Dunku konunu bilmiyorum ama sevgilin nasil biri sana sahip cikabilirmi yapmissin artik bi hata bitane daha yapma
hmm evet hatırladım konuyu ma sen zaten hazır değilim diyordun keşke aramasaydım biraz sakinleşip düşünseydin. ve ilerde bu senı kötü yöndede etkileyebilir abinlede anlaşamıyordun vs gibi sözler duymanada neden olabilir alah yardımcın olsunDün ben burada bir konu açarak insanların fikirlerini almıştım.
Fakat dün gece işler değişti.Abimle zaten sorunlu bir ilişkimiz var. dün gece de çok büyük kavga ettik -beni dövdü susmayınca-
Bende o sinirle sevgilimi arayıp madem bu kadar evlenmek istiyorsun böyle böyle oldu gel iste al beni bu evden diyiverdim. Oda abimi arayıp kavga etmiş nasıl böyle şey yaparsın xxx'i almaya geliyorum ben filan diye.
Sizce hata mı yaptım
Ailemden görmeye dayanamıyorum artık
karşındaki adama güveniyor musun diye soracam ama...
inşallah yaptığın doğrudur..
hmm evet hatırladım konuyu ma sen zaten hazır değilim diyordun keşke aramasaydım biraz sakinleşip düşünseydin. ve ilerde bu senı kötü yöndede etkileyebilir abinlede anlaşamıyordun vs gibi sözler duymanada neden olabilir alah yardımcın olsun
Benim aklımı karıştıran da bu ileri de bir sorun olduğun da sen istemiştin seni gelip almamı diyebilir. Erkek sonuçta bu ne yapacağı belli olmaz
Dün ben burada bir konu açarak insanların fikirlerini almıştım.
Fakat dün gece işler değişti.Abimle zaten sorunlu bir ilişkimiz var. dün gece de çok büyük kavga ettik -beni dövdü susmayınca-
Bende o sinirle sevgilimi arayıp madem bu kadar evlenmek istiyorsun böyle böyle oldu gel iste al beni bu evden diyiverdim. Oda abimi arayıp kavga etmiş nasıl böyle şey yaparsın xxx'i almaya geliyorum ben filan diye.
Sizce hata mı yaptım
Ailemden görmeye dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?