Kızlar ihanet etmeyen erkek var mıdır?

ihanet edeni parmakla göstereceğimize etmeyeni parmakla gösterir olduk. ne biçim bir toplum olduk biz yaa

ihanet edecek adam varsa totosuna tekmeyi basacak da kadın var :)))
sen kimseye güvenme tatlım,kendi ayakların üstünde dur,hem maddi hem psikolojik olarak onsuz da yaşayacak gibi sağlama al da kendini,sonra yaşa aşkını..
Ayrıca o sözler herkese söylenir,emin ol.Daldan dala konduğu zamanlar o kadınlara "benim gözüm dışarıya kayıyo" dediğini mi zannediyorsun yoksa???
herkese aynı laf :-/

birazda ihanetten ne anladığımıza bağlı bence..
illa fiziksel temaslardan mı bahsediyoruz,yoksa bakmak iç geçirmek vs de ihanet mi size göre?

bence her türlüsü aynı,her türlüsü ihanet..
o yüzden bence her erkek aldatır,her erkekte o potansiyel vardır..yaradılışları gereği doyumsuzlar,ellerindekiyle yetinmez hep bi bahane bulurlar..

"bu devirde babana bile güvenmeyeceksin" lafı da burdan geliyo olsa gerek :10:
şahsi düşüncemdir tabi..herkesin düşüncesine de saygım sonsuz :34:

Erkek arkadaşım bana demişti ki ben bir şey yapacak olduğumda önce düşünürüm bunu sen yapsan nasıl hissederim diye ve kötü olursam onu yapmam zaten kendimi hep senin yerine koyarım demişti benim ona inancım güvenim her zaman tamdır.
Genelleme yapmam bu konuda hiç.
Her erkek diye başlayan cümlelere de hiç inanmam ya da bu her kadın, her insan vs diye de olabilir.
Her insanı tanıyacak kadar zamanımız yok çünkü, ki her erkeği, insanı tanımaya da ihtiyacımız yok.
Tanımadığım, bilmediğim kimseninde boynuna vebal yükleyemem. :34:

ihanet etmeyen erkek tabiki vardır bir ilişkiye ciddi bakmazsa bir erkek bana göre ihanet edebilir ama gerçekten çok severse onunla ciddi düşünürse ileride eş olarak görürse bence başkasıyla işi olmaz birde kişiliği tam oturmamışlar ne yapacaklarını bilmezler nefret ederim öylelerinden ergenlik çağından çıkmamış her şeyi eğlence olarak gören ergenler :47::47::47: thebeyicim erkek arkadaşın çok doğru söylemiş katılıyorum kesinlikle

Mutlaka var ama artık çok çok azlar ( örnek abim )Günümüzde çoğu erkek anı yaşamayı seviyor maalesef.Çabuk sıkılıyorlar birazda maymun iştahlılar Kararsız, hevesi çabuk geçen; bugün şunu yarın ötekini beğenen...

bence allah korkusu olan (kadın,erkek farketmez) ihanet etmez. aldatmaz. allah kimseyi böyle bir durumla karşılaltırmasın. özelliklede evli olanları. sevgi aldatır, bi dönem acır canı insanın ama sonra geçer.. evli olunca daha zor..

Back
X