Kızlar kayinvalidem kahvaltıya gelecek

Bebekte 6 günlük değil ki 6 aylık bebeği oyalarlar gelince sizde kahvaltı hazırlayın yani illa 5 çeşit lazım değil ki ha bu arada yarın kahvaltıya gelecekler bana teyzemler başka şehirden bebek görmeye ve bebeğim kolik bir bebek 1 aylık daha .. baştan dedim siz gelince bebeği sallayın ben hazırlarım diye sadece çay bide kuymagim.meshurdur onu istediler peynir zeytin tamam kendileri sofrayı kaldırır zaten yedikten sonra

Neden kimse kayinvalidenin kendi evi olmayan bir yere misafir davet ettigini, bunu ev sahibi kadina bile haber vermedigini garipsememis? Biri benim evime insanlari toplayip gelmek istiyorsa ve beni arayip izin almamissa o kapi ona acilmaz.
çünkü hayıflandığı nokta o değildi.

Sıkıntı olan nokta Sana sorulmadan kocana sorulara eve kendi misafirlerini davet etmesi ise eğer kocana diyeceksin ki, bana sormadan kimsenin eve gelmesini kabul etmeyeceksin. Sonra kayınvalideni arayacaksın bana sormadan buraya misafir getirmeyeceksin diyeceksin.
Eğer derdin kahvaltı nasıl hazırlanacaksa, arayacaksın gelirken getireceklerini siparişini vereceksin geldiklerinde de koyacaksın kucaklarına çocuğu bir peynir ve zeytin çıkartacaksın

Alakası yok . Kızım bebekken eve misafir geldi mi benim yada babasının omuzuna başını koyar gözleri kapalı beklerdi. Kim onu kucağına aldı diye göz ucuyla bakar yabancı ise ağlardı. Bende bebekken öyleymişim. Hala çekingen hassas bir çocuk. 4 sene özel kreşte eğitim almasına rağmen. Yapısı bu. Büyüdükçe bu tavrı aslında avantaj. Yabancılara karşı tanıyana kadar arada hep bir çizgisi var.

Mesele kahvaltı hazırlamak mı? Emrivaki olması mı? Allah aşkına küçücük bebek varken o ev ne halde oluyor herhalde kimse bebek büyütmemiş ya da çok sakin bebekleri var.

Bebeksizken 5 dk da yapılan iş bebekle 5 saatte zor yapılıyor.

Yoksa çay koymakta kahvaltı hazırlamakta hiçbirşey yok.

K.valideniz bence erken gelsin ortalığı bi toparlayıp silip süpürsün. Bi de kahvaltı hazırlasın kimse strese girmesin.

Hep ben suçlu gözüyle bakilmisim bebeğimin bana bağımlı olması suç mu kayinnam ne erken gelir ne temizligimi yapar kendi evini temizlemeyen biri olarak benim evimi temizlenmesini beklemiyorum ben yaparım güzel üslupla dile getirdim kahvaltı yerine çaya gelecekler bi akşam ben burdan sunu cikardjm herkes işini görebiliyor çocukları çok uslu maşallah

Bunu burda kimse anlamaz herkesin bebeği çok uslu maşallah darısı başımıza

Bunu burda kimse anlamaz herkesin bebeği çok uslu maşallah darısı başımıza
Aslında en başında eşinizin sizi dinlemediğini emrivaki yaptığınızı bu yüzden gergin olduğunuzu ve istemediğinizi belirtseydiniz farklı yorumlar alırdınız

İlk mesajınızda sanki kahvaltıyı dert ediyor gibi yazmışsınız yorumlarda öyle gelmiş
Problem size sormadan kabul eden eşinizde
Mesafeyi ayarlasa kayınvalideniz bir daha böyle davranamaz

herkesin bebeği uslu değil ama çoğu anne bebeğini başkasına kitlemeyi biliyor ve benim de bebeğim olsa her fırsatta başkasına kitlerdim. bu kötü manada değil. psikolojik olarak elzem bir şey. kaynanan ver bebeği baksın işinin adı ne. al sen bebeği oyala ben de çayı yaparım de. yanında gelen kadınların önüne koy bebeği elden ele elden ele derken zaman geçer. sen de bebeksizce biraz nefes alırsın. kendinize nefes alacak alan açın. bebeğiniz yaramaz ya da huysuz diye eve kapanmak zorunda değilsiniz. hani kimi kadınlar vardır 3 çocuklu 5 çocuklu. düşünürüz bu kadın bu çocuklarla nasıl baş ediyor diye. heh işte böyle baş ediyorlar. eve kapanmıyorlar.

Eşinizin kabul etmemesi ve böyle şeyler için sizi araması gerektiğini söylemesi lazımdı annesine. Kendisi evde yok o sırada sonuçta.
Madem o söylemiyor siz söyleyin. Bundan sonra benimle iletişime geçerseniz iyi olur, ben şuan kahvaltıya misafir alacak durumda değilim. Akşam çayına gelebilirsiniz deyin. Kendi gelse neyse, başkalarını da kafasına göre alıp size kahvaltıya geleceğim demesi çok enteresan gerçekten.

Size söylenmeye tenezzül edilmediğini düşünüyorsanız kılınızı kıpırtdatmayın geldiklerinde kapıyı pijamalarınızla açın şok olun aaa annecim arayıp neden haber vermedin böyle bişeyden haberim yoktu deyin. Oğluna söylediğini söylerse onları ağırlayacak olanın oğlu değil kendiniz olduğunuzu belirtin Allah ne verdiyse hazırlayıp yiyin için

Kahvaltı hazırlamak değil sorun benim zor günüm de yanımda olmayan birinin benim evime gelmesi ve yanında birilerini getirmesi eşimin annesi tek gelen birisi değil gelse bile annem varken gelir iş yapmasını sevmez evimin temizligini yapan annem bana çocuğuma bakan annem o sadece yemeğe ve çene yapmaya gelir ben sevmediğim için bebeğim de sevmiyor bide emrivaki yapması beni delirtti ohlunu aramak ne ya

Bana da söylüyor ama ilk oğluna ndn söylüyor onu anlamıyorum

Benim de bebeğim kimmmselerde durmazdı. Çok iyi anlıyorum.

Ben olsaydım çocuğu alır dışarı çıkardım bi kahve falan içer iki alısverıs yapardım . Kocama da burası senınde evin haklısın kocacım tabikide misafirlerini bana sormadan kabul edebilirsin der çıkardım .

Erkekler burası benim de evim demeyi biliyorlar ama evdeki hizmeti kadının yaptığını bir türlü anlayamıyorlar bu yüzden kadının müsaitliğini asla sorgulamadan direk telefonda geleceğim diyeni kabul ediyorlar bunu anlayabilmesi için kocanız misafiri kabul ettiğinde hiçbir şey söylemeyeceksiniz misafir geldiği anda bırakıp çıkıp gideceksiniz ki kocanız göt gibi ortada kalıp sonra misafire hizmet etmeye başlayınca evin kadınının kıymetini anlayacak öbür türlü kavgayla gürültüyle boş lafla olmuyor bu işler icraata geçmek lazım bence bazı insanlar götünün üstünde bırakılmadan neyin ne olduğunu bir türlü çözümleyemiyorlar bütün sorun sendeymis gibi davranmaya devam ediyorlar. ne olacak canım iki zeytin peynir poğça simit koy yorumları saçma iki tane peynir zeytin koymak değil ki mesele . zaten misafir gelmese de oturup bu kadın kahvaltı yapacak akşama kadar ağzı açık havaya bakmıyordur . mevzu konu sahıbıne duyulmayan saygı . Kaynanası ayrı alem kocası tam elalem anası dahil daha getirecegı diğer insanları da onaylıyor hanımının halini bilmiyor mu bu herif . Ayrıca bütün kadınlar biliyor ki gelen misafirler bir poğaçayla iki zeytinle olmuyor yani sabah gelen adam da akşama kadar oturup gidiyor Çocuklu bir kadın belki başka planı var belki başka bir programı var konu sahibi sadece kendini çok yanlış yerden bebeğini bahane ederek anlattığı için muhtemelen eşiyle de bu şekilde konuşursa her türlü haklıyken haksız konuma düşer. Yani kocana benden habersiz misafir kabul etmeni onaylamıyorum de belki özür diler , ama vay bebeğim var vay göğsümde uyuyacak vay biliyorsun işte çocuk yaramaz konularını açarsan sana diyeceği tek şey var bu dünyadaki tek anne sen değilsin tek çocukda bu değil diyip sizi anlamaz yani üstüne az daha canınızı sıkar

Bu yoruma kalbimi bırakıyorum bahanem bebek olarak açıklama yaptım kendimi nasıl anlatırsam anlatayım anlamayan kocam var kayinnam var ben bunu uzatirssm yine suçlu ben oluyorum bu konuyu kapatirsam da aynı şeyleri yaşıyorum bi kulağından girip diğer kulağından çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…