K Khvekokusu20 canım senin duâ’nın bitmesine sadece senin okuman kaldı. Ben listeyi kaptıyorum. Sen kendi okumanı bitirir, duânı toplarsın olur mu canım?
Canım benim tamam ben kendim için okur duasını yaparım agzınıza yüreğinize saglık Rabbim hepinizden razi olsun dualarınızı kabul etsin en kısa zamanda inşallah ♥ yeni listede olamayacağım bu listeyi zor tamamladım bebegim biraz büyüsün tekrar gelecegim inşallah aranıza ♥♥

Seninde ağzına , yüreğine sağlık canım,evlatlarını sağlıkla büyütürsün inşallah. En kısa sürede tekrar duâlarda buluşuruz inşallah

Ben olmak istiyorum .kac günde ne kadar okuyacagimizi yazarsanız inşallah katılmak istiyorum .en azından birbirimiz için dua etmiş oluruz.
Ben 2. Tüp bebek tedavisi göreceğim. Duam bu tedavimde kaliteli yumurtaların toplanıp hayırlısıyla sağlıklı çocuğumun olması.

Ben olmak istiyorum .kac günde ne kadar okuyacagimizi yazarsanız inşallah katılmak istiyorum .en azından birbirimiz için dua etmiş oluruz.
Ben 2. Tüp bebek tedavisi göreceğim. Duam bu tedavimde kaliteli yumurtaların toplanıp hayırlısıyla sağlıklı çocuğumun olması.

Ne zaman başlayacak okumaya acaba bu grup? Ben başka bir gruptayım da eğer çakışmazsa ben de katılmayı düşünüyorum.

Günaydın kızlar şuan kesin katılacağını haber veren 7 kişiyiz, 2 arkadaşımızda kaç adet düşeceğine göre karar verecek. Ben dün geç saatte etiketleme yaptım, ancak bugün geri dönüş olur diye düşünüyorum. O yüzden bekleyelim biraz daha, ancak dönüş olur,kişi sayımızda artar, okumamızda kolaylaşır

Reactions: H M
Tamm canim insallah bende katilacagim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…