Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

Altınları harcadığını düşündüm

Kızlar Altınları getirdi ..ben de konuyu uzatmamak için aldım ama takmak istemiyorum artık bunkadar tartışmadan sonra
Özür dilerim cahilligime ver ama hafta sonları bankalar açık oluyor mu ? Ya da altınımi Alacağım açın bankayı deniliyor mu ? Ne zaman getirdi?

Kusura bakmayın ama kocanız tam bir öküz..
o altınlar saklanmak içinmi takıldı size Allah aşkına ? Benim takılarımı bana vermeyecek gebertirim onu be!!
Siz de burda gelmiş üzülüyorsunuz Allah aşkına kendinizi bu kadar ezdirmeyin lütfen.. Bırakın ne hali varsa görsün..

Ay ne saçma şey. İstediğimi takarım istediğimi saklarım veya satarım. Benim olanı bana getirmiyor ve kavga çıkarıyor. Hadi ordan derim. Sen tak canım istediğini kocanın da havası iner yakında. Gerekirse kayınpeder ine anlat bu tutumunu o da nasılsa seni destekliyormus

Aldım ama takmadım. Ben takmayacam demiştim konuyu uzatmamak için lanet şeytana dedim aldım elinden ..tak bakayım nasıl olacak dedi..artık takmazsan çöpe atarım dediği için mi takmamı istedi bilmiyorum

Aldım ama takmadım. Ben takmayacam demiştim konuyu uzatmamak için lanet şeytana dedim aldım elinden ..tak bakayım nasıl olacak dedi..artık takmazsan çöpe atarım dediği için mi takmamı istedi bilmiyorum
Ayy ne yapsın,takmazsan,bende çöpe atmazsam nokta nokta nokta çocuğuyum dedi ya.Şimdi ya o çocuk olacak,ya çöpe atıp geri dönüşümcüleri sevindirecek,e ikisi de kolay değil,en kolayı senin takman...Tak gitsin bari,diğer 2 şık seninde hoşuna gitmeyecek çünki...

Aynen de o düşünceyle tak dedi

Merhaba bende ruhsal olarak kendimi surekli baski altinda hissediyordum. Surekli sorunlar ile karsilasiyordum. .... tarafindan yazilan kitaplari okudum. Kendisi ile irtibata gectim.Allahin izni ile cok iyim. Allah bin kere razi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
senin yapacagn tek sey burnu surtulsun al cocugunu git annenn evine valla yalvarana kadarda gelme

Ben altinlarimi sadece düğünde takılırken gördüm, diğer gün iyi ve cahil niyetimle kvnin 40 milyar kusur altını var iyi saklıyor diye annen saklasin dedim verdim. Bir ay sonra düğün olacaktı takmak istedim altınlar meğerse o hafta içinde satılmış. İnanın toplasanız 3 milyar ya vardı ya yoktu. Çamaşır makinesi aldılar bana diye seviniyorum minnet duyuyorum bı de :) altınla almışlar.. iki üç borç vardı onları odemisler. Kvninkiler mı ? Eksiksiz yerinde..

Sen hala niye oyle demek istemedim diye kendini anlatmaya calisiyorsun.

Gayet dogal bir sey getir altinlari takayim demek.

Sirf bu yuzden koluna vurup annenlere goturecegim seni diyorsa kesin altinlara bir sey yapti uste cikmaya calisiyor.

Akli sira bir daha isteme diye seni annene yollamakla korkutacak. Birde cocukla tehtit ediyor s.....siz.

Aciklama yapma. Sende ona bagir ne yaptinki altinlara bu kadar tepki veriyorsun de. Bir gidersem annemlere geri gelmem gider koluma vurdun diye darp raporu alirim acarim sana dava hem cocugumu alirim hem senden tazminat alirim diye sende onu korkut.

Ezdirme kendini. Bosayacak diyede korkma. Yoksa hep seni boyle tehtit eder.

3 kere okudum. yuhh..!!!
Tepkiniz noldu?

Bir bileziğe heveslencek ne var bu kadar anlamadım.
Adama resmen senden altın kaçırıyo gibi davranmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…