Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

Altının var ya da yok olması değil ki önemli olan..
Sizin isteklerinizi önemsememesi ve sırf altın takmak istediniz diye size şiddet uygulaması..
Evet ..öfkeni kontrol et dedim edemiyorum sen benim yanımdan uzaklaş uzatma diyor

Evet ..öfkeni kontrol et dedim edemiyorum sen benim yanımdan uzaklaş uzatma diyor

Bunun öfke kontrolüyle ne alakası var ki?
Adamdan bişi istiyorsunuz..
Size ait olanı..
Kaldı ki size ait olmayanı da isteyebilirsiniz?
Size değer vermemesi sorun bunu söylüyorum..
Herhangi bir konu değil bu yanından uzaklaşınca uzatmayınca çözülecek..
Siz onun çocuğu değilsiniz..

Çok sıkıldım artık bir yuva kolay kurulmuyor ben yıkmamak istiyorum ..şuanda bütün herşeyi benim üzerime atmış bir de kendisi diyor beni geri kazanmak istiyorsan çaba harca diye ne yapacağımı şaşırdım

Tamam yıkmayın elbette ki..
Ama biraz da geri durun ki o çabalasın..
Kavga etmeden ama..
Anlasın hatasını..
Hiçbirşey olmamış gibi davranamasın..

Şuan kendisi aynı modda hata görmüyor kendisinde dün dediğiniz gibi davrandım bi baktım kendisi daha çok geri duruyor tersliyor

altın maltın yok ortada bence.. bu kadar çıkışması hiç normal değil,yol yapıyo sana

Allah allah altınlar senin değil mi, ister takarsın ister yatağın altına istiflersin. Çok tuhaf. Sende ben bir suç göremedim. En iyi savunma saldırıdır taktiğini uygulamış eşin. Altınların için seni yalvartıyor. Satmış falan olmasın?

Kızlar Altınları getirdi ..ben de konuyu uzatmamak için aldım ama takmak istemiyorum artık bunkadar tartışmadan sonra
Allah Allah 3,5 yıl getirmeyip bugün birden pattadanak getirdi ha çok ilginç
Üstelik getireceğinin sinyalini bile vermemişti size abuk sabuk konuşmuştu sizinle gerçekten beklenmeyen bir gelişme olmuş
Oysaki hislerim çok kuvvetlidir ortada altın Yok gibi hissetmiştim
Demek ki ben yanılmışım
Hakkınızda hayırlısı olsun

Kızlar Altınları getirdi ..ben de konuyu uzatmamak için aldım ama takmak istemiyorum artık bunkadar tartışmadan sonra
Canım,onları inşallah gerçekten getirmiştir,seni bu kadar da solda sıfır saymamıştır ama,senin onlardan çok daha büyük sorunların var...Aysbergin görünen kısmı bu sadece.Buradaki fikir alışverişlerini takip et,mantıklı bulduklarını uygula,daha önce bu adam yüzünden ölmek istiyorum yazmışsın.Bizim tepkimiz yüzünden,altınlar geldi tamam sorun yok moduna girdiysen ,ekranı kapattığın anda biz yokuz zaten.O hayatı yaşayan sensin,kendinin farkına var..Ve bil ki evlilik bu değil...

Yok canım gerçekten getirdi ..sorun mu evet var ..şuan herşeyi benim üzerime yıkmış durumda ..seni yeniden sevmem için birşeyler yap çaba harca dedi bana şuanda evde soğuk rüzgarlar esiyor nasıl davranacağımı şaşırdım

Cidden çok ilginç bir adammış eşiniz. Tepkileri anlamsız geldi bana. Nedemek vurmak ne demek küfretmek... sonrada altınları getirmek cidden şaştım..

Sizin evlenme hikayeniz nedir @PrensesimNur,sen 2 kişilik mi sevdin,adamı zorla mı evliliğe razı ettin,yeterki benimle evlen,hiç problem olmam,ağzım var dilim yok mu dedin?Bu hikaye de gerçekten bir gariplik var,evlendikten sonra erkeklerin ekseni kayar bazen,kabul etmesem de anlarım,ama senin eşininki külliyen tepetaklak olmuş,yada zaten hep öyleydi,sen ne cool,tarz adam diye yorumladın,bilemiyorum...

Yok canım severek evlendik ..hatta o çok istedi ..ben sevgiliyken onu çok üzdüm ..fakat evlenince bunları asla sorun etmeyeceğini söyledi. Gerçekten etmedi de..o zamn da sert bir kişiliği vardı ama evlenince detayları daha net gördüm ..

Hmm,deplasmandasın ve rövanşı söke söke alırım diyor yani,ee kendi huzurunu da kurban ettiğinin farkında değil mi?Ama kardeş laf aramızda,adama ne yaptın nişanlıyken bu kadar ,merak ettim doğrusu

Hmm,deplasmandasın ve rövanşı söke söke alırım diyor yani,ee kendi huzurunu da kurban ettiğinin farkında değil mi?Ama kardeş laf aramızda,adama ne yaptın nişanlıyken bu kadar ,merak ettim doğrusu
Özel konular tatlım .. sevgi bunkadar çabuk biter mi sence yoksa beni cezalandırmak için mi böyle yapıyor anlamadım

Ben eşimden eminim diyorsun da burdaki kızların dediği gibi altınları satmış çıkacak ve sende gelip buraya yazacaksın gibi geliyor bana :)
Evet evlilikte hersey eşit olmalı, sen ben olmamalı buna katılıyorum. Fakat eşinin yaptıgı resmen el koymak. Muhafaza etmek değil. Evin içinde takacağın bilezikle kimse seni kesmez. Muhtemelen ya sattı, yada bigün çekip gidersen vs altınlar garantşn olmasın istiyor bana göre.
Güvenlik sebebiyle muhafaza etmesşni anlarım da, evde takmalık 1 tane bile getirmemesi akla başka sorular getiriyo üzgünüm.

Kavga anında dedi ki getirecem eğer takmazsan çöpe atacam yapmazsam en adi o..çocuğuyum ..bu lafı demiş diye getirecekmiş yoksa çöpe atacakmış annesine küfür gitmesin

Çöpe atar sattığıda ortaya çıkmaz, yada zaten arzuladıgı gibi cebe atar oh ne güzel dünya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…