede oturarak kilinabilinir diyor, aramizda oturarak Namaz kilan oldumu acaba? AKlima takilan birkac sey var sormak istiyorum
Tesekürler canim, kendimi ilk baslarda daha iyi hissetmek icin oturarak kilmak istiyorum, sonradan sucluluk duymamak icin, cünkü ilk transfer sonra uzanmak cömelmek ikinmak ev isleri yasak, en iyisi 1 2 hafta oturarak kilmak allahin izniyleAllah tedavinizi hayirli saglikli bir evlatları sonuclandirsin eger secde yapamayacak kadar bir Saglik sorunu var ise oturarak namaz kilmak öyle caiz olur o da mümkünse yere oturarak olur yere oturmak hic mumkun değilse o zaman sandalyede kilinabilir
Canim eger transfer sonraki yasak ise o başka ben normal zaman için eğilip kalkma vs sikintilari olmayan durumlar için dedim.Tesekürler canim, kendimi ilk baslarda daha iyi hissetmek icin oturarak kilmak istiyorum, sonradan sucluluk duymamak icin, cünkü ilk transfer sonra uzanmak cömelmek ikinmak ev isleri yasak, en iyisi 1 2 hafta oturarak kilmak allahin izniyle
Evet allah Nasip ederse Transfer sonrasi Doktoruma danisacagim canim en iyisi o galibaC
Canim eger transfer sonraki yasak ise o başka ben normal zaman için eğilip kalkma vs sikintilari olmayan durumlar için dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?