bence yaş farkı normal. çünkü erkek her zaman geç olgunlaşır ve kadın doğum yapar eder zaten ilerde daha yaşlı gözükücez maalesef. bence de sevgilinizle tam idealsiniz benimde nişanlımla aramda 7 yaş var, görüntüye de bağlı. söylenenleri umursamayın mutluluğunuza bakın. Allah hayırlıysa sizi mutluluğa erdirsin inşallahBi konuda görüş ve düşüncelerinizi almak istiyorum.Şimdi benim bi sevgilim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde evlilik düşünüyoruz. Şuana kadar herşey güzel gidiyor. Aklıma takılan şey şu ben 27 yaşındayım kendisi 37 yaşında. Ve daha ailem bilmiyor. Çok tepki gösterirler diye korkuyorum. Ama ben çok seviyorum. Şimdi çevremde herkes birsey dicek kesin. Sizce de yaş farki çok mu var. Ben sırf bu elestrilerden dolayi birlikte olan fotoğraflarimızı paylaşmiyorum. Ailemde bu duruma ne dicek inan bilmiyorim
Bi konuda görüş ve düşüncelerinizi almak istiyorum.Şimdi benim bi sevgilim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde evlilik düşünüyoruz. Şuana kadar herşey güzel gidiyor. Aklıma takılan şey şu ben 27 yaşındayım kendisi 37 yaşında. Ve daha ailem bilmiyor. Çok tepki gösterirler diye korkuyorum. Ama ben çok seviyorum. Şimdi çevremde herkes birsey dicek kesin. Sizce de yaş farki çok mu var. Ben sırf bu elestrilerden dolayi birlikte olan fotoğraflarimızı paylaşmiyorum. Ailemde bu duruma ne dicek inan bilmiyorim
Yaşın 20-21 olsaydı 10 yaş çok fark derdim.Ama yaşın 27 olduğu için fark çok değil.Bi konuda görüş ve düşüncelerinizi almak istiyorum.Şimdi benim bi sevgilim var ve ciddi düşünüyoruz ikimizde evlilik düşünüyoruz. Şuana kadar herşey güzel gidiyor. Aklıma takılan şey şu ben 27 yaşındayım kendisi 37 yaşında. Ve daha ailem bilmiyor. Çok tepki gösterirler diye korkuyorum. Ama ben çok seviyorum. Şimdi çevremde herkes birsey dicek kesin. Sizce de yaş farki çok mu var. Ben sırf bu elestrilerden dolayi birlikte olan fotoğraflarimızı paylaşmiyorum. Ailemde bu duruma ne dicek inanin hiç bilmiyorum. Çevremde de var böyle evlenen arkadaslarim var aslında bana sanki herkes birsey dicek aaa kaç yaşında biriyle evlenmiş bu kız dicekler gibi geliyo. Ama ben de sevdiğimi mutlu olacağıma inanıyorum. Sizin görüşleriniz neler
Bende öyle düşünüyorum yani sonuçta çok fazla yok yaş farkı benim annem babamin da öyle aralarında 9 yaş var. Şimdi çevredeki akrabalar birsey der de ailemi üzer diye dusunuyorum bu konuda.27 yaşındaki bir kadının belli bir olgunluğa geldiğini düşünüyorum, o yüzden bu kadar yaş farkı sorun değil bence. Çok daha küçük olsaydınız elbette sorun olurdu. Aileler bu gibi durumlara tepki verebilirler, ama tanıdıkça sevmek diye bir şey de var. Gerçekten seviyorsanız, değer görüyorsanız, sırf aileniz karşı çıkar diye sevdiğinizi bırakmak akıl işi değil. Çevrenizdeki insanlar ne diyecekler diye düşünmek de akıl işi olmayanlar sınıfından. Millet mutluluğa aç. Kendi hayatında mutlu insan zaten başkası hakkında dedikodu yapmaz. Yani böyle şeyler duyarsanız, acıyın, geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?