kızlar eşim küfür ediyor..

nisankralicesi

♡Chocolita❤2♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
20.283
109.747
518
kızlar eşim önceden de küfür ederdi ama bu son zamanlar da çok arttı bir yere gittiğimiz de etmez ama böyle başbaşa kaldık mı felan sinirlendiği zaman felan küfür ediyor :(

Alışkanlık :(
Benimki de ediyor. Nişanlıyken "salak" bile duymadım ağzından.
Sana hiç yakışıyor mu. O güzel yüzüne yakışıyor mu. Falan diyorum bi süre etmiyor sonra yine ediyo..
Günahından kabir azabından bahsediyorum bende.. Yapacak bişey yok gerçekten.. Sakın büyük tepki verme körüklemiş olursun.. O edince bazen bende ona ediyorum aynısını söylüyorum yani hoş mu diyorum mesela.. Napalım ..

yok bana etmez canım maç izlerken felan birine sinirlendiği veya bi olaya sinirlendiği zaman

Özellikle sordum çünkü iki tabloda hoş değil ama sana ediyor olması kadar değil :)

Rahatsız olduğunu dile getir . Srn küfür ederken ben utanıyorum de .

Belki azaltır.

benim sevgilimde ediyor malesef etme diyorum ama fazla üstüne gitmiyorum çünkü yaşadığı çevreden kapar insan herşeyi evlendiğimzde zaten bırakır o zaman canını yakarım her küfüründe o da biliyo bunu.

belli ki deşarj olamıyor. senin yanında küfretmese iyi ama küfrün öznesi sen değilsen bu kadar takılmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
ben de aşırı sinirlendiğimde küfrediyorum kendi kendime sakinleşebilmek için bazen ihtiyaç hasıl oluyor.
eşini susturmak yerine sıkıntısı veya stres sebebi ne ise onunla ilgili konuşur veya kafa dağıtacak başka bir şeyler yaparsan kalmaz küfretmesi.

lan dese ağzına vururum demiş biri de abartmayalım lütfen.. şu devirde, bu ülkede, bu hayat şartları ve stres ortamında lan da diyemeyeceksek ölelim daha iyi.

belli ki deşarj olamıyor. senin yanında küfretmese iyi ama küfrün öznesi sen değilsen bu kadar takılmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
ben de aşırı sinirlendiğimde küfrediyorum kendi kendime sakinleşebilmek için bazen ihtiyaç hasıl oluyor.
eşini susturmak yerine sıkıntısı veya stres sebebi ne ise onunla ilgili konuşur veya kafa dağıtacak başka bir şeyler yaparsan kalmaz küfretmesi.

lan dese ağzına vururum demiş biri de abartmayalım lütfen.. şu devirde, bu ülkede, bu hayat şartları ve stres ortamında lan da diyemeyeceksek ölelim daha iyi.
Haklısın canim ama ilerde Banada edebilir yani ondan bugun uyariyim olmazsa

Back
X