- 25 Şubat 2015
- 802
- 1.201
- 113
- 37
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #5.501
Ben olurum sayıya göre ama çok fazla düşerse yetiştiremeyebilirim başka gruplarım da varArkadaşlar iyi geceler, Salavat-ı Tefriciye için yeni listeye başlyacağız. Daha önceden katılmak istediğinizi, yeni liste oluşturulurken etiketlememi istemiştiniz. Listede olacak mısınız?
W whiteice67 (2 kişi)
Asbei
N Nurellaa1
yalutserkan
N ndulaak
@xy35
M Mirayseval
Dil-i bitab
H M
H hadisse
Ben olurum sayıya göre ama çok fazla düşerse yetiştiremeyebilirim başka gruplarım da var
Tmm cnm saolasnTamam canım o zaman en son liste oluştuktan sonra seni tekrar etiketleyip sorarım tamam mı?
Insallah okumaya calisiriz canimArkadaşlar iyi geceler, Salavat-ı Tefriciye için yeni listeye başlyacağız. Daha önceden katılmak istediğinizi, yeni liste oluşturulurken etiketlememi istemiştiniz. Listede olacak mısınız?
W whiteice67 (2 kişi)
Asbei
N Nurellaa1
yalutserkan
N ndulaak
@xy35
M Mirayseval
Dil-i bitab
H M
H hadisse
Insallah okumaya calisiriz canim
Cok kisi olursak guzel olur. 1 gundemi bitmesi gerekiyor.
Tamam insallah bakalimGün sayısını kişi sayısına göre belirliycez canım. Önceki listelerde 10 kişiydik, kişi başı 444 adet düştüğü için 4 gün süre vermiştik.
Ben varım canımArkadaşlar listemizi bitirdik çok şükür. Yeni listede herkes olacak mı? Olmak isteyenler yazabilir mi?
@Vavin
@talena
5 528mucizemmm
M M_atruska
K Khvekokusu20
@Umut2019
@casual woman
Canım benim tamam ben kendim için okur duasını yaparım agzınıza yüreğinize saglık Rabbim hepinizden razi olsun dualarınızı kabul etsin en kısa zamanda inşallah ♥ yeni listede olamayacağım bu listeyi zor tamamladım bebegim biraz büyüsün tekrar gelecegim inşallah aranıza ♥♥K Khvekokusu20 canım senin duâ’nın bitmesine sadece senin okuman kaldı. Ben listeyi kaptıyorum. Sen kendi okumanı bitirir, duânı toplarsın olur mu canım?
Canım benim tamam ben kendim için okur duasını yaparım agzınıza yüreğinize saglık Rabbim hepinizden razi olsun dualarınızı kabul etsin en kısa zamanda inşallah ♥ yeni listede olamayacağım bu listeyi zor tamamladım bebegim biraz büyüsün tekrar gelecegim inşallah aranıza ♥♥
Arkadaşlar iyi geceler, Salavat-ı Tefriciye için yeni listeye başlyacağız. Daha önceden katılmak istediğinizi, yeni liste oluşturulurken etiketlememi istemiştiniz. Listede olacak mısınız?
W whiteice67 (2 kişi)
Asbei
N Nurellaa1
yalutserkan
N ndulaak
@xy35
M Mirayseval
Dil-i bitab
H M
H hadisse
Ben olacağım inşallahArkadaşlar listemizi bitirdik çok şükür. Yeni listede herkes olacak mı? Olmak isteyenler yazabilir mi?
@Vavin
@talena
5 528mucizemmm
M M_atruska
K Khvekokusu20
@Umut2019
@casual woman
Evet olacam benArkadaşlar iyi geceler, Salavat-ı Tefriciye için yeni listeye başlyacağız. Daha önceden katılmak istediğinizi, yeni liste oluşturulurken etiketlememi istemiştiniz. Listede olacak mısınız?
W whiteice67 (2 kişi)
Asbei
N Nurellaa1
yalutserkan
N ndulaak
@xy35
M Mirayseval
Dil-i bitab
H M
H hadisse
Tamm canim insallah bende katilacagim insallah.Günaydın kızlarşuan kesin katılacağını haber veren 7 kişiyiz, 2 arkadaşımızda kaç adet düşeceğine göre karar verecek. Ben dün geç saatte etiketleme yaptım, ancak bugün geri dönüş olur diye düşünüyorum. O yüzden bekleyelim biraz daha, ancak dönüş olur,kişi sayımızda artar, okumamızda kolaylaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?