çünkü hayıflandığı nokta o değildi.Neden kimse kayinvalidenin kendi evi olmayan bir yere misafir davet ettigini, bunu ev sahibi kadina bile haber vermedigini garipsememis? Biri benim evime insanlari toplayip gelmek istiyorsa ve beni arayip izin almamissa o kapi ona acilmaz.
Alakası yok . Kızım bebekken eve misafir geldi mi benim yada babasının omuzuna başını koyar gözleri kapalı beklerdi. Kim onu kucağına aldı diye göz ucuyla bakar yabancı ise ağlardı. Bende bebekken öyleymişim. Hala çekingen hassas bir çocuk. 4 sene özel kreşte eğitim almasına rağmen. Yapısı bu. Büyüdükçe bu tavrı aslında avantaj. Yabancılara karşı tanıyana kadar arada hep bir çizgisi var.peki cocugun anneye bu kadar bagimli olmasi normal mi?
bu konuda hic yetkin birine gittiniz mi?
cocuk ilk 3 ay kendini anne karninda hissediyormus , anneye bağımlıymis falan ok ama 6 aylik cocuk icin biraz fazla soyledikleriniz.
belki de ebeveynlik metodunuzu biraz degistirseniz cocugunuz da degisir. yerinizde olsam bu konuyla ilgili yetkin birinden danismanlik almaya calisirdim, butcem varsa
Bunu burda kimse anlamaz herkesin bebeği çok uslu maşallah darısı başımızaMesele kahvaltı hazırlamak mı? Emrivaki olması mı? Allah aşkına küçücük bebek varken o ev ne halde oluyor herhalde kimse bebek büyütmemiş ya da çok sakin bebekleri var.
Bebeksizken 5 dk da yapılan iş bebekle 5 saatte zor yapılıyor.
Yoksa çay koymakta kahvaltı hazırlamakta hiçbirşey yok.
K.valideniz bence erken gelsin ortalığı bi toparlayıp silip süpürsün. Bi de kahvaltı hazırlasın kimse strese girmesin.
Aslında en başında eşinizin sizi dinlemediğini emrivaki yaptığınızı bu yüzden gergin olduğunuzu ve istemediğinizi belirtseydiniz farklı yorumlar alırdınızBunu burda kimse anlamaz herkesin bebeği çok uslu maşallah darısı başımıza
Bebeğiniz uslu da olabilirBunu burda kimse anlamaz herkesin bebeği çok uslu maşallah darısı başımıza
Bazen erkeklere imreniyorum. En pis işlerde bile birbirlerinin arkasını kolluyorlar.Bunu burda kimse anlamaz herkesin bebeği çok uslu maşallah darısı başımıza
Size söylenmeye tenezzül edilmediğini düşünüyorsanız kılınızı kıpırtdatmayın geldiklerinde kapıyı pijamalarınızla açın şok olun aaa annecim arayıp neden haber vermedin böyle bişeyden haberim yoktu deyin. Oğluna söylediğini söylerse onları ağırlayacak olanın oğlu değil kendiniz olduğunuzu belirtin Allah ne verdiyse hazırlayıp yiyin içinMerhaba kızlar 6 aylık kızım var sabahları doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum bunu kayinnamda biliyor bildiği halde oğlunu aramış şu şu kahvaltıya gelcez geline diye ben eşimden öğreniyorum annem kahvaltıya gelcekmis dedi bende iyi kendi hazırlar dedim eşim de tmm dedi tamam hazırlar ama şu nerde bu nerde diye sürekli soruyor ve çok dağınık pis çalışıyor o gitti mı ben temizlik yapcam buna kızım müsade etmiyor uyudugunda yap diyeceksiniz ama memede uyuyo yanından kalkttim mi uyanıyor biz uyumaya gittik mi en fazla 1saat çıkamıyoruz gelenlere ayıp olmaz mi ben bunu güzel dille nasıl diyebilirim eşim evde yok çalışıyor bu arada
Bana da söylüyor ama ilk oğluna ndn söylüyor onu anlamıyorumSize söylenmeye tenezzül edilmediğini düşünüyorsanız kılınızı kıpırtdatmayın geldiklerinde kapıyı pijamalarınızla açın şok olun aaa annecim arayıp neden haber vermedin böyle bişeyden haberim yoktu deyin. Oğluna söylediğini söylerse onları ağırlayacak olanın oğlu değil kendiniz olduğunuzu belirtin Allah ne verdiyse hazırlayıp yiyin için
Yoruluyorum ama napayım bebeğimi zorlayarak ağlamaya terkedemem kiBenim de bebeğim kimmmselerde durmazdı. Çok iyi anlıyorum.
Bu yoruma kalbimi bırakıyorum bahanem bebek olarak açıklama yaptım kendimi nasıl anlatırsam anlatayım anlamayan kocam var kayinnam var ben bunu uzatirssm yine suçlu ben oluyorum bu konuyu kapatirsam da aynı şeyleri yaşıyorum bi kulağından girip diğer kulağından çıkıyorBen olsaydım çocuğu alır dışarı çıkardım bi kahve falan içer iki alısverıs yapardım . Kocama da burası senınde evin haklısın kocacım tabikide misafirlerini bana sormadan kabul edebilirsin der çıkardım .
Erkekler burası benim de evim demeyi biliyorlar ama evdeki hizmeti kadının yaptığını bir türlü anlayamıyorlar bu yüzden kadının müsaitliğini asla sorgulamadan direk telefonda geleceğim diyeni kabul ediyorlar bunu anlayabilmesi için kocanız misafiri kabul ettiğinde hiçbir şey söylemeyeceksiniz misafir geldiği anda bırakıp çıkıp gideceksiniz ki kocanız göt gibi ortada kalıp sonra misafire hizmet etmeye başlayınca evin kadınının kıymetini anlayacak öbür türlü kavgayla gürültüyle boş lafla olmuyor bu işler icraata geçmek lazım bence bazı insanlar götünün üstünde bırakılmadan neyin ne olduğunu bir türlü çözümleyemiyorlar bütün sorun sendeymis gibi davranmaya devam ediyorlar. ne olacak canım iki zeytin peynir poğça simit koy yorumları saçma iki tane peynir zeytin koymak değil ki mesele . zaten misafir gelmese de oturup bu kadın kahvaltı yapacak akşama kadar ağzı açık havaya bakmıyordur . mevzu konu sahıbıne duyulmayan saygı . Kaynanası ayrı alem kocası tam elalem anası dahil daha getirecegı diğer insanları da onaylıyor hanımının halini bilmiyor mu bu herif . Ayrıca bütün kadınlar biliyor ki gelen misafirler bir poğaçayla iki zeytinle olmuyor yani sabah gelen adam da akşama kadar oturup gidiyor Çocuklu bir kadın belki başka planı var belki başka bir programı var konu sahibi sadece kendini çok yanlış yerden bebeğini bahane ederek anlattığı için muhtemelen eşiyle de bu şekilde konuşursa her türlü haklıyken haksız konuma düşer. Yani kocana benden habersiz misafir kabul etmeni onaylamıyorum de belki özür diler , ama vay bebeğim var vay göğsümde uyuyacak vay biliyorsun işte çocuk yaramaz konularını açarsan sana diyeceği tek şey var bu dünyadaki tek anne sen değilsin tek çocukda bu değil diyip sizi anlamaz yani üstüne az daha canınızı sıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?