- 30 Mart 2017
- 12.745
- 19.826
- 298
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #3.501
Benimde bayramin 3. Günü Doğumum var kalan arkadaşlar namazini kilsa onlara okuyup bitirsek ustumuzde kalmasaKızlar benim hesabı kapatmam gerekiyor. Sizden ricam sıradaki arkadaşlar namazını kılsa. Ben kalan 6arkadaşa okuyup bitirmek istiyorum. Mecbur Hesabı kapatacağm ama bu hafta hepinizinkini okumuş olurum kendi hakkımı. Haberiniz olsun.
Tamam canim onun payini biz okuyalimDil-i bitab kuzumm seher arkdaşımız bununla ikidir bildirim yapmıyor belki farklı bi durumu vardır diye iki gün daha beklemek istedim olmazsa sen ve miraçın okuması için kızlardan yardım isteyeceğim didem namazını kıldı başlayabilirsiniz okumaya aklından bulunsun olur mu ben unutursam diye yazıyorum diğer listeye geçmek zorundayım karışıklık oluyo çnkü
Olur canim.ne zaman ve kaç tane okumam lazımsa söyle bana okumaya başlarım bendeStardust07 kuzum yardımına ihtiyaç var ama şimdi değil iki güne kadar haber veririm sana olur mu ❤
Shokella canim ben en son dior34 e okudum memurhanim da kaldim ona okuyamadim . okuyamadigim arkadaslar hakkinizi helal edin insAllah kendimi toparlayinca sizlere de okuyacagim
Benden dua isteyen herkese dua ettim doğumda Rabbim gonlunuze gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?