- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.341
ctesi ye sarkabilir arkadaşlar benim,ev arıyoruz bı yandan tasınma durumlarm var K Khvekokusu20
elimden geleni yapacagım ama bıryandan tasınma durumum soz konusu bu hafta arkadaslar benım durumum braz karısıkSıra sende ama cumartesiye sarkması iyi olmaz canım bitirip kendi namazını kılıp yazman lazım bize
Sen cuma kılarsın namazı bitirenler sana baslar. Sen bitirince bildirim yapar kendine okursun canımama başaracagım emın olun ctesı ye ogleden sonraya sıra bende namazımı kılıp baslarız ALLAH'IN iZNİYLE
♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥
1. V Vavin
2.talena
3. K Khvekokusu20
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. 5 528mucizemmm
7. B Beklenen2
8.begonvil1985
9. W whiteice67
10.iki prensesin annesi
Kızlar listemiz bu şekilde @Vavin arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız444 eksik yada fazla okumayalım canlar...
Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz
Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺
Dua süremiz 3 gün en geç cuma gününe kadar bitirelim♥
Canım ben bitirdim bildirim yapmayı unuttum
Namazını da kıl duanla birlikte bize yaz bitirenler sana baslasın canımbenim bu gece biterbildirim yaparım K Khvekokusu20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?