umarım iyileşirim. artık iyileşmeliyim de. ailemin yanına dönüyorum. onların yanında mutlu olmalıyım.Yeni bir ortam iyileşmene yardimci olacaktır . Üzülme herkes hak ettiğini yaşar
çok güzel söylemişsin , teşekkür ederim. aldığım her nefes ona bir ah olucakMazlumun ahı indirir şahı sen duanı et bin otobüsüne yoluna bak hayat yeni başlıyor
işte ben de bunu hazmedemiyorum. ben erkeğim herşeyi yaparım kafasında bir insan. ondan kurtulduğuma seviniyorum. ona üzüldüğüm yok. sadece benim namusumla duygularımla böyle oynayıp , başkasıyla mutlu olsun istemiyorum.
sanırım haklısınız. onunla bir ömür geçiremezdim zaten. ayrılırken de yüzüne söyledim seninle bir hayat geçmez diye. ama yine de kötü kız muamelesi görmek üzdü beni. haketmedim inanın bana. belki onu aldattığımı falan sanıcaksınız. okuldaki arkadaşlarımla bile selamı sabahı kestim yani onun paranoyaları yüzünden. suç yapmadım yaBırak gitsin.. Böyle kafalarla Hayat geçmez.. Dua et..
umarım bir gün bunu anlar.kusura bakmasın da böyle namus olmaz arkadaşım.
namuslu olmak kadına has bir şey değilki.
yoo öyle birşey yok ama yaptığı muamele hoş mu yaniÇocuk seni zorladı mı tecavüz mü etti? Yani canım pişman olacağın şeyleri yapmamalısın. Burada çocuğun bir suçu yok bence
abartmıyorum ki. erkekler hep aynı düşüncedeler. o da dicek senin önceden sevgilin olmuş sen kötü kızsın diye. bu abartı değil ki bizzat yaşadım işte.abartma istersen
abartmıyorum ki. erkekler hep aynı düşüncedeler. o da dicek senin önceden sevgilin olmuş sen kötü kızsın diye. bu abartı değil ki bizzat yaşadım işte.
tee benim dedemle anneannem zamanında bile samanlıkta neler oluyormuş köylerde. bilmiyorum canım ya. psikolojim alt üst oldu resmen. mutlu olamasın inşallah koynuna aldığından bulsun belasınıBoyle geri kafali birisi icin uzulme hic.
Gitsin gorsun bakalim su zamanin koylerini, saf temiz kalan koz varmiymis.
Koylerde ellerinde telefon internet, hepsi sevgili pesinde.
Bildigim bi koyden 3 tane kiz kacti kocaya.
2 si geri dondu cunku kandirildi tecavuze ugradi. Aile eninde sonunda tekrar kabul ettiler. Bi digerinin durumundan haberim yok simdilik. Telefonu felan bosver televizyonun teletext bolumunden bile anlasan telefonlasan ve sonra kacan var. Kinamiyorum, onlarda istemezdi bu duruma dusmek. Ama Allahim korusun.
Demek oki koydekileri saf temiz sanmasin hic kimse.
umarım öyledir. artık gerçekten sevilmek sevmek ve sevdiğim adamla mutlu bir yuva kurmak istiyorum. kime güvendiysem hep üzüldümHerkes ayni kafada degil merak etme yoksa kimse evlenemezdi..
kendisi çok mu görgülü sanki .. benimle ilk sevgili olduğu zamnlarda ezikti. hatta düşünürdüm neden böyle omuzları içine çökük , kambur gibi ayaklarını yerde sürüyerek yürüyor diye. ezik ve sümsüktü çünkü. onunla zaman geçirdikçe ben de ezik ve sümsükleştim.O değil de köylü kızla oturup ne konuşacak?
O kızın Görgüsü bilgisi yetecek mi?
Asla yetmez.
Anca hizmetçilik eder. Doğurur..bu.
Bedduani et ve bekle.
O aldığı ahlarla mutlu olamaz ama senin önünde yepyeni bir sayfa var yepyeni düzgün insanlar var diye düşünüp içini ferahlat doğru insanı bulduğunda kinin öfken söner zaten bu günüme şükür dersinçok güzel söylemişsin , teşekkür ederim. aldığım her nefes ona bir ah olucak
çok bunaldığım zaman buraya yazıp cidden rahatlıyorum sizler sayesinde. ben de önceden öyle düşünürdüm. kadın erkek eşit, erkek yapıyorsa kadın neden yapmasın, bir kadını namussuz yapan namussuz erkektir diye.. ancak hala böyle insanlar varmış onu anladım. ondan önceki sevgilim de çok dindardı. ben açık bir bayanım. bu sebeple sorunlar yaşadık. aslında kafalar hala demodeNiye kötü kız olasın ki sevgilin olmuş diye. Bu zamanda kimse bakireliğe bakmıyor sen sevgili olmaya mı takıldın? zaten bacak arasından birşey uman insanla mutlu olunmaz. Dert etme bu kadar namusunla oynamış vs, sen ne kadar izin verdiysen o da o kadar davrandı. Abartmaya gerek yok. Kurtulduğun için sevin ve karşına çıkacak iyi insan için bekle.
tee benim dedemle anneannem zamanında bile samanlıkta neler oluyormuş köylerde. bilmiyorum canım ya. psikolojim alt üst oldu resmen. mutlu olamasın inşallah koynuna aldığından bulsun belasını
haklısınız aslında. ama şu da var onu temiz hislerle seven bir bayanı da bu şekilde harcamak cezasız mı kalıcak. benim dediğim evlendiği kız zaten temiz bir bayan olmasın.. temiz bayanlar temiz erkeklerle olsunlar mutlu olsunlar. bunun gibi başka kızları harcayıp, genel evlere düşüp ben erkeğim erkek oldum diye sevinip, hayatındaki günahsız kızı harcayıp da iyi bir bayanla mutlu olmasını tabiki istemem.Tamam seni anliyorumda daha 1 sene olmuş tanışali. Sonuçta sevgililik birbirini tanimak için vardir. Nice 8, 9 senelik sevgililer hatta evliler ayriliyorda. Ayrica biraz abartiyorsun ne var yani kim kiminle evlenmek isterse evlenir. Ister köylü ister şehirli yani illa biriyle sevgilisin diye evlenmek zorunda değilsin ya. Evlense ayrilsa daha mi iyi olacak. Ayrıca beddua hiç hoş değil yani tamam için acıyor ama sonuçta onun evleneceğide bir bayan. Evlense mutsuz olsa çok mu hoş olacak. Bence bunda da vardir bir hayır deyip yoluna bakmalisin.
zoruma giden de bu zaten... kendisi namussuzluğun had safhasında , benim namusumla oynuyor , köydeki kızın iyi olacağını söylüyor. olmasın dilerim Allahtan. koynundakinden bulsun belasınıHic dertlenme, " sen namussuzsun" demedigi kalmis sana. Bi genc kiz nesi icin yasar? Namusu icin. Sakin dil uzattirma namusuna. Dik dur.
Biliyorum simdi canin yaniyor, hayallerin cok farkliydi.
Ve hepsi yikildi.
Ama uzulme, o hayaller hala gerceklesicek insallah.
Ama bu sefer seni gercekten hakeden birisiyle gerceklesicek.
Ama gerceklesicek emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?