Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

Çok merak ediyorum gerçekten altınlara bir şey yapmadıysa bu kadar sinirlenecek ne vardı, gereksiz alıngan bir koca tipi.. ne burcu acaba?

bence sizin altinlar uçmuş.Uçmuş ta suc bastırıyor.Getiremiyor altin yok .Satmis yemiş.Hamilesin kızın var esin bu derecede sinirli bilmiyorum yotum yapmayim bu konuda .

Konuya nereden bakıyor olursanız olun, yani dinen de medeni kanuna göre de, size ait olan altınları, alıp götürüp "muhafaza" ediyorlar, yalvar yakar malınızın -o da bir parçasını- talep ediyorsunuz, kimse takmıyor, öte yandan siz kolunuza takılan künyeye bakıp bu neyin nesi arkadaşım, nerede benim altınım bile demiyorsunuz, adam terbiyesizlik edip bir de öfke kontrol edemeyip sizi çoluk çocuk önünde ne hallere sokuyor, haklı talebiniz yüzünden çirkefleştiği için utanmadan sizi suçluyor, yetmiyor üste çıkıp sizi sindirmek için yarın seni babanın evine götüreceğim diyecek kadar da pespayeleşiyor, siz de dönüp burada aman evliliğim bitiyor diyorsunuz...

Üç kuruşluk arabayı sürmek için, aman can güvenliği, toplumun güvenliği trafik güvenliği diye aylarca kurslara sınavlara giriliyor, geçemeyince o ehliyet alınamıyor, ama gel gelelim nesilleri inşa edecek evlilik için, iki evet yetiyor ya, ben esas ona yanıyorum.

Altınların başına bi iş gelmiş gibi geldi banada yani nedir ısrarla sana vermemesi.çok saçma abartmış

Artık o altını getirecek , sende takacaksın çöpe atacağım diye inat etmenin manası Yok.

Kasalar için iki kişi ortak giriş yapılabiliyor, sanada anahtarı kullanma yetkisi çıkarsın , istediğin zaman git kendin bak kasaya, belki bankaya gitmeye üşeniyordur, ondan isteme .

Ama altınları sattı da size söylemiyorsa geçmiş olsun, ozaman daha büyük bir güven sorununuz var

Altınlar ve tartışmanız hepsi boş. Gelir geçer.
Ancak çocuğunuzun yanında yaptığınız kavga, kolunuza vurması ve en kötüsü, " seni annenin evine götüreceğim " demesi hiç affedilir değil.
Sanki pazardan domates almış, iade etmeye gidecek. Ömrümde sinirlendiğim ve affedemeyecegim nadir cumlelerdendir.

Size zarar gelir diye , sanki cocuksunuz , altınları vermeyip ( ki kasanın anahtarı ikinizde olmalı ) , üstüne kolunuza vurup , psikolojik zarar veriyor.. Sinir bozucu bir tezat.

Bu ayıdan daha kötü başına ne gelebilir ki? Gelen gelmiş zaten. Bence yemiş altinlari ya da yiyecek yer arıyor seni altınlardan uzak tutarak aklı sıra unutturmaya calisio. Kayinpederini ara guzellikle rica ettim bana verdiginiz altinlari ama oglun vermiyor de. Istedim diye dövdü beni de abart. Sikayet et babasina. Cocuksu ve bencil tavirlariyla bunu hak edio bence.

Yok canım kesinlikle öyle altın satma huyu yok omdan adım gibi eminim Altun'larıma ihtiyacı da Yok kaldı ki satsa bile ben bilirim ki ihtiyacınvar niye sattın bile demem
esin dengesizmiş. bunun sattın imasıyla bir alakası yok tabiki getir takayım diyebilirsin. sen zaten alttan almaya calsısmıssın. napacaksın bu adam beyi bekliyor altınları hiç mi sormayacaksın.
hem sana vurmus hem suclu hem güçlü . ac kv kp e söyle olayı aile büyükleri araya girsin.

bide cok alttan alan taraf gibisiniz
nırmalde eslerin restlesmesini istemem ama bu ese rest cekilir cünkü o suclu iken bastırıyor

Kocan bi garip kvga cikarasi varmis bence bu kadar basit bir konuyu buyutmus hayr yani senn bilezgin ister takarsn ister saklarsn ona ne bosuna kendni uzme kocanda hata haddini bilsin once edepsiz

Acaba birine borcmu verdi cunku zora girmis bi yerleri sen uzulme konusma bosver esinle getirsin altinlarida tak fazla tartismaya girme

Sattın yedin mi desen açık açık o bile sorun olmamalı o ney öyle küsmeler falan pms gibi lütfen aynen böyle soyleyin eşinize :)) selamımı da iletin sizi üzmesin.

Satmasa bu tipte biri niye yeni künye alsin.Gider kasadan verir
.Kesin satmış .Kavga büyür altın gelmez .
bence de bi kunyeyle agzina biraz bal calip susturmaya calismis. bakti olmuyo iş seni ananin evine yollarim gerekiyosa döverime gelmiş.bence de ortada altin falan kalmamais ama soyleyemiyo öküzbaş

Heveslenmen çok normal sonuçta kadınların böyle şeylere hevesi vardır altınların başına bir şey gelmiş olabilir belki.
Ne diyeyim Allah yardımcın olsun canım umarım tatlıya bağlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…