[/QUOTE]
Canım okudum Allah kabul etsin

[/QUOTE]

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6. begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019
10. @casual woman

Kızlar akdnz07 arkadaşımız uzun süredir giriş yapmadığı için onun okuması gereken sayıyı aramızda bölüşüp V Vavin arkadaşımızın okumasını tamamlıyoruz. Kişi başı ❤74❤ Tane daha okuyoruz. Duâ sahibi olan arkadaşımız ❤78❤ Adet okuyacak.

Pazartesi gününe kadar bitirip sıradaki arkadaşımıza geçelim

V Vavin duası :sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olmak

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6. begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019
10. @casual woman

Kızlar akdnz07 arkadaşımız uzun süredir giriş yapmadığı için onun okuması gereken sayıyı aramızda bölüşüp V Vavin arkadaşımızın okumasını tamamlıyoruz. Kişi başı ❤74❤ Tane daha okuyoruz. Duâ sahibi olan arkadaşımız ❤78❤ Adet okuyacak.

Arkadaşlar bildirim yeni gördüm etiket yapılmadığı için tamam bu gece okuyorum annemle benım adıma olanı yarın sbh duamı yazmış olurum namazımı kılıp Allahın izniyle...

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. 5 528mucizemmm
6. begonvil1985
7. M M_atruska
8. K Khvekokusu20
9. Umut_2019
10. @casual woman

Duâ sahibi olan arkadaşımız ❤78❤ Adet okuyacak. dua sahibi arkadaş okudu mu ki kendine sizce? ilk basta listeye girip sonradan cıkmak hiç hoş olmuyor düzen bozuluyor...

Dua sahibi olan V Vavin arkadaşımız, o listeden çıkmadı canım. Kendi duâ’sının devamı olan 78 adeti okudum diye bildirim yaptı. Bak yukarda paylaştım bildirimini.
akdnz07 nickli arkadaşta 10 günden fazladır giriş yapmadı, bizde sana geçmek için daha fazla beklemeyelim diye onun sayısını bölüştük. Haklısın canım, sayı bölüştürüldükten sonra giriş yapmamak bizlere haksızlık oluyor, keşke olmasa ama böyle aksilikler olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…