- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
o süreç şöyledir tatlım ilk başta ısrarla değiştirmeye çalışırsın sonra hiç bir değişiklik olmadığını görünce öyle kabul edersin :)
Slm kızlar
Eşinizin yadasevgilinizin hoşunuza gitmeyen bı huyu varsa değiştirmeye calisirmisiniz yoksa oldugu gibi mı kabul edersiniz
Canım huy çıkar can çıkmaz derler ya eskiler...iyi insan kötü huylu kötü insan iyi huylu olmaz...değiştirmeye çalışırız biz bayanlar ilk başta sonra bakmışız ki bu süreçte sadece olan bize olmuş ve biz değişmişiz...adam aynı karakterde,huyunda hayatına devam etmiş ...onun için biraz denedikten sonra baktın olmuyor sen değişiceksin yada öyle kabul edeceksin.
Bosuna uğraş vermeye gerek yokmu yani :/
sen açık konuşsana hangi huyunu değiştirmek istiyorsun belkı de cok önemlı bir seydır ve yanlıs adım atmaktan kurtarır senı
Bende artık takıntı halini alan bilgisayar tutkusunu mesela kaç sabahtir kalktığı an nette
Normal diil bence aklı fikri haber borsa ( aldatma olduğunu kesinlikle düşünmüyorum)
Bir de benim sorun ettigim seyleri önemli görmediği icin onemsememesini
Önemli diilse bile önemseyip oturup konuşmayı becermesini istiyorum cok mü :/
Bende artık takıntı halini alan bilgisayar tutkusunu mesela kaç sabahtir kalktığı an nette
Normal diil bence aklı fikri haber borsa ( aldatma olduğunu kesinlikle düşünmüyorum)
Bir de benim sorun ettigim seyleri önemli görmediği icin onemsememesini
Önemli diilse bile önemseyip oturup konuşmayı becermesini istiyorum cok mü :/
mesela nete girmediği bir sabahh aa hayatım neden acmadın haberlerı borsayı bende merak edıyorum hadı aç aç de,hem takıl hem dalga geç,hemde ona farklı bi taktikle yaptıgı hatayı anlatmaya çalış:)
saçma bi taktik gibi duruyo ama inan bende biçok konuda okadar çok işe yaRAdıki anlatamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?