kızlar gidişatımı hiç iyi görmüyorum

Dun de onu sevmiyorum diyordunuz. Siz en iyisin bu ruh haliyle bir karar vermeye falan kalkmayin. Yanlis kararlar verme ihtimaliniz cok fazla.

hele ki bana ne demeli. bu sözün üstüne neden devam etmişim onun gibi şeref yoksunu bir insanla. sonunda da saçma sapan şeylerden terkedildim. kendisi çok temiz sanki genel evlere kadar düşen bir adi.
Kendisi genel eve gidiyor ama köyden temiz kız alacak öyle mi bunlardaki beyini kuşlara taksak uçamazlar.

Dun de onu sevmiyorum diyordunuz. Siz en iyisin bu ruh haliyle bir karar vermeye falan kalkmayin. Yanlis kararlar verme ihtimaliniz cok fazla.
Ben nasıl iyi olucam. Facesini dondurdu. Benimle çıkmaya başladığında da yapmıştı bunu.

Kendisi genel eve gidiyor ama köyden temiz kız alacak öyle mi bunlardaki beyini kuşlara taksak uçamazlar.
Bizler böyle düşünüyoruz ama neticede adam yapıyor, kendisini seven kızı harcıyor ve gidiyor istediği gibi kız bulup evleniyor mutlu oluyor . olan geride bıraktıkları bnim gibilere oluyor

bırakta alsın köydeki kızları da o kızlarda orada onu bekliyordu

Geçen yıl aynısını yaşadım ,gitti köyden kızla evledi heralde bilmiyorum gittiğine üzülmessinde gururunun kırıklığı geçmiyor işte.Küçümsemek değilde bize kötü kız damgasını yapıştırmaları hiç güzel birşey değil.ama kurtulmuşsun diye düşün değerini bilen düzgün insanlar karşımıza çıkar inş.Bizim okumamız kendi ayaklarımız üzerinde durmamızı kaldıramicaklarını düşünüyorlar bence .

Müge Anlıda izlediklerimden sonra şehirli kızlara köylü kızlardan daha çok güveniyorum vallahi. Eden bulur boşver.Okulunu bitirmişsin çalışamicak kadar nedir ki bu kadar üzüldüğün.İçinde bi üzüntü yüreğinde bi ağırlık olur evet ama bu normal hayatını etkilemez onunla yaşamayı öğrenmen gerekir.Zaten üzüntünde zamanla geçer. Bu işler böyle. Bir şeye çok üzüldüğünüzde hayatın iplerini her açıdan elinizden bırakmak hiç doğru değil.Anca kendinize yaparsınız. Biraz ayaklarınız yere sağlam bassın.

Bizler böyle düşünüyoruz ama neticede adam yapıyor, kendisini seven kızı harcıyor ve gidiyor istediği gibi kız bulup evleniyor mutlu oluyor . olan geride bıraktıkları bnim gibilere oluyor
başlarda böyle düşünüyor insan ama sonra iyiki olmamış diyor, olmadığına şükrediyor
üzülme kimsenin açtığı yara hesapsız kalmaz

Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. Kendisi erkek olarak herşeyi yapma hakkına sahip olduğunu benim kız olduğum için onun gittiği geldiği yere karısamayacagımı vs tarzda davranışları beni çok yıprattı. Eziğim su an bildiğin. Ezdi beni. Toparlanmaya eski ayakları yere basan halime dönmeye calısıyorum

Evet gururum zaten beni böyle depresyona sokan. O kızın benden ne fazlası olucak. Ben de kötü değilim ki. Haberin yok mu senin o çocuktan hiç mutlu mu

Evet gururum zaten beni böyle depresyona sokan. O kızın benden ne fazlası olucak. Ben de kötü değilim ki. Haberin yok mu senin o çocuktan hiç mutlu mu

Hiç haber almak istemiyorum,heryerden engelledim arkadaşlarıma onunla ilgili hiç konşlmasın dedim çünkü gerek yok.sende öylr yap yoksa onuntakip edip mutlu mu değilmi diye bakmak dahada yorar.Allaha havale ettim.O kızın senden hiç fazlası yok zaten ,o kız her bakımdan erkeğe bağlı olacağından erkek egosunu tatmin edicek onunla.Ama sen ayakların üzeeinde durduğun için güçlü geldin.Bu tarz erkekler hiç mutlu olamaz yaptıkları hesaplarla.

Kuzum zaten o facesini dondurdu , whatsapptan da görmüyorum hiç çevrim içi olduğunu foto durum vs hiç bişey yok. Engelli değilim whatsappta çünkğ geçenlerde kısa bir süreliğine çevrim içi gördüm. Başkası var gibi zaten. Benimle çıkmaya başlayınca da döndürmüştü facesini. Hem benimkini hem kendininkini

Zaten tanıyosundur insanın içinede doğuyo ,neler yapıcağını kestirebiliyorsun.Ama seni bu kadar üzdükten sonra onun mutlu olması olmamasını boşver.kendini daha çok derslerine işine ver bu zamanların geri gelmicek sonrasında bunlar için pişman olucaksın. Sadece hayırlsını iste dua et rahatlicaksın.

Birak alsin. Sen sana layik birisiyle evlen mutlu ol. O hic mi hic haketmemis. Cahil...

Birak alsin. Sen sana layik birisiyle evlen mutlu ol. O hic mi hic haketmemis. Cahil...
Cahil ki ne cahil. Ben ondan da cahilmişim. Beni kendi gibi ezik yaptı. Sen kızsın ben erkeğim diye diye hiç bir şeyebadım atamaz oldum. İki kelimeyi bir araya getirip konuşamaz oldum. İçime kapandım. Kendim iyileşmeliyim. Beni çok üzdü çok kırıldım. Tercih edilmemek kötü kız muamelesi görmek beni yıktı bu kadar.
Onun gibi birini düşünmek kendime haksızlık oluyor zaten

Ona müge anlı izlemesini söyle. Gitsin alsın köyden kızı sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…