- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #4.621
Yetiştirsem buralarda olursam ederim tabiki canımKızlar listeye devam edelim mi bu liste bitince. Bu dua bana çok iyi geliyor. Eğer devam derseniz listeyi takip ederim. Çok bilmiyorum ama Zeyno doğuma gitmeden yardım eder inşallah
Canım benm cok sagolK Khvekokusu20 canım doğuma giderken aklına gelirse bana da duâ eder misinHamile kalabiliyim diye Allah sana sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Evet canım mer4260 için okunuyorK Khvekokusu20 ben okumamışmıyım çok karıştı hemen okumaya çalışayım mer-4260 için değilmi
Kuzum lekelenmem devam ediyor yarın akşam kılıp haber vereceğim inşallahW whiteice67 canım senin için eksik:
talena ?? Talena haber bekliyorum senden biz diger arkadasa gectik iki bildirim yapman lazım
M mer_4260 canım senin için eksikler :
1. V Vavin
2.talena
3. B Beklenen2
4. W whiteice67 ....
iki prensesin annesi canım müsait olunca namazını kılıp duanla birlikte bize yaz sana baslayalım inşallah ♥
Tamam canımKuzum lekelenmem devam ediyor yarın akşam kılıp haber vereceğim inşallah
Evet canımK Khvekokusu20 ben okumamışmıyım çok karıştı hemen okumaya çalışayım mer-4260 için değilmi
Kızlar ne durumdayızW whiteice67 canım senin için eksik:
talena ?? Talena haber bekliyorum senden biz diger arkadasa gectik iki bildirim yapman lazım
1. V Vavin
2.talena
3. B Beklenen2
4. W whiteice67 ....
iki prensesin annesi canım müsait olunca namazını kılıp duanla birlikte bize yaz sana baslayalım inşallah ♥
Kızlar ne durumdayızW whiteice67 canım senin için eksik:
1. V Vavin
2.talena
3. B Beklenen2
4. W whiteice67 ....
Canım şimdi kıldım namazımı. İnşallah Rabbim kabul eder.W whiteice67 namazını kılabilirsin canım duan bitti
iki prensesin annesi canım senden haber bekliyorum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?