Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız Dil-i bitab saliha da duası; evladını sağlıkla kucağıma alabilmek kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım cumartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
9- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10- Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11- memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)

Canım Dil-i bitab arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin yavrusunu sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız Dil-i bitab saliha da duası; evladını sağlıkla kucağıma alabilmek kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım cumartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10- Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11- memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔

Shokella canım liste basa dönünce beni de ekler misin, asagı yukarı kac gune biter sence, kacırmayayım buralarda olayım ☺
Kuzum 15 gün sürmez inşallah en fazla o kadar sürer kızların bildirim yapmalarını bekliyorum bende haber veririm sana inşallah

Kızlar benim hesabı kapatmam gerekiyor. Sizden ricam sıradaki arkadaşlar namazını kılsa. Ben kalan 6arkadaşa okuyup bitirmek istiyorum. Mecbur Hesabı kapatacağm ama bu hafta hepinizinkini okumuş olurum kendi hakkımı. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…