Kızlar evliliğim bitiyor acil yardım bu mübarek günde nolur

Evliligin icin kimse birsey soyleyemez seni sevmem icin bir sebep goster diyen birinden 2. Cocugu yapmissiniz koy ben buradayim diye bas bas bagirirken siz klavuzum yok diye aglaniyorsunuz ne yapsin kk ?
Kim ne desin zaten bosan falanda denmez oyle kolay kolay bekara kari bosamak kolay
Simdi insanlar dil dokup soyle yap boyle davran bi git ananin evine burnu surtsun dese seni geri isteyecek kadar seven bi adam yok inceldigi yerden kopsun mantiginda , bu bir oraya gidecek kadin yok bu iki.Kimse parmaciklarini yormak istemiyor
Bari magdur olma istiyor herkes.Altinini iste ,geri adim atma,kendini ezdirme ,durdugundan emin ol sende kalsin guvencen demeleri bundan ama onada benim kocisim yapmaz diyorsun e Allah mesut etsin demek duser bize daha Ne akli??

seni sevmem icin bir sebep soyle demisse uzgunumki esinizin hicbir beklentisini istedigi gibi karsilayamamissiniz. ama bu adam belliki hala senden birsey bekliyor. tartisma sebebiniz ufacik bir konu yuzunden. ve esini vurmaya da sen kiskirttiysan eger aksam yemeginden sonra sakin bir sekilde esinle konus ben bir karar aldim benden beklentilerin var bunlari bana soyle ben bunlari karsilayacagim ama sende bana karsi daha nazik ve anlayisli olmayi dene de. biri karninizda biri yaninizda iki cocugunuz var siz mutsuz olup onlarida o huzursuzluk icinde buyutemezsiniz. yuvayi disi kus yapar derler sen yapacaksin ama esininde destegiyle o yuva ayakta duracak.

kocan altınları yemiş olabilir mi ?

Altın falan yok ortada bilginiz olsun...
Bu kadar tepki vermesi felan altında başka bişi war..
Uyanık olun...
Gerekirse bitsin evlilik, size yalan söyleyen birisi ile zaten devam etmeyin...

Sanırım altınlar ortada yok ondan bu tepkısı

Bana o altınların yerinde yeller esiyor gibi geldi. Eşinizin de günahını almayayım ama... Neden istediğinizde getirmesin ki.. Yani gereksiz uzatmasının ve savunmasının başka bir açıklaması olamaz gibi geldi bana.

Altınlar Yok
Ben hiç yanılmam çok kuvvetli hissederim maalesef
Sizin altınınız yok
Bencede yok senamm,olsa bu kadar kuru gürültü olmazdı.Adı üzerinde takı bunlar,yani gümüş olur,demir olur,altın olur,ama sonunda takı...Adam alırken bilmiyormuydu bu takıdır,kadınlar koluna boynuna takar diye en basitiyle...Ha düğünde tuğla gibi külçeleri boynuna asmadıysa tabi.Gerçi ben artık bir şey demiyorum,şiddet uygulamış bu adam eşine ve bağırınca da,böyle bağırırsan seni de çocuğu da öldürürüm demiş.Canı konusunda güvencede olmadığı adama,altınlar konusunda güveniyor.Seni harcayacak adam,altın nedir ki...

Konu sahibi de ısrarla eşime güveniyorum demiş, bende onu anlayamadım. Bence de bir sıkıntı var

Eski konularına baktım canım. Eşinin huyu çok ağır ama sen de en ufak şeyi bile dert edip buraya uzun uzun yazmışsın ailede ne yaşadıysan. Bu da senin de suçlu olduğunu gösteriyor, konu kapatmadan sürekli aynı şey üzerinde uzun uzun dırdır eden biri izlenimi aldım senden. İnşallah her şey düzelir.

Banka kasasına 2 kişinin girme hakkı var. Zamanında keşke ikiniz de anahtar alsaydınız.

Ayrıca küçük bir tavsiye, bu kadar iyi niyetli olma.

Altınların hıc bir zaman kasadada degıldi bnce...

Kızlar Altınları getirdi ..ben de konuyu uzatmamak için aldım ama takmak istemiyorum artık bunkadar tartışmadan sonra

Eğer kavga çıkarırsan altınları getirdiğim zaman o zaman gidersin dedi

Altının var ya da yok olması değil ki önemli olan..
Sizin isteklerinizi önemsememesi ve sırf altın takmak istediniz diye size şiddet uygulaması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…