• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ev konusunda çok büyük bir tartışma yaşadık !!!

Bu çirkef tarzı cümleler ancak yazan insana yakışır üzerime bile alınmıyorum yazdıgınızı aynen size iade ediyorum
Bence üstünüze alınmalısınız. Bakın sadece ben çirkef olduğunuzu düşünmüyorum, pek çok yorum bu doğrultu da :)

Herkesin yorumu kendine kötü söz anca sahibine yakışır

Sizin biraz kavga gürültüden hoşlanan bi tarzınız var bence.O olaylardan sonra böyle olacağını burdan biz bile anladık.

Konu sahibini haksız bulanları anlamıyorum. Sizin oturduğınuz masraf yaptığınız evinize eltiniz göz dikse eminim sizde aynı tepkiyi hatta dahada fazlasını verirdiniz çünkü kadını burda haksız yere linç etmenizden bile anlaşılıyor neler yapabileceğiniz.. Konu sahibi bence ne olur sa olsun evinizi satmayın da vermeyin de kimseye sonuçta tapu su sizde hiç birşey yapamazlar...

Konu sahibini haksız bulanları anlamıyorum. Sizin oturduğınuz masraf yaptığınız evinize eltiniz göz dikse eminim sizde aynı tepkiyi hatta dahada fazlasını verirdiniz çünkü kadını burda haksız yere linç etmenizden bile anlaşılıyor neler yapabileceğiniz.. Konu sahibi bence ne olur sa olsun evinizi satmayın da vermeyin de kimseye sonuçta tapu su sizde hiç birşey yapamazlar...
İnsanlar çok fazla hoşgörülü bu konuda ama ben olamıyorum hani bir söz var ya ben küfür ediyorum sinirli davranıyorum ne yapaym hayatımı mahvedene şiirmi yazayım

konu sahibi o evi baskasina sat ama yinede onlara yar etme... birak evin yeni sahibiyle onlar ugrassin tabi o zaman elin adaminin evini elinden almaya bir taraflari yerse.

Burdaki yazdıklarınız gibi davranıyorsanız sizde çok sessiz sakin biri değilsiniz.
Karşılıklı çirkefleşme olmuş aslında.
Tapu kayınvalidenin üzerindeydi değil mi doğru hatırlıyorum.

Boş yere aksiyon nasıl yaratılır, ortam nasıl gerilir, ev nasıl darma duman edilir uygulamalı gösterdiniz herkese.
İsteyen istediğini desin, ayaklarınızı uzatıp çayınızı içecektiniz.
Olayları bu hale getirenin siz olduğunuzu gerçekten görmüyor musunuz, görmek mi istemiyorsunuz?

Iste boyle mal mulk sevdasi yuzunden boyle kardesler birbirini oölduruyor biri mezara biri hape.

Elti haksizlik oldugunu dusunuyorsa ev alciliyken, kapisi yokken bize alinan evden daha buyuk, o evi istiyorum deseydi.

Bende ev sahibiyim. Perdesi camina uygun yapildi, mobilyalari evin buyuklugune gore alindi, en basitinden mutfaga alinan masa bile mutfağın buyukluguyle ilgili.
Bu ev sizin, alin oturun dendiyse ve ben bu evin bize ait oldugunu bile bile zevkime gore yatirim yaptiysam eltiyle ev falan degismem. Noterde tapu devrine kadar konusulduysa bu isin icinde iyi niyet aramam. Ortaligi ayaga kaldiririm.
Bu yuzden esim abisinden yumruk yiyorsa, oyle abiyede yaziklar olsun.

Elti aynı binada yaşamaktan sıkılmış olabilir. Bunada sizin evin büyük olmasını bahane etmişde olabilir. Kendi evini kiraya verip başka eve taşınsaydı.

Sonuçta aileler ev almak zorunda değim ama almışlar biri önce evlenio aynı binaya gelmiş biri başka yerde kalmış.
Buda birnevi haksızlık kadında kendince intikam almak istiyor.

Ama siz başta konuyu büyütmeseydiniz keşke ev sizin tapu sizin, eşinizlede aynı fikirdesiniz. Ortalık boşuna karışmış.
Ha haksızmısız değilsiniz sonuçta size alınmış

yaptığınız tadilat parasını peşin getirilerse evi cvereceğinizi söyleyin. vermezler ama verirlerse aile apartamanındaki daire artı tadilat parasıyla yeni bir ev alın. hepsi kala kalsın.

Benim eşimin abileri de aynı olmasa da mal durumundan ortalığı karıştırmaya çalıştılar.
Ancak ben hiç birinde söz sahibi olmadım.
Ne eltilere ne onlara ne anne babalarina.
Eşime de başka çözüm yollarini önerdim.
Çok büyük şeyler yasanacakken ortam yatıştı.
Yoksa biz de ne laflar işittik de duymazlıktan geldik.
Yangına körükle gitmek olmuş eltinizle sizin kendinizi ortaya atmaniz.
Acı bir tecrübe olmuş.

Yahu bu ne elti merakiymis kk da anlamadim. Adamin evini basip alacam bu evi göreceksin diye ortaligi yikiyorlar. Birinciye derim ikinciye alirim diye haber yolluyorlar. Sonrada vay efendim uslup yanlis aileni niye karistirdin ama onjn rvu kv yanindaymisssss diye konu sahibine yükleniyor. Biri bana bunu dese yemin ederim acarim bayramlik agizimi bugüne dek cirkinlesmedigim kadar da cirkinlesirim. Ne deseydi? Annecigim elticigim müsadenizle evimde yasamaya devam edebilirmiyim diye mi sorsaydi? Belli ki normal bi uslupta anlamayacak kadar cirkin eltiyle kayin

Yahu bu ne elti merakiymis kk da anlamadim. Adamin evini basip alacam bu evi göreceksin diye ortaligi yikiyorlar. Birinciye derim ikinciye alirim diye haber yolluyorlar. Sonrada vay efendim uslup yanlis aileni niye karistirdin ama onjn rvu kv yanindaymisssss diye konu sahibine yükleniyor. Biri bana bunu dese yemin ederim acarim bayramlik agizimi bugüne dek cirkinlesmedigim kadar da cirkinlesirim. Ne deseydi? Annecigim elticigim müsadenizle evimde yasamaya devam edebilirmiyim diye mi sorsaydi? Belli ki normal bi uslupta anlamayacak kadar cirkin eltiyle kayin
Emeğine bileğine sağlık canımmm

Emeğine bileğine sağlık canımmm

E öyle ama.

Sende sakin ola satma evini. Diger konunda da yazmistim ben otturamadim ama oh onlarda otturamadi diye sevinmesinler sakin. Esin zaten senin yaninda. Ailesiyle arasina gereken mesafeyi o koyar zaten. Birdaha gelirlersede direk polisi cagir.

Burdaki yazdıklarınız gibi davranıyorsanız sizde çok sessiz sakin biri değilsiniz.
Karşılıklı çirkefleşme olmuş aslında.
Tapu kayınvalidenin üzerindeydi değil mi doğru hatırlıyorum.
Hayır tapu eşimin üstüne

Back
X