- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
kızlar eşim önceden de küfür ederdi ama bu son zamanlar da çok arttı bir yere gittiğimiz de etmez ama böyle başbaşa kaldık mı felan sinirlendiği zaman felan küfür ediyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bana etmez canım maç izlerken felan birine sinirlendiği veya bi olaya sinirlendiği zamanSize mi küfür ediyor yoksa ota boka sarıp küfürlü konuşan cinslerden mi haber , maç vs izlerken ?
yakında öyle yapacam artıkBence rahatsizliginizi belirtin en sinir oldugum koca tipi... benimki lan dese ağzına vuruyorum. Hiç tahammül edemem ya Allah korusun...
yok bana etmez canım maç izlerken felan birine sinirlendiği veya bi olaya sinirlendiği zaman
Doğru diyorsun canimbenim sevgilimde ediyor malesef etme diyorum ama fazla üstüne gitmiyorum çünkü yaşadığı çevreden kapar insan herşeyi evlendiğimzde zaten bırakır o zaman canını yakarım her küfüründe o da biliyo bunu.
sizinkinin çevresinde eden var mı varsa onunla görüştürmeyin mesela ve hele ki çocuğunuz varsa onun yanında asla ettirmeyin.Doğru diyorsun canim
Yani ben arkadaşlarından duymadım ama kendi aralarında ediyorlar bilmem. 2 yaşında kızım varsizinkinin çevresinde eden var mı varsa onunla görüştürmeyin mesela ve hele ki çocuğunuz varsa onun yanında asla ettirmeyin.
Haklısın canim ama ilerde Banada edebilir yani ondan bugun uyariyim olmazsabelli ki deşarj olamıyor. senin yanında küfretmese iyi ama küfrün öznesi sen değilsen bu kadar takılmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
ben de aşırı sinirlendiğimde küfrediyorum kendi kendime sakinleşebilmek için bazen ihtiyaç hasıl oluyor.
eşini susturmak yerine sıkıntısı veya stres sebebi ne ise onunla ilgili konuşur veya kafa dağıtacak başka bir şeyler yaparsan kalmaz küfretmesi.
lan dese ağzına vururum demiş biri de abartmayalım lütfen.. şu devirde, bu ülkede, bu hayat şartları ve stres ortamında lan da diyemeyeceksek ölelim daha iyi.
Bence rahatsizliginizi belirtin en sinir oldugum koca tipi... benimki lan dese ağzına vuruyorum. Hiç tahammül edemem ya Allah korusun...
ediyor mu onun yanında küfürYani ben arkadaşlarından duymadım ama kendi aralarında ediyorlar bilmem. 2 yaşında kızım var
Çok az dek gelmiştir yaniediyor mu onun yanında küfür
ama etmesin ya çocuk normal bişey sanar onu, çocuk için etme felan deseniz dinlemez miÇok az dek gelmiştir yani