kızlar gidişatımı hiç iyi görmüyorum

Bütün genellemeler yanlıştır tabiki bu da yanlış sadece mecazlı bir cümle. Herhalde okumamış bir şey bilmeyen o ne derse yapacak kendi dikri olmayan bir kızla evlenicem demek istemiş. Bulsun öyle kız (tabi varsa) ve mutlu olsun ben bu gezegeni terkederim.

inşallah .. umudum kalmadı ama.

herkesten çok cabuk sıkılan biri zaten sanırım. ilişkimizin başında da bana demşti ben birine 1-2 yıl dayansam evlenirim o kişiyle demişti. sevmediği kadını her türlü yönden (duygusal- cinsel) olarak aldatabileceğini söylemişti.
bu konu da şurdan açıldı. ben köyden kız alıcam dediğinde baya tartıstık. şaka yaptığını söyledi , sevmediği biriyle olamayacağını sevmediği bir kadını her türlü aldatacağını söyledi.

Bende bir köy okulunda öğretmenim. Köy kızlarında gördüğüm şeyler hiç mi hiç hoş değil. Ama bunun ne önemi var ki köy kızı kısmına fazla takılıyorsun. Köy kızı veya bilmem nerenin kızı ne önemi var ? Adam başka birilerini sana tercih ediyor mevzu bu. Ve evet bu da hakarettir. Ve evet bu da aşağılanmaktır. Ve evet senin bu adam için değmez deyip silkinip bir kendine gelmen gerekir.

Begenemedikleri sehirli kızlarla takilan da kendileri. Bu kafayla o zaman kendilerini neden köy kizlarina layık görüyorlar ?
Aptal bu erkekler ya bizim bir tanidigimiz da her halti yapip "bana kurs kizi bul" diyordu anasina. Asalaklar

hislerinizi anlamakla birlikte ortada gurur yapacak bir şey göremiyorum. kurtulduğuna şükret sadaka falan dağıt

Kendine gel.Kötü kızmısın da kötü kız muamelesi yapmış diyorsun.Bundan sonra böyle hissetmene sebebiyet verdirme kimseye.Köyden kız alıcam.Böyle zihniyette biri için bugün gözyaşı döküyorsun.Onunla olsan,kahır çekersin.Ailen seni okumaya göndermiş.Almışsın diplomanı.Bak önüne.

Hiç kimse hakketmez.. ama malesef bozuk insanlar.. zaman çok kötü zaman..acımasız vicdan kalmamış insanlarda.. iligine kadar kurutmak Tek dertleri.. Boşver.. Herkes için Hayırlısı bu..

[QUOdmr1, post: 46864061, member: 753314"]bilmiyorum ki demekki iyiler[/QUOTE]
Yok öylede değilde şehirdekinden daha namuslu düşüncesi yanlış artık yani onlarda aynıııı

bence şakasına söylemiş bunu.. bnm erkek arkadaşlarmdanda bi iki tanesi böyle demişti ama şakasına. yada senle ewlenp köye yerleşelm falan ... erkekler böyle diyebilr bazen. başka sorun yoksa çok takmaman gereken bi söz bnce.

Onun hayati seni ilgilendirmiyor . Senin hayatin da onu ... Bunu yaptigin zaman islerin duzene girecegini goreceksin. Yaptigimiz yanlislardan biri erkekler ne yapar, ne eder diye dusunmek. Koyden kiz alinca mutlu mu olacakmis filan. Birak bunlari. Boyle dusunerek olayin icine daha fazla batiyorsun. Birak gitsin mumkunse donmesin.

köyü şehri yok bu işin çok cahilmiş..
bizzat eşimin köyündeki kızların kullandığı sosyal medya hesapları, giyimleri kuşamları flörtleri beni şoke etmişti !
böyle namus abidesi erkeklerin nasıl kadınlarla evlendiklerini çoook gördüm.. boş ver şükret kurtulmuşsun cahilden..
okumak cehaleti alır ..lik baki kalır diyeceğimde bunun cehalette kalmış ..

ahh ahh arkadaşim...
bende ekpss (ömss) 1.si olan biriyle beraberdim... 5 ay sürdü. ANLAŞAMİYORDUK
çok üzüyordu bein ariyordu çözmeye çalışıyordu.. yalan söledin diyordu bişey saklayamiyordum ondan kızıyorduu...
dayanmasi bile güç...
ilkkez ve bi kere buluştuk..konuştuk baktim olmuycak kendini beğenmişlik var adamda ben ekpss birincisiydim diye ortada gezinen bir adamla beraberdim.. olmuycak dedim sonra ayrıldık.. adam istemedi beni zaten zoraki ilişkiydi..
sonra mi..
o başka biriyle evlendi.. memur olur olmaz.. demekki benle konuşurken konuştuğu varmişş...en yakın arkadaşim diyordu o kız için...ayni yere atanmişlar beraber tercih yapmışlarda benim bunlardan haberim yok. nedir ALDATILMIŞIM...
çok üzüldüm.. sonra aradan 2 yıl sorada eşimle evlendim... iyiki eşimle evlenmişim dedim.
o adami resmen tiksiniyorum artık.. unuttum tabi hemde çabuk da bana yaşattıklarini unutamiyorum o davranişi.. çok çektim.. hakkını helal ederek ayrıldık ama gururumu yediremiyorum inanki etmeseydim helal felan. o mu nabiyo pişman mi.. hiç bilmiyorum ayrıldığımdan beri aramadim hiç bile... boşver takma dedim geçtim..
fakülte 1si adam köylü kızı alicaksa alsin kendini beğenmiş.. bi işi olsun da atansin da köylü kızı alsin da. pişman olucak yaptığını..
sen öncelikle işine bak. hayatını kurtar ki gözlerinin içine bakabilen seni çok seven biriyle evlenirsin inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
bundan sonra gelecek olan farklı mı olucak sanki. artık kimseyi de sevemem sanırım yalnız başıma ölüp gidicem
Tamı tamına yaşadıklarımızın fazlası var eksiği yok. Ama iyi ki olmamış diyorum hep.

insanlık bir lutuf ve herkese nasip olmuyor.

Begenemedikleri sehirli kızlarla takilan da kendileri. Bu kafayla o zaman kendilerini neden köy kizlarina layık görüyorlar ?
Aptal bu erkekler ya bizim bir tanidigimiz da her halti yapip "bana kurs kizi bul" diyordu anasina. Asalaklar
Sonra noldu buldu mu köy kızı

Çok takılmadım zaten. Ama takılsaymısım keşke. Benden önce kimle ne yaşadı bilmiyorum ama kadınlar aldatıyor diyordu. Güvenmiyordu hiç. Bu konularda cok çok cok tutucu. Herkes önem verir elbet ama bu biraz daha farklıydı.
Ayrılırken ondan önceki sevgilimi basıma kakarak ayrıldı. Okuldaki bir sınıf arkadaşım bana selam verse büyük kavgalar etti. Sanki aldatmısım gibi.
Facede bölümümüzün grubunda dersle alakalı bir soru sormustum. Sınıftan bir arkadaş cevap yazdı. Ona teşekkür ettim diye kavga etti benimle. Vay efendim niye yazıyor ediyor sen niye teşekkür ediyorsun diye.
Onunla tanışmadan önce benden hoşlanan biri vardı. Beni kazanmak için baya uğraştı hediyeler vs. Ben istemedim çocuğu. Aradan zaman geçince sevgilimle tanıştık. Bu bana takıntılı olan çocuğu öğrendi sende mi var birşeylik yoksa niye takson kafayı dedi. Allahtan facede konuşmalar vardı da okudu. Çocuga ümit vermediğim apaçık ortadaydı. Anlıcagın üni okuyan kıza güvenmiyordu ve bu söylediği şaka değildi . keşke şaka olsaydı.
Ben de kale almadım 1yıl sürdürdüm. Keske bıraksaydım

Namuslu da olsa ister hakkı dicem. Namys da yok kendisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…