Benimde bayramin 3. Günü Doğumum var kalan arkadaşlar namazini kilsa onlara okuyup bitirsek ustumuzde kalmasa Shokella canim etiket yapabilir misin kalan arkadaşlara

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız Dil-i bitab saliha da duası; evladını sağlıkla kucağıma alabilmek kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım cumartesi günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
1-@Vavin (evlat sahibi olmak için)(Arzu)✔
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)✔
5- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)✔
6- C cansu_tr (evlat sahibi olmak için) (cansu)✔
7- M Mirac440 (evlat sahibi olmak)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)✔
9- dior34 (evlat sahibi olmak için)(didem)
10- Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)✔
11- memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
12- sher33 (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (seher)
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)✔
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)✔

Uraniaaflora memurhanim sher33 sera44 M Merveyakup kızlar namzlarınızı kılıp haber veririi misiniz bitiren arkadaşlar sırayla niyetinize göre okusun ayrılmak durumunda olanlar var çnkü hak geçmesin sher33 canım bildirim yapar mısın okumayacaksan biz ona göre okuyalım listeyi kapatamıyorum bununla iki arkadş oldu çnkü

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız dior34 didem de duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
10- Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)
11- memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)

Dil-i bitab kuzumm seher arkdaşımız bununla ikidir bildirim yapmıyor belki farklı bi durumu vardır diye iki gün daha beklemek istedim olmazsa sen ve miraçın okuması için kızlardan yardım isteyeceğim didem namazını kıldı başlayabilirsiniz okumaya aklından bulunsun olur mu ben unutursam diye yazıyorum diğer listeye geçmek zorundayım karışıklık oluyo çnkü

Tamam canim onun payini biz okuyalim dior34 için okudum ben diğer arkadaşlar kilarsa insAllah yarina kadar okunmaya calisirim ama artik. yetişir mi bilmiyorum

Bismillahirrahmanirrahim .. Allah hepimizin niyetini kabul buyursun dualarımız makbul buyursun kimin gönlünde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin bizimde bu dualardan faydalanabilmemizi nasip eylesin inşallah .. Sıradaki arkadaşımız dior34 didem de duası evlat sahibi olmak kişi başı ❤ 317 ❤Düşüyor kızlar lütfen okumalarımızı hızlı bildirimlerimizi zamanında yapalım perşembe günü akşam herkes bitirirse sevinirim okuyamayanlara yardım ederiz haber vermeniz yeterli olacaktır allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
4_ @kardelen_08 (evlat sahibi olmak) (meltem)
8- Dil-i bitab (Evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (saliha)
10- Uraniaaflora (evlat sahibi olmak için)✔
11- memurhanim (evlat sahibi olmak için) (yonca)✔
13- sera44 (evlat sahibi olmak için) (sevda)
14- M Merveyakup (evladını sağlıkla kucağına alabilmek için) (berivan)

Allah evladınızı iki cihanda yüzünüzün akı eylesin .. güle güle büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…