Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

Orada haklı insanlar bir yüzük için kol kesiyorlar da.. bu kadar büyümesinin altında kesinlikle iyi niyet aranmaz sana künye alacağına bir tane bilezik verebilirdi. Ailesine vermiş olabilir mı?
Ailesi benim altınlarıma hayatta tenezzül etmez..onun dün gece takıldığı konu ben baban hatıra kalsın getir bari setimin bileziğini takayım dedim.ben ona altınlarımda gözün var demişim böyle diyerek güya

Bu kadar iyi niyetli sizi evde takacağınız bir bilezik için başınıza gelebilecek kötülüklerden korumaya çalışan adam size vurdu mu ? İki bilezik bir gerdanlık için babanızın evine mi göndermekle tehdit ediyor ? Yapmaz dediklerimiz den görürüz zaten ne varsa .

Yine diyorum ben iyi niyet aramadm ya da sizin söyleyis tarzınız o şekilde hissettirmis olabilir. Eee madem öyle getirsin altınları sende tak..

Kavga anında dedi ki getirecem eğer takmazsan çöpe atacam yapmazsam en adi o..çocuğuyum ..bu lafı demiş diye getirecekmiş yoksa çöpe atacakmış annesine küfür gitmesin diye
He :)
Ama çocuk gibiymiş o da,inada bindirmiş ne ayıp.
Getirsin illa ki gör o altınları,sonra zaten barışırsınız.
Hem o çocuk da yok ne demek?

Yok canım kesinlikle öyle altın satma huyu yok omdan adım gibi eminim Altun'larıma ihtiyacı da Yok kaldı ki satsa bile ben bilirim ki ihtiyacınvar niye sattın bile demem
Dünya üzerinde ne kadar aldatan, para saklayan, eşinden birşeyler gizleyen adam gördümse hepsinin eşi ben kocamdan eminim o yapmaz diyor. E yapıyor kardeşim sabaha kadar kavga edip size vuran birine neden bu kadar güveniyorsunuz?

Sanırım eşim o altınları satmış bunun içinde bu şekilde kavgalar çıkarıyor maden micik olmayan şeyden kavga ediyor al kızınıda kayınbabanın evine git hiç annene değil onlara söyle konuşsunlar bu işde bir iş var derim.

Büyük sorunlar değilmiş zaten eşin belliki altın konusuna gelince böyle oluyor sende en iyisi kayınbabanla çöz olayı

Esin cok mu cimri? Altinlara konacagini mi dusunuyor , satmista olabilir ya da borc vermis olabilir.

Etti küfürü kendi etti. Sana faturasini mi cikariyor? Sana bir sey soyliyim mi o altinlar durmuyor canim esinin bu tavri getirecek altinlar yok.

Yok canım omdan Emin'im öyle paraya düşkün bir kişilik değil habersiz yapamaz yapsa bile ben kalkıp laf etmem aramızda sen ben yoktur o konuda Emin'im
Aranizda sen nen yok Ama bi seti getirmiyor takman icin. Yerine gidip kunye aliyor hevesin gecsin diye. Kolundaki kunye icinde basina bir is gelebilir. Altinlar %85 durmuyor.

o kadar saçma ki.
senin heves etmen çok çok doğal.
ki altınlar senin takman istemen de çok doğal.
zaten dışarda takmam, evde hevesimi alırım demişsin.
ne diye eşin uzatıp konuyu, şiddete küfüre kadar getirmiş anlamadım?
ailesinin yanında bu konuyu açtın diye erkeklik damarı tutmuş olabilir sadece.
böyle bir şeyden sebep bile yürü babanın evine diyorsa zaten o adamdan bir cacık olmaz.
ne olur kusura bakma.

Sen altınları gördün mü? Adam bir haltlar karıştırmış olabilir. Çok gördüm altınları anasına götüren erkekleri. Ayrıca sana şiddet uygulamış. Bir erkek bana vursa ağzının ortasına çakarım. Kadınları pasif görüyorlar. Yuvam yıkılmasın diye düşünüp sakın alttan almayın. Adamın içinde hayvanlık varmış ki ortaya çıkarmış. Altınlarımı ver deyip annenizin evine gidin gerekirse. Boşanmak istemiyorsunuz zaten. En azından sizi kaybetme korkusu yaşasın.

Bencede altinlar yok direk aklima o qeldi nedense yaptiqi cok yanlis o altinlar senin hakkin istersen hic vermezsin bile yani

Hadi ceyrek bilezik falan anlarimda taki setinin ne isi var kasada? Takamayacaksan neden alindi onlar sana? Eşin cok sacmalamis bence. Ama bu kadar israra ragmen getirmedigine göre altinlari satmis olabilir mi? Hayir benden habersiz yapmaz demissin ama bu kadar israrina ragmen getirmemis olmasi celiskili bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…