Evet ..öfkeni kontrol et dedim edemiyorum sen benim yanımdan uzaklaş uzatma diyorAltının var ya da yok olması değil ki önemli olan..
Sizin isteklerinizi önemsememesi ve sırf altın takmak istediniz diye size şiddet uygulaması..
Evet ..öfkeni kontrol et dedim edemiyorum sen benim yanımdan uzaklaş uzatma diyor
Çok sıkıldım artık bir yuva kolay kurulmuyor ben yıkmamak istiyorum ..şuanda bütün herşeyi benim üzerime atmış bir de kendisi diyor beni geri kazanmak istiyorsan çaba harca diye ne yapacağımı şaşırdımBunun öfke kontrolüyle ne alakası var ki?
Adamdan bişi istiyorsunuz..
Size ait olanı..
Kaldı ki size ait olmayanı da isteyebilirsiniz?
Size değer vermemesi sorun bunu söylüyorum..
Herhangi bir konu değil bu yanından uzaklaşınca uzatmayınca çözülecek..
Siz onun çocuğu değilsiniz..
Çok sıkıldım artık bir yuva kolay kurulmuyor ben yıkmamak istiyorum ..şuanda bütün herşeyi benim üzerime atmış bir de kendisi diyor beni geri kazanmak istiyorsan çaba harca diye ne yapacağımı şaşırdım
Allah allah altınlar senin değil mi, ister takarsın ister yatağın altına istiflersin. Çok tuhaf. Sende ben bir suç göremedim. En iyi savunma saldırıdır taktiğini uygulamış eşin. Altınların için seni yalvartıyor. Satmış falan olmasın?çok uzatmayacağım eşim çok ters biridir Lafın içinden laf çıkarır kötü yönleri var bunun yanında iyi tarafları da var.biz çok kavga ederdik bu yüzden..son zamanlarda artık görmezden geliyorum huzurumuz bozulmasın diye.ama dün gece çok kötü kavga ettik..ben 3.5 yıllık evliyim düğünümde bayağı altınım oldu..eşim kasaya bıraktı hepsini bana hiç sormadı takmak istediğin var mı diye ..ben söyledim bir kaç defa hani bir ya da iki tane getirirsen takarım hevesleniyorum seviyorum dedim..ben senden altın esirgemem biliyorsun ama zaman kötü başına bişey gelmesin bi altın yüzünden ondan getirmiyorum deri sonra gitti bana künye aldı ..hani hevesim geçsin diye..kayınbabam da her seferin de söyler
Nur takacağı kadar altınını alsın gerisini ihtiyacınızı giderin diye..dün akşam yine konu açıldı ..eşime dedim ki hevesleniyorum bi tane getir bari bişey olmaz çarşıda pazarda takmam zaten evin içinde takar hevesimi alırım dedim..yada setimin bileziğini getir baban Dedi setin benden hatıra olsun bari hatıa diye onu takayım ..kızlar bumun suratı düştü benim senin altının da gözüm mü var diye çıkıştı ..ben de tabiki öyle düşünmediğini öyle söylemediğimi biliyorsun dedim .. yatağa geldi surat beş karış ..sırtını döndü yattı ..dedim ki bak ben hamile halimle Şen'inle konuşmaya çalışıyorum sen neden böyle yapıyorsun .. lafının nereye gideceğini bil dedi. Ama kızlar Allah şahit aklımın ucundan dahi öyle bir düşünce geçmedi.. gülerek söyledim normal konuşuyorduk..eğer böyle düşünüyorsan getirme artık takmam dedim zaten..getirecem eğer takmazsan ben de çöpe atacam yapmazsam en adi o...çocuğuyum dedi..ben getirme direk çöpe at dedim. Senin lafın isteğin yüzünden anneme ettiğim küfürlümü yiyeyim dedi..koluma bir tane vurdu..kızım da yanımızdaydı Benin'in çocuğun yanında bu duruma düşürdün ya hazırlan babanın evine götürecem çocuk da Yok seni ded. Nolur bir akıl verin aklımın ucundan geçmeyen bir laf yüzünden ne hale geldik ne yapmalıyım
Allah Allah 3,5 yıl getirmeyip bugün birden pattadanak getirdi ha çok ilginçKızlar Altınları getirdi ..ben de konuyu uzatmamak için aldım ama takmak istemiyorum artık bunkadar tartışmadan sonra
Canım,onları inşallah gerçekten getirmiştir,seni bu kadar da solda sıfır saymamıştır ama,senin onlardan çok daha büyük sorunların var...Aysbergin görünen kısmı bu sadece.Buradaki fikir alışverişlerini takip et,mantıklı bulduklarını uygula,daha önce bu adam yüzünden ölmek istiyorum yazmışsın.Bizim tepkimiz yüzünden,altınlar geldi tamam sorun yok moduna girdiysen ,ekranı kapattığın anda biz yokuz zaten.O hayatı yaşayan sensin,kendinin farkına var..Ve bil ki evlilik bu değil...Kızlar Altınları getirdi ..ben de konuyu uzatmamak için aldım ama takmak istemiyorum artık bunkadar tartışmadan sonra
Yok canım gerçekten getirdi ..sorun mu evet var ..şuan herşeyi benim üzerime yıkmış durumda ..seni yeniden sevmem için birşeyler yap çaba harca dedi bana şuanda evde soğuk rüzgarlar esiyor nasıl davranacağımı şaşırdımCanım,onları inşallah gerçekten getirmiştir,seni bu kadar da solda sıfır saymamıştır ama,senin onlardan çok daha büyük sorunların var...Aysbergin görünen kısmı bu sadece.Buradaki fikir alışverişlerini takip et,mantıklı bulduklarını uygula,daha önce bu adam yüzünden ölmek istiyorum yazmışsın.Bizim tepkimiz yüzünden,altınlar geldi tamam sorun yok moduna girdiysen ,ekranı kapattığın anda biz yokuz zaten.O hayatı yaşayan sensin,kendinin farkına var..Ve bil ki evlilik bu değil...
Sizin evlenme hikayeniz nedir @PrensesimNur,sen 2 kişilik mi sevdin,adamı zorla mı evliliğe razı ettin,yeterki benimle evlen,hiç problem olmam,ağzım var dilim yok mu dedin?Bu hikaye de gerçekten bir gariplik var,evlendikten sonra erkeklerin ekseni kayar bazen,kabul etmesem de anlarım,ama senin eşininki külliyen tepetaklak olmuş,yada zaten hep öyleydi,sen ne cool,tarz adam diye yorumladın,bilemiyorum...Yok canım gerçekten getirdi ..sorun mu evet var ..şuan herşeyi benim üzerime yıkmış durumda ..seni yeniden sevmem için birşeyler yap çaba harca dedi bana şuanda evde soğuk rüzgarlar esiyor nasıl davranacağımı şaşırdım
Yok canım severek evlendik ..hatta o çok istedi ..ben sevgiliyken onu çok üzdüm ..fakat evlenince bunları asla sorun etmeyeceğini söyledi. Gerçekten etmedi de..o zamn da sert bir kişiliği vardı ama evlenince detayları daha net gördüm ..Sizin evlenme hikayeniz nedir @PrensesimNur,sen 2 kişilik mi sevdin,adamı zorla mı evliliğe razı ettin,yeterki benimle evlen,hiç problem olmam,ağzım var dilim yok mu dedin?Bu hikaye de gerçekten bir gariplik var,evlendikten sonra erkeklerin ekseni kayar bazen,kabul etmesem de anlarım,ama senin eşininki külliyen tepetaklak olmuş,yada zaten hep öyleydi,sen ne cool,tarz adam diye yorumladın,bilemiyorum...
Hmm,deplasmandasın ve rövanşı söke söke alırım diyor yani,ee kendi huzurunu da kurban ettiğinin farkında değil mi?Ama kardeş laf aramızda,adama ne yaptın nişanlıyken bu kadar ,merak ettim doğrusuYok canım severek evlendik ..hatta o çok istedi ..ben sevgiliyken onu çok üzdüm ..fakat evlenince bunları asla sorun etmeyeceğini söyledi. Gerçekten etmedi de..o zamn da sert bir kişiliği vardı ama evlenince detayları daha net gördüm ..
Özel konular tatlım .. sevgi bunkadar çabuk biter mi sence yoksa beni cezalandırmak için mi böyle yapıyor anlamadımHmm,deplasmandasın ve rövanşı söke söke alırım diyor yani,ee kendi huzurunu da kurban ettiğinin farkında değil mi?Ama kardeş laf aramızda,adama ne yaptın nişanlıyken bu kadar ,merak ettim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?