Yok canım kesinlikle öyle altın satma huyu yok omdan adım gibi eminim Altun'larıma ihtiyacı da Yok kaldı ki satsa bile ben bilirim ki ihtiyacınvar niye sattın bile dememEşin gereksiz sinirlenmis. Heveslenebilirsin.. Bundan doğal ne var?
Aklıma ilk gelen sattı da yol mu yapıyor oldu...
Bu kadar Fecri olmasına anlam veremedim
Annesine ne sözü vermiş beyefendi?
Bence diret bunun altında hiç iyi kokular gelmiyor burnuma...
Yok canım omdan Emin'im öyle paraya düşkün bir kişilik değil habersiz yapamaz yapsa bile ben kalkıp laf etmem aramızda sen ben yoktur o konuda Emin'imAltınları sattı mı bu adam,öyle davranıyor.
Altinlari getirsin sende tak.zaten erkegin tasarrufunda degildir.vurmasi kotu elbette cocuk kac yasindaEvet gece 3 gibi oldu bu tartışma sabaha kadar sürdü ..koluma vurma meselesi yarım saat önce oldu
E derdi ne o zaman?Yok canım omdan Emin'im öyle paraya düşkün bir kişilik değil habersiz yapamaz yapsa bile ben kalkıp laf etmem aramızda sen ben yoktur o konuda Emin'im
Eşiniz ne iş yapıyor. Aranızda sen ben yoktur ama altınlara konu gelince öyle olmuş görünüyor. Başka bişey var diye düşünüyorum yoksa neden bu kadar çıkış yapsın ki ?Yok canım omdan Emin'im öyle paraya düşkün bir kişilik değil habersiz yapamaz yapsa bile ben kalkıp laf etmem aramızda sen ben yoktur o konuda Emin'im
Künye dikkat çekmiyomuşE derdi ne o zaman?
Yapmış bişeyler altınlara o.
Neden daha önce istediğinde gidip künye aldı da hazır altınlarından getirmedi?
Bu kadar istemene ,en azından getirir gösterirdi,kaldı ki sen evde takayım demişsin.Künye dikkat çekmiyomuş
Eşimin işi çok iyi ihtiyacı yoktur bana zarar gelirmiş altın taksam başıma bir iş ben de hepsini istemiyorum bari bi iki tane getir diyorumEşiniz ne iş yapıyor. Aranızda sen ben yoktur ama altınlara konu gelince öyle olmuş görünüyor. Başka bişey var diye düşünüyorum yoksa neden bu kadar çıkış yapsın ki ?
Kavga anında dedi ki getirecem eğer takmazsan çöpe atacam yapmazsam en adi o..çocuğuyum ..bu lafı demiş diye getirecekmiş yoksa çöpe atacakmış annesine küfür gitmesin diyeBu kadar istemene ,en azından getirir gösterirdi,kaldı ki sen evde takayım demişsin.
İnşallah dediğin gibidir.
Ayrıca o annesine söz mü vermiş,küfür mü etmiş o ne?
Orada haklı insanlar bir yüzük için kol kesiyorlar da.. bu kadar büyümesinin altında kesinlikle iyi niyet aranmaz sana künye alacağına bir tane bilezik verebilirdi. Ailesine vermiş olabilir mı?Eşimin işi çok iyi ihtiyacı yoktur bana zarar gelirmiş altın taksam başıma bir iş ben de hepsini istemiyorum bari bi iki tane getir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?