Kızlar fikrinizi almak istiyorum

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.608
737
123
34
Bi konuda görüş ve düşüncelerinizi almak istiyorum.Şimdi benim bi sevgilim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde evlilik düşünüyoruz. Şuana kadar herşey güzel gidiyor. Aklıma takılan şey şu ben 27 yaşındayım kendisi 37 yaşında. Ve daha ailem bilmiyor. Çok tepki gösterirler diye korkuyorum. Ama ben çok seviyorum. Şimdi çevremde herkes birsey dicek kesin. Sizce de yaş farki çok mu var. Ben sırf bu elestrilerden dolayi birlikte olan fotoğraflarimızı paylaşmiyorum. Ailemde bu duruma ne dicek inanin hiç bilmiyorum. Çevremde de var böyle evlenen arkadaslarim var aslında bana sanki herkes birsey dicek aaa kaç yaşında biriyle evlenmiş bu kız dicekler gibi geliyo. Ama ben de sevdiğimi mutlu olacağıma inanıyorum. Sizin görüşleriniz neler

Son düzenleme:
Aşırı fazla değil ama nasıl göründüğüne bağlıdır bence biraz tepkileri.
Dinçse biraz daha ufak söyleyebilirsin yaşını :)

Yaş farkı çokmuş, benim kızım olsaydınız ben de çok olumlu yaklaşmazdım ama yine de tanımak isterdim.
Ailenizi en iyi siz biliyorsunuz uygun bir dille anlatırsanız ve tanımak için fırsat verirlerse fikirleri değişebilir.
Ne kadar süredir birliktesiniz, aile yapılarınız benzer mi, ekonomik durumu nedir,daha önceden evliliği var mı karakteri nasıldır bunlar ailenin fikrini değiştirebilir.
Uygun zamanda ailendeki en ılımlı kişiye konuyu biraz açmayı deneyin bence.

ben 27 esim 34. millet adami benden genc saniyor . yani yaninda dede gibi durmadikca sorun olmaz

Kardesim ilk sen durumu oldugu gibi kabullenmelisin,ondan sonra zaten digerlere gereken cevabi verirsin. Sonucta bu adami seviyorsun ve iyi geciniyorsun. 27 yas bu karari vermek icin kücük degil. Gelecek icin düsünceleriniz ayni ise sorun yok bence

Canım sen kendin içinde durumu kabullenmemişsin ben açıkçası çok aşık olup evlenmek istediğini hissedemedim
Yaş kilo bunlar sadece bir rakam
Ailen itiraz ettiğinde ben seviyorum evlenmek istiyorum sorun etmiyorum sizde kabul edin lütfen diyecekmisin ya da kararsızligin devam mı edecek

bence yaş farkı normal. çünkü erkek her zaman geç olgunlaşır ve kadın doğum yapar eder zaten ilerde daha yaşlı gözükücez maalesef. bence de sevgilinizle tam idealsiniz benimde nişanlımla aramda 7 yaş var, görüntüye de bağlı. söylenenleri umursamayın mutluluğunuza bakın. Allah hayırlıysa sizi mutluluğa erdirsin inşallah

Aileniz tepki verse bile siz seviyorsunuz. Sizin için önemli değil mi ruhu , kafa yapısı sixe uyuyorsa gerisi önemli değil. Tabi insanoğlu paketi güzel gelen hediye paketine dalar ilk ama hediye paketi işte dışı çöp olur önemli olan hediye. Seviyorsanız dert etmeyin hiç kimseyi.

Yaşınız küçük değil. Aradaki yaş farkı mantıken sorun olmamalı.
Benim annemle babam arasında 8 yaş var. İkisi de genç göstermelerine rağmen yaş farkı fiziksel olarak hep görünürdü. Bir de haliyle eşiniz biraz daha geç baba olacak. Bizde kardeşim sorun etmişti zamanında bu durumu.
Etrafı düşünmeyin, iç sesiniz ne diyor ona bakın.

Benim eşimle aramda 9 yaş var. Ve ben eşimin yaşını hiç sorma gereği duymadan evlenmeye yakın öğrendim. Sorma gereği duymadım çünkü yaşını hiç göstermiyor. En fazla 3-4 yaş vardır aramızda diyordum. Öğrenince çok şaşırdım ama önemli olan kişiler arasındaki uyum.

Eşim benden 9 yaş büyük ama çok eğlenceli, çocuk ruhlu bir insan. Yaşıt olan arkadaşlarımın eşlerinin yanında en hareketli, en yaşama sevinci yüksek olan benim eşim. Yani önemli olan yaş değil karşınızdakinin hayata karşı konumu.

Eğer şu anda birlikte nitelikli vakit geçirebiliyorsanız, sizin yaptıklarınızı çocukça bulmuyor ve önemsiyorsa yaş farkı sorun olmuyor demektir. Şimdi olmuyorsa evlendikten sonra da olmaz inşallah.

Yaşın 20-21 olsaydı 10 yaş çok fark derdim.Ama yaşın 27 olduğu için fark çok değil.
Fakat sen şu an ailem ne der millet ne der diye kaygı içerisindeysen,duygularını sorgula derim.

Çevrenizi bilmem lakin siz kendiniz de içinize sindirememişsiniz bu durumu bence. Zira öyle olsaydı “sizce de çok mu” diye sormazdınız.

Önce siz kendinizi yoklayın, tereddütlerinizi giderin sonra çevrenizi düşünün

Valla olabilir bence
Ben 28
Eşim 35
Eşim birazda genç duruyo 35 göstermiyo

Fotosunu bile paylaşmaktan çekindiğinize göre siz de yanınızda yaşlı durduğunu düşünüyorsunuz.

Bence de çok, ben hiç alışacak fırsatı bile vermezdim...ama kimsenin görüşü sizi bağlamamalı.. burada bir sürü kadında kocam benden 10+, ama iyi ki böyle diyecektir.

27 yaşındaki bir kadının belli bir olgunluğa geldiğini düşünüyorum, o yüzden bu kadar yaş farkı sorun değil bence. Çok daha küçük olsaydınız elbette sorun olurdu. Aileler bu gibi durumlara tepki verebilirler, ama tanıdıkça sevmek diye bir şey de var. Gerçekten seviyorsanız, değer görüyorsanız, sırf aileniz karşı çıkar diye sevdiğinizi bırakmak akıl işi değil. Çevrenizdeki insanlar ne diyecekler diye düşünmek de akıl işi olmayanlar sınıfından. Millet mutluluğa aç. Kendi hayatında mutlu insan zaten başkası hakkında dedikodu yapmaz. Yani böyle şeyler duyarsanız, acıyın, geçin.

Bende öyle düşünüyorum yani sonuçta çok fazla yok yaş farkı benim annem babamin da öyle aralarında 9 yaş var. Şimdi çevredeki akrabalar birsey der de ailemi üzer diye dusunuyorum bu konuda.

Reactions: Den
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…