- Konu Sahibi burcum1988
-
ben en baştan anlatayım en iyisi...biz 10 aylık evliyiz(dik).eşim uzman erbaştı evlendiğimizde daha sonra belediyeye geçip memur olma umutlarıyla işi bırakıp geldi bu arada ben kaynanamlardayım.8 aydırda işsiz.bizim bitmek bilmeyen kavgalarımız sonucu herkes nasibini aldı kaynanam en başta olmak üzere nedendir bilmem nefret ediorum o kadından...kavgalarımıza dahi karışıp her halta burnunu sokmasından nefret ediorum halada öyle ya...en sonunda ben dayanamayıp gitmeyi becerdim defalarca gitmeye kalkışmaların ardından.1 aydır annemlerdeeyim aslında keyfimde yerimde özlemek dışında hiç bi sorun yok rahatım yani ben zaten öyle ev kadını olmayıda pek beceremedim sevmem zaten ev işini falan...
Bıktım bıktım bıktım eşimin annesi olacaktan.şiddet bile görmeye başladım eşimden ailesi yüzünden dayanamıyorum artık evliliğimi zehir ettiler hayatı zehir ettiler birde konuştursan kendilerinden iyisi bulunmaz yok canım kadın alttan alırmış kadın çekermiş kadın fedakar olurmuş kaynanamın söledikleri.yükü atmaya çalışıolar eşimin sırtına ömür boyu ayak bağı olacaklar yapışacaklar bize ellerinden gelse eşimde ailesi hakkında sölediklerimi kaldıramıo beni ezio çıldıracağım kafayı yemek üzereyim
Düzenleyen: burcum1988 Düzenleme Tarihi : 05-03-2012 Düzenleme Saati :18:32
Insan kendi hayatını kendi elleriyle yokedermi ben ediyorum işte...hemde çoğu kimseye sabretme dayanma biran önce kurtul dediğim halde ben yapamıyorum işte bunu.sevgimi elimi ayağımı bağlayan yoksa cesaretsizmiyim ben...giyimimden sigarama kadar kısıtlayan beni kendi düşünceme bırakmayan bi insan adam olabilirmiki...erkeklerin hepsi aynımı yoksa...aklımda hep eski günlerim ve ancak hayallerde yaşıyorum artık özgürlüğümü ve hala burdayım nedense gidemiyorum bırakıpta bitürlü
BOŞANMALIMIYIM Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUM AMA BIKTIM DİYEBİLİRİM EŞİMİ SEVİYORUM AMA B I K T I M ANNESİNDEN BABASINDAN ONLARLA AYNI EVİ PAYLAŞMAKTAN SABAH ANNESİNİN SURATINI GÖRMEKTEN BIKTIM EŞİMDENDE GİTGİDE UZAKLAŞIORUM AMA BOŞANDIKTan SONRA PİŞMAN OLMAKTAN KORKUORU
tercih yap
rahatlık mı?
özleminin giderilmesi mi??
Ayrıca eşin sana geri dönmeni bazı şartlara bağlıyor çok saçma
sen evlendığın zaman eşin sigara içtiğini bilmiyor muydu??
Pc kullanmamanı neden istemıyor, özel bir sebebi var mı??
özel sebebi ne olacak annesi babası aynı evde ya annesi yapmıştır arkamdan yapacağını bu şartlar birazda annesinin lafları gibi gelio
arkadaşım ev işini sevmiyodun da neden evlendin ? üstelik evlenmeden kayınvalideyle yaşamayı da kabul ettinki birlikte yaşıyosunuz.. adam işsizse naapsın ayrı eve de çıkamaz..ölüyorum bitiyorum diyecek kadar seviyorsan fedakar olmalısın..eşinin senden istedikleri mantıklı şeyler bence. evlilik öyle kolay değil kafana göre davranamazsın
[sıze=3]cevap verirken konulardan haberim varmış gibi bir uslup takınmazsan sevinirim..
Ailesinin eteği altında yaşayan bir erkekse eğer, değiştiremezsin onu.
Değişseydi evlilik süreci içersinde değişirdi, baksana nerelere gelmişsiniz..[/sıze]
yukarıda geçmiş konularıda paylaştım.ailesinin eteği altında yaşamak zorunda çünkü parası yok ama sağolsun annesindede bi yapışma huyu var fizana gitsek kurtulamıcaz gibi gelio
Yazilarinizda kendinizi ele veriyorsunuz zaten nasil bir kisilik oldugunuzu.Hazir bir yapim var ne demek, ev isi sevmem, ev kadinligi bana gore degil diyerek.Siz lokma pis agzima dus diyen birazda arsiz bir gelinsiniz.Kayinvalideye hakaret ettim filan diyorsunuz.Evlilik size birkac beden buyuk gelmis.Kendinizdeki sorunlari once farkedin karsinizdakilerin yaptiklari gozunuze batmayacakdir.Kabahetlerinizi gorun kendinizi ona gore duzeltmeye calisin.Keser gibi hep kendi tarafiniza yontmayin..
Hem kayinvalide evinde dur, hem is yapma, haziri bekle birde ustune rezalet cikar-saygisizlik yap.. ne bekliyordun ki karsi tarafdan.Kulhanbeyimi sandin kendini:))Igneyi kendine cuvaldizi baskasina misali..Sarmisagi gelin yapmislar, kirkgun kokusunu cikarmamis:))Evlilik icin en hanimligi size gore degil, kendinizi bu konlarda yetistirin eger yine evlilik dusunuyorsaniz yada iliskinizi duzeltmek istiyorsaniz.[/QUO
haklısın sonuna kadar ama yinede neden şart konuluo buna tahammül edemiorum.beni gerçekten seven insan şart koyarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?