- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 45
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.481
Kuzu nasıl yoksun anlmadım bildirim yapmayacak mısınkızlar ben bugünden sonra 10 gün yokum ama okurum gelince yazarım inşallahShokella
CanımBismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımızDil-i bitab saliha da duası; evladını sağlıkla kucağıma alabilmek kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım cumartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)✔
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8-Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
9-dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10-Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11-memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
12-sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13-sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)
Kuzum 15 gün sürmez inşallah en fazla o kadar sürer kızların bildirim yapmalarını bekliyorum bende haber veririm sana inşallahShokella canım liste basa dönünce beni de ekler misin, asagı yukarı kac gune biter sence, kacırmayayım buralarda olayım ☺
Tamam canımKuzum 15 gün sürmez inşallah en fazla o kadar sürer kızların bildirim yapmalarını bekliyorum bende haber veririm sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?