Kızlar düşünce gücüne inanırmısınız

furdevs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
152
0
43
Ben inanıyorum. Neye çok inandıysam hep oldu. Bunu düşünce gücümle yaptığımı düşünüyorum:)))) Yine düşünce gücü işte. 100 de 100 düşünce gücü diye bir kitap okumuştum çok doğruydu. İnançlarımız, korkularımızla hayatımızı yönlendiriyoruz bence. Sizcede böylemi?
 
eskiden bende hep ne istedimse ne hayal kurdumsa gerçekleşirdi.ama şimdi hiç birşeyi demekki çok istemiyorum.çünkü hiçbirşey gerçekleşmiyor ama oğlum hariç tabiki.hayatta en çok iistediğim şeydi:asigim:
 
ben de çok inanıyorum ama hadi inanayım da olsun demekle de olmuyo, o inanç zaten içten gelmeli.. bunun için de iç huzurun olmalı ve evrenle barışık yaşamalısın. ben bunun için yogaya başladım, bedenimi, zihnimi ve ruhumu eğitmek amacıyla, henüz 2 ders oldu ama işe yarayacağına inanıyorum :)
 
sonuçta sadece etten ve kemikten oluşan bir madde değiliz.bir enerjimiz ve manyetiğimiz var, mesela ben sinirliyken etrafımdaki bütün elektronik aletler arızalanır, bilgisayarım kitlenir...vs bunlar tesadüf değil.
 
Ben de içten istenen şeylerden sonra çevremizi meleklerin kuşattığına, bir sıkıntıda olduğumuzda, çaresiz kaldığımızda bu meleklerin bize yardımcı olduklarına inanıyorum. Kalpten, yalvararak, sürekli tekrar tekrar Allah'tan istediğim şeyler sonrasında o istediğim şeylerle ilgili istediğimden hiç haberi olmayan kişilerden telefon aldığım oldu, ümidimin kesildiği zamanlarda, hayretler içine düşerek o istediğim şeylerin kabul edildiğine çok tanık oldum. Bunların kabul edildiği dönemlerde o isteklerim için çok gözyaşı dökmüş ve kalbim çatlarcasına yakarışta ve duada bulunmuştum...

Meditasyon ve yoga ise benim için kültür fizik ve esneme hareketlerinden başka bir şey ifade edemiyor. Bunlarda söylenen telkin cümleleri ise bana çok uzak gelmişti. Tabiat ana denilen bir olgudan istekte bulunulmasını çok garipsemiştim.
 
kesinlikle inanıyorum..bu konuyla ilgili kitaplar da okudum....

çok ilginç,hoş ve eğlenceli bi konu....
 
ben de çok inanıyorum ama hadi inanayım da olsun demekle de olmuyo, o inanç zaten içten gelmeli.. bunun için de iç huzurun olmalı ve evrenle barışık yaşamalısın. ben bunun için yogaya başladım, bedenimi, zihnimi ve ruhumu eğitmek amacıyla, henüz 2 ders oldu ama işe yarayacağına inanıyorum :)

Çok haklısın hadi inanayım olsun demekle tabiki olmuyor. Ama gerçekten olumlu düşünüp pozitif bakmak olayları değiştirebiliyor.Ben bunu başarabildiğime inanıyorum. Bir dönem çok kilo almıştım ve ne yapsam veremiyordum. Sonunda psikoloğa da gitme kararı aldım ve psikoloğun bana ilk söylediği şey kilo vermeyi beyninde sıkıntı yaptığın sürece veremezsin olmuştu. Ve gerçekten ben için için hep veremeyeceğime inanmıştım.Birçok insan tıbbi bir sorun olmadığı halde çocuk sahibi olamıyor demişti adam. Ne zamanki beyinlerinden bu saplantıyı attılar o zaman hamileyim diye geldiler bana demişti. Beyin çok güçlü gerçekten ve hiç farkında olmadan neler atıyoruz beynimizin arka taraflarına. BENİM REPLİĞİM ŞU UZUN ZAMANDIR " HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK". Sizin içinde öyle olsun canlarım...
 
kesinlikle değiştiriyor. bunu zırvalık gibi değerlendirenler var ama önemli olan insanın bir şekilde inanması ve inanarak istemesi, ne şekilde yaptığının önemi yok, temiz bir kalple gerçekten istemek ve sabırlı olmak gerek. sabırsızlanınca umutsuzluğua kapılıp olumsuz düşünebiliyoruz.
 
Malesef inanmıyorum,ama inandıracak birşeyler yaşamış olmayı isterdim...
 
Malesef inanmıyorum,ama inandıracak birşeyler yaşamış olmayı isterdim...

Bende inanmazdım. Ama gerçekten iste.Tüm kalbinle....
Bir dileğim vardı. Sana diyebilirim ki 18 yaşımdan beri.Olması biraz mantık dışıydı.
Biraz zaman aldı ve oldu. Ondan sonra inancım sağlamlaştı. Şimdi kalpten dilediklerim daha çabuk gerçekleşiyor.
Tüm kalbinle ve pozitif düşünerek....sen de dene.
Allah kalbindekileri versin...:Saruboceq:
 
Korktuğum başıma geldi deriz bazen. İşte korktuk öyle inandık oldu demektir bu aslında. Öyle inanıyorumki ben o yüzden hep olumsuz düşünceleri beynimden atmaya çalışırım hemen.
 
% 100 düşünce gücü kitabını bende okumuştum ama bu konuda kesin bir kanıya varabilmiş değilim hala.pozitif düşünerek,tüm kalbimle istediğim şeylerin gerçekleştiğine inanmamı sağlayacak şeylere tez vakitte şahit olmayı diliyorum.Sadece istemek yetmiyor tabi,istediğin şey için emek sarfedeceksin.hem pozitif düşünüp hemde emek sarfettikten sonra istediğin şeye ulaşamadığını görmek..işte mesele bu.ben yaşadıklarımdan dolayı fazla kaderci biriyim galiba.
 
evet bende inanıyorum düşünçelere
gecen düşünçemde eşimle ne güzel artık hiç tartışmıyoruz diye geçirdim
aboooooooo 2 gün küs kaldık tartıştık iyimikaydirigubbakcemile3
 
Tek kelime ile inanıyorum.Ve yaşadım da...Ama yaşamak için bir şeye gerçekten inanmak ve onu bütün brnliğinle istemen gerekli...
 
Bende çok içtenlikle istediğim şeylere sahip oldum uzun zaman aldı çokta zordu. Ama düşünce gücünden çok bunun tüm kalbimizle Allah'tan istiyor olmamızdan kaynaklandığını düşünüyorum ben..Ama korktuğum şeyleri kendime çekmekten de zaman zaman korkuyorum belki bu noktada düşünce gücüne inanıyor olabilirimde :uhm: ama daha çok inandığım dediğim gibi tüm kalbimizle istiyoruz ve Allah bizim hayatımıza sokuyor..
 
Malesef inanmıyorum,ama inandıracak birşeyler yaşamış olmayı isterdim...

ayneeeeeeeen katılıyorum.daha fazla istememin mümkün olamayacağı birşey hiç bi şekilde gerçek olmadığı gibi gerçeğin yanına bile yaklaşmıyor..kendimi son derece çaresiz hissediyorum...
 
bence olması gereken şeyler olması gereken zamanda biz istesekte istemesekte olur. Daha önce çizilmiş bir yolda ilerliyoruz, belirli şeyler olmadan bu şeylerin olacağı belli olsada biz bunu bilmiyoruz, ama bu şeylerin olması istettiriliyor olabilir bize, bu şekilde olacak birşey olduğu vakit bizde olacak şeyi istettirilmişsek o zaman istediğimiz şeyin olduğu izlenimine katılabiliriz ve mutlu olabiliriz.
 
Hayata biz ne verirsek o da bize aynısını verir. Bu budur, iyi şeyler veririsek, iyi şeyler alırız, kötü şeyler verirsek kötü şeyler alırız. iyi düşünürsek, iyi olur, kötü düşünürsek, kötü olur. SEN ne verirsen, onu alırsın, hayat ıSTEDıĞıNı verir. Yeterki istemesini bil!!! Hiç vazgeçmdeden ve çok yoğun olarak, güçlü olarak ve NET olarak ne istediğini bildiğinde, karşılığını MUTLAKA alırsın...
 
ben de inanırımm....gerçekten hissedersem istersem olur =) %100 düşünce gücü nü ben de okumuştum baya etkilenmiştim
 
X