kızlar işler karıştı :(

hiç bir erkek abinin yerini tutmaz kızım . Abi gibisi var mı ya .Keşke benimde abim olsaydı .

Önceki konunu okumadım kaç yaşındasın bir mesleğin var mı elinde ?
Daha iyi olacağım derken daha kötüsü ile karşılaşmayasın.

20 yaşındayım şuan hem çalışıyorum hemde bir yandan üniversiteye hazırlanıyorum.
Oda zaten daha cok genciz cocuk olacak değil hemen evlendikten sonra da devam edersin okula filan diyor.

hiç bir erkek abinin yerini tutmaz kızım . Abi gibisi var mı ya .Keşke benimde abim olsaydı .

Ayrı büyüdük biz 1/2 senedir beraberiz sadece hal böyle olunca kardeş değil de el gibi yaklaşıyorsunuz. Üstelik aramız da başka sorunlar da var. O yüzden hiç abi kardeş diemem bize.

sen sen ol ne yaşarsan yaşa ailene sırt çevirme.
şimdi sevgilim dediğin adam gün gelir sana yüzünü döndüğünde çok pişman olursun.

Yağmurdan kaçan, doluya tutulur.

Çok iyi tanımadığın, uzaktan ilişki yürüttüğün bir adama güvenerek hayatının hatasını yapma. Haaa belki çok iyi biridir ama emin olamazsın.....

Bunlar yarın cok başına kakılır cnm cooook, hatamı yaptım diyorsun ya hatanın daniskası bu..
Ne kadar kocanda olsa öyle bir zaman geliyor ki bazen "elin oğlu" diyorsun ister istemez ve sen ailenle yaşadığın problemleri anlatırsan lafın yeri gelince okka okka yersin lafları diyecek laf bulamazsın sonuçta o kozu adama sen vermiş olursun..

Tabi belli olmuyor. Mesela eşim bana ailemden çok daha iyi davranır, daha çok sahip çıkar. Ben mesela iyi ki evlendim diyorum.

yagmurdan kaçarken doluyua tutulmada
ne sevgılıne ne esıne cok sey anlatma
aıle sorunlarını bılmesın en ıyısı bu

Ne olursa olsun aile gibisi olmuyor.
Sevgilin sana sırtını döndüğünde sen yine ailene döneceksin unutma..

yarın öbür gün başına kakar ailen seni paralıyoduda bana nasıl kaçtığını şaşırdın deyiverir sende o anda ne yaptım dersin ama iş işten geçmş olur..

Aile her zman ondedir ama abin nasıl. Döver ??? Baban nerde annen nerde

20 yaşındayım şuan hem çalışıyorum hemde bir yandan üniversiteye hazırlanıyorum.
Oda zaten daha cok genciz cocuk olacak değil hemen evlendikten sonra da devam edersin okula filan diyor.

Emin misin okutacağına ?
Eve kapatmasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…