Kızlar fikrinizi almak istiyorum

23 yasindayim esimle.aramda 10 yas var tam ama pisman oldum ben hayatimin baharindayim gezmek eglenmek birlikte bisiklet surmek hatta cilginliklar yapmak istiyorum ama o ben yaslarda yasamis ve suan icinden gelmiyo keske diyorum aramizda hic yas farki olmasaydi. Bana da dediler o kadar yas farki olacak sey degil falan kulak tikadim esimi seviyorum iyi bir insan sayet 4 yil oncesine donme hakkim olsa asla ama asla kendimden buyuk biriyle evlenmezdim...

Yani diyecegim su ki aksamlari kanepede uyuyakalan bi esse hayaliniz buyrun evlenin Allah mesut etsin

Bunun tam tersi bir konuyada yorum yapmistim. Kadin buyuktu orada Hayirlisi
Evlilikteki gidişatin yaşla alakasi yok bence karakter tamamen. Yaş konusu abartili fark olmadikca kendine yakistirip yakistiramamakla alakali. Ben de genelde yasi benden en az 4-5 yas buyuk erkeklerle ilgilenirdim hep yasitim neysede 1 yas bile kucugunu yakistiramam. Buyuk olanlarda öyle dede tipler degildi.

Esimde benden 8 yaş buyuk kesinlikle yaşini gostermiyor ve dede modunda degil.
Fotografini koymaya cekinecegim ve yanimda yaşli duracak birini istemezdim. Birde gobek ve kellik tahammul edemem... Duygular onemli ama gorunuste onemli sonucta. Gozum gormuyor cok seviyorum diyorsan o fotografi koymaktan cekinmeyeceksin.

Yaştan ziyade kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum. Zira 40 yaşında bir mesai arkadaşım var erkek, gezmek eğlenmek çılgınlık hep onda.

Anlayabiliyorum az çok ve bana da zor gelicek ama mecbur kabul etmek zorundayım cünkü çok seviyorum

@RIVAVIRA :)) o tam tersi konuda yorum yaptığınız kişi benim:)) konu sahibesine az özet geçeyim yerim gelmişken :) canım 32 yaşındayım erkek arkadaşım 22 yani büyük olan benim . Bende konu açtım burada . Ve çok seviyorum. Şuan ayrılmayı da düşünmüyorum biraz daha tanımayı düşünüyorum. Ama ne yalan söyleyeyim ben çıtır seviyorum ya neşelii olsun vs . Çok şükür herşey güzel, konu erkeğin yaşının büyük olması olunca hiç dert edilmiyor merak etme. Dert edilirse benimki edilir:)) Sanem0907

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…