Kızlar listeye devam edelim mi bu liste bitince. Bu dua bana çok iyi geliyor. Eğer devam derseniz listeyi takip ederim. Çok bilmiyorum ama Zeyno doğuma gitmeden yardım eder inşallah

Kızlar listeye devam edelim mi bu liste bitince. Bu dua bana çok iyi geliyor. Eğer devam derseniz listeyi takip ederim. Çok bilmiyorum ama Zeyno doğuma gitmeden yardım eder inşallah
Yetiştirsem buralarda olursam ederim tabiki canım
K Khvekokusu20 canım doğuma giderken aklına gelirse bana da duâ eder misin Hamile kalabiliyim diye Allah sana sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Canım benm cok sagol edecegim hepiniz için dua Rabbim sana da saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah

♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. @mer_4260
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. @Tospaagtd
7. B Beklenen2
8. begonvil1985
9. W whiteice67
10. iki prensesin annesi

Kızlar listemiz bu şekilde @mer_4260 arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

@mer_4260 in Duası :

Namazımı kıldım canım duam
Celal kızı Merve
Ya Rabbım Evımıze huzur mutluluk saglık sıhhat ver. Evlatlarıma saglıklı sıhhatli hayırlı iman dolu uzun omur nasip et onları layıkıyla yetıstırmeyi bize nasip et. Borclarımızı odeme kolaylıgı ver. Tez zamanda hayırlı bı ev nasip et ya Rabbım. Kız kardesımın sıkıntısını gdıer hastalığına sıfa ver. Dua eden duama amin diyen arkadaslarımın da duasını kabul et amin.

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç çarşamba gününe kadar bitirelim♥

W whiteice67 namazını kılabilirsin canım duan bitti

iki prensesin annesi canım senden haber bekliyorum ♥
Canım şimdi kıldım namazımı. İnşallah Rabbim kabul eder.
İsmim yadigar. Duam: Allahım bugün transfer sürecine başlayan yadigar arkadaşımın tüp bebek tedavisinin sonunda sağlıklı hayırlı imanlı bir evladı olmasını diliyorum. Rabbim yadigar arkadaşımın bu son tedavisi olsun inşallah. Daga fazla aratmadan bekletmeden yadigar arkadaşıma ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Duaya katılan tüm arkadaşların da gönlündekini önüne ser ya rabbim amin

♥♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. @mer_4260
4. B Bademmm388
5. M M_atruska
6. @Tospaagtd
7. B Beklenen2
8. begonvil1985
9. W whiteice67
10. iki prensesin annesi

Kızlar listemiz bu şekilde @denizimdnz arkadasımız için baslıyoruz okumaya namazını kılıp duasını bildirince baslayalım okumaya, arkadaşımız bildirim yapmadan baslamıyoruz, kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

@denizimdnz in Duası :

Canım şimdi kıldım namazımı. İnşallah Rabbim kabul eder.
İsmim yadigar. Duam: Allahım bugün transfer sürecine başlayan yadigar arkadaşımın tüp bebektedavisinin sonunda sağlıklı hayırlı imanlı bir evladı olmasını diliyorum. Rabbim yadigar arkadaşımın bu son tedavisi olsun inşallah. Daga fazla aratmadan bekletmeden yadigar arkadaşıma ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Duaya katılan tüm arkadaşların da gönlündekini önüne ser ya rabbim amin

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 3 gün en geç cuma gününe kadar bitirelim♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…