- 22 Eylül 2022
- 6.926
- 21.877
- 298
Her insan bebek oyalayamaz buna karşıyım kesinlikle. Ve belli ki anneye bağımlı durumda bir bebek ki anne kendisi bile kahvaltı yapamıyor. Yani benim alıntıladığım üye sanki kenara biblo koyabilirmiş gibi bahsemiş, asıl saçma olan bu. 6 aylık bebek yenidoğandan daha zor diye düşünüyorum. Hareket halinde, sıkılabilen, uzun süre uyanık kalan bir bebek hali hazırdaNeden? Benim de çocuğum var. Altı aylık çocuktan yenidoğan gibi bahsedilmesini garipsiyorum. Anne mutfaktayken kendini oyalayabilir. Öz babaannesi de biraz oyalayabilir. Altı aylık emekleme dönemi gelmiş çocuk anne babadan başka insandan bu kadar kaçan bir çocuksa bu da normal değil.
kesinlikle katılıyorum… kendisi bile çat kapı gelemez kimse kimseye habersiz izin almadan, müsait misiniz demeden gitmemeli…Neden kimse kayinvalidenin kendi evi olmayan bir yere misafir davet ettigini, bunu ev sahibi kadina bile haber vermedigini garipsememis? Biri benim evime insanlari toplayip gelmek istiyorsa ve beni arayip izin almamissa o kapi ona acilmaz.
Eşiniz anlamaz belli ki.Merhaba kızlar 6 aylık kızım var sabahları doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum bunu kayinnamda biliyor bildiği halde oğlunu aramış şu şu kahvaltıya gelcez geline diye ben eşimden öğreniyorum annem kahvaltıya gelcekmis dedi bende iyi kendi hazırlar dedim eşim de tmm dedi tamam hazırlar ama şu nerde bu nerde diye sürekli soruyor ve çok dağınık pis çalışıyor o gitti mı ben temizlik yapcam buna kızım müsade etmiyor uyudugunda yap diyeceksiniz ama memede uyuyo yanından kalkttim mi uyanıyor biz uyumaya gittik mi en fazla 1saat çıkamıyoruz gelenlere ayıp olmaz mi ben bunu güzel dille nasıl diyebilirim eşim evde yok çalışıyor bu arada
Neden? Benim de çocuğum var. Altı aylık çocuktan yenidoğan gibi bahsedilmesini garipsiyorum. Anne mutfaktayken kendini oyalayabilir. Öz babaannesi de biraz oyalayabilir. Altı aylık emekleme dönemi gelmiş çocuk anne babadan başka insandan bu kadar kaçan bir çocuksa bu da normal değil.
Yapacağın şey şu kayınvalidene yeni doğmuş bir bebeğin olduğunu ve bakmakta zorlandığını bir süre misafir kabul edemeyeceğini uygun bir dille söyle anlamazsa eşinle konuş böyle olmaz ben bebeklere ilgilenemiyorum uyuyamıyorum annene söyle gelmesin de direktMerhaba kızlar 6 aylık kızım var sabahları doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum bunu kayinnamda biliyor bildiği halde oğlunu aramış şu şu kahvaltıya gelcez geline diye ben eşimden öğreniyorum annem kahvaltıya gelcekmis dedi bende iyi kendi hazırlar dedim eşim de tmm dedi tamam hazırlar ama şu nerde bu nerde diye sürekli soruyor ve çok dağınık pis çalışıyor o gitti mı ben temizlik yapcam buna kızım müsade etmiyor uyudugunda yap diyeceksiniz ama memede uyuyo yanından kalkttim mi uyanıyor biz uyumaya gittik mi en fazla 1saat çıkamıyoruz gelenlere ayıp olmaz mi ben bunu güzel dille nasıl diyebilirim eşim evde yok çalışıyor bu arada
Ozaman onu kocanızla konuşun ve gelecekleri zaman beni arasınlar sonuçta ben onları ağırlayacağım ve benim bir bebeğim var seni aramaları saçma bir daha seni ararlarsa beni aramaları gerektiğini söyle ve eşim müsait mi değilmi bilmiyorum arayıp sorun desinBana da söylüyor ama ilk oğluna ndn söylüyor onu anlamıyorum
Beni aramadın oğlunu aramışsın benim haberim yoktuMerhaba kızlar 6 aylık kızım var sabahları doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum bunu kayinnamda biliyor bildiği halde oğlunu aramış şu şu kahvaltıya gelcez geline diye ben eşimden öğreniyorum annem kahvaltıya gelcekmis dedi bende iyi kendi hazırlar dedim eşim de tmm dedi tamam hazırlar ama şu nerde bu nerde diye sürekli soruyor ve çok dağınık pis çalışıyor o gitti mı ben temizlik yapcam buna kızım müsade etmiyor uyudugunda yap diyeceksiniz ama memede uyuyo yanından kalkttim mi uyanıyor biz uyumaya gittik mi en fazla 1saat çıkamıyoruz gelenlere ayıp olmaz mi ben bunu güzel dille nasıl diyebilirim eşim evde yok çalışıyor bu arada
Evet bide yok şunu ikram edersin yok şunu koyarsın herkes kendi evinde ağırlasin paşalar gibi başka kimsenin evine karismasinAyy kvmin görümceleri yani halalar bana gelcekti bebek görmeye biri 2 yaşında biri 6 aylık daha kv sordu ikram ne yapcaksın diye bi tatlı bi kurabiye başkada bir şey yapamam demiştim. Olmadı bide börek yaparsın bitti gitti yeter demişti ne sinir olmuştum. Yapamam ben börek falan 2 çoçukla gecem belli değil gündüzüm belli değil zaten sizin sülale bir şey yemiyor istersen sen yap getirirsin demiştim. Zaten şu kahvaltıya gelcez,yemeğe gelcez denmesi beni iten bi durum çok ayıp geliyor bana sana kahvaltıya gelelim yemeğe gelelim demek,bebek görmeye gelcez denir ev sahibide artık canı neye isterse ona davet eder yada etmez yapar kahvesini koyar tatısını geçer.
Sürekli neden ilk oğlunu arıyorsun ağırlayan ben olcam sizi diyorum kahkaha atıp yine aynısını yapıyorBeni aramadın oğlunu aramışsın benim haberim yoktu
Evde yokum dersin
O ne be kahvaltıya gideceğim insanın işe giden kocasına mı haber veririm
Saçmalık
Kılıbık oldu ne yahuKizlar kahvaltıya kabul etmedim akşam çaya davet ettim bi çay bı de kuru pasta ikram ettim ama bebeğim yine durmadı huzursuzlandi yerde duran çocuğumu kucağına almak isteyenler oldu vermedim çünkü aglayacagini biliyorum ben gözünün önünden kayboldugum an mizmizlanmaya başladı hep çayın yanına başka şeyler ikram edemedim bunlar bile hazırkken zor ikram ettim eşim sağolsun yardım etti tabi milletin gözünde biraz kılıbık oldu ama yapacak bişey yok hayat müşterek
Dolaptan kahvaltılık çıkarıp yanina bi çay yapacaksınız yahu beyin ameliyatı değil sonuçta. Siz gelmelerini istemiyorsunuz anladığım kadarıyla, bahane buluyor gibisiniz.Merhaba kızlar 6 aylık kızım var sabahları doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum bunu kayinnamda biliyor bildiği halde oğlunu aramış şu şu kahvaltıya gelcez geline diye ben eşimden öğreniyorum annem kahvaltıya gelcekmis dedi bende iyi kendi hazırlar dedim eşim de tmm dedi tamam hazırlar ama şu nerde bu nerde diye sürekli soruyor ve çok dağınık pis çalışıyor o gitti mı ben temizlik yapcam buna kızım müsade etmiyor uyudugunda yap diyeceksiniz ama memede uyuyo yanından kalkttim mi uyanıyor biz uyumaya gittik mi en fazla 1saat çıkamıyoruz gelenlere ayıp olmaz mi ben bunu güzel dille nasıl diyebilirim eşim evde yok çalışıyor bu arada
Açmayacaksın kapıyı, bak bir daha geliyor muSürekli neden ilk oğlunu arıyorsun ağırlayan ben olcam sizi diyorum kahkaha atıp yine aynısını yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?