Büşra arkadaşımızın niyetine okudum Rabbim kabul eylesin hepmizin dualarını inşaAllah

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. M M_atruska

8. @Zeyno19
İsmim Büşra
Duâm; cocuklarımı saglık sorunları olmadan huzurla büyütmek oglumun da kızım gibi evin içinde Saglıkla koşturdugunu görebilmek

9. Umut_2019
10. Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

Dua süremiz 4 gün en geç Perşembe gününe kadar bitsin canlar

Iyi geceler ben bitirdim. Bir sonraki grupta daha fazla kişi olursak çok iyi olur.

Canım bu mesajını şimdi gördüm.
Olur inşallah canım, katılmak isteyen arkadaşları etiketliycez bakalım, inşallah katılırlar. Hem daha fazla kişi duâlarımıza amin demiş olur, hemde sayı okuyacağımız sayı azaldığı için daha rahat ilerler

Aynen canım bide bence kural koyalım.en fazla süre dolduktan sonra iki gün içinde bildirim yapılsın. Bitirilmediyse en azından yardımcı oluruz. Daha çabuk biter.

Ben de listeye katılmak istiyorum. Şuan için eksik varsa tamamlamak için yardımcı olalım tamamlansin sayınız.

Tabiki canım, yeni liste oluştururken ismini etiketlerim. Bu listedeki son kişideyiz zaten, bir kaç gün içinde yeni liste oluşturulur

Şuan için 4 arkadaştan haber bekliyoruz, biliyorsun Salavatı Tefriciyye’de sayı önemli. Onların kaç adet okuduğunu bilmediğimiz için şuan için haber bekleyelim. Kaldıkları sayıyı söylediklerinde bizde sayılarına yardımcı oluyoruz

tamam ama şöyle bir sorunum var adetim gecikti hala olamadim adet dönemimde denk gelirse yine de okuyabilirim ezberimde var ama ben kendim için namaz kılmadan niyet edebilir miyim?

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. M M_atruska

8. @Zeyno19
İsmim Büşra
Duâm; cocuklarımı saglık sorunları olmadan huzurla büyütmek oglumun da kızım gibi evin içinde Saglıkla koşturdugunu görebilmek

9. Umut_2019
10. Rainbow Peace

Kızlar listemiz bu şekilde ,kişi başına düşen sayımız 444 sadece dua sahibi arkadasımız 448 adet okuyacak eksik yada fazla okumayalım canlar...

Tefriciyeye baslama seklini hepimiz biliyoruzdur bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım, güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılıyoruz her ne için başlayacaksak niyetimizi ediyoruz. 21 yada 100 adet tövbe istiğfar ediyoruz, ayetimizi okuyup (ayeti asagıya ekledim) euzubesmele ile tefriciyeye baslıyoruz

Bunu yanlızca dua sahibi arkadasımız baslarken bir defa yapacak bitince de aynı sekilde namazını kılıp duasını edecek☺

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. M M_atruska

8. @Zeyno19
İsmim Büşra

9. Umut_2019
10. Rainbow Peace

♥♥TEFRİCİYE LİSTEMİZ ♥♥♥

1. V Vavin
2. talena
3. M mer_4260
4. talena annesi
5. @Tospaagtd
6. begonvil1985
7. M M_atruska

8. @Zeyno19
İsmim Büşra

9. Umut_2019
10. Rainbow Peace

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…