kızlar kendimi kandırmak yersiz ölüyorum ben:(

şartlarıda annesine babasına saygısızlık etmemem pc kullanmamam sigara içmemem buna benzer bisürü şey sanki ben kendine gelecem demişim gibi

ben en baştan anlatayım en iyisi...biz 10 aylık evliyiz(dik).eşim uzman erbaştı evlendiğimizde daha sonra belediyeye geçip memur olma umutlarıyla işi bırakıp geldi bu arada ben kaynanamlardayım.8 aydırda işsiz.bizim bitmek bilmeyen kavgalarımız sonucu herkes nasibini aldı kaynanam en başta olmak üzere nedendir bilmem nefret ediorum o kadından...kavgalarımıza dahi karışıp her halta burnunu sokmasından nefret ediorum halada öyle ya...en sonunda ben dayanamayıp gitmeyi becerdim defalarca gitmeye kalkışmaların ardından.1 aydır annemlerdeeyim aslında keyfimde yerimde özlemek dışında hiç bi sorun yok rahatım yani ben zaten öyle ev kadını olmayıda pek beceremedim sevmem zaten ev işini falan...

Bıktım bıktım bıktım eşimin annesi olacaktan.şiddet bile görmeye başladım eşimden ailesi yüzünden dayanamıyorum artık evliliğimi zehir ettiler hayatı zehir ettiler birde konuştursan kendilerinden iyisi bulunmaz yok canım kadın alttan alırmış kadın çekermiş kadın fedakar olurmuş kaynanamın söledikleri.yükü atmaya çalışıolar eşimin sırtına ömür boyu ayak bağı olacaklar yapışacaklar bize ellerinden gelse eşimde ailesi hakkında sölediklerimi kaldıramıo beni ezio çıldıracağım kafayı yemek üzereyim
Düzenleyen: burcum1988 Düzenleme Tarihi : 05-03-2012 Düzenleme Saati :18:32
Insan kendi hayatını kendi elleriyle yokedermi ben ediyorum işte...hemde çoğu kimseye sabretme dayanma biran önce kurtul dediğim halde ben yapamıyorum işte bunu.sevgimi elimi ayağımı bağlayan yoksa cesaretsizmiyim ben...giyimimden sigarama kadar kısıtlayan beni kendi düşünceme bırakmayan bi insan adam olabilirmiki...erkeklerin hepsi aynımı yoksa...aklımda hep eski günlerim ve ancak hayallerde yaşıyorum artık özgürlüğümü ve hala burdayım nedense gidemiyorum bırakıpta bitürlü

BOŞANMALIMIYIM Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUM AMA BIKTIM DİYEBİLİRİM EŞİMİ SEVİYORUM AMA B I K T I M ANNESİNDEN BABASINDAN ONLARLA AYNI EVİ PAYLAŞMAKTAN SABAH ANNESİNİN SURATINI GÖRMEKTEN BIKTIM EŞİMDENDE GİTGİDE UZAKLAŞIORUM AMA BOŞANDIKTan SONRA PİŞMAN OLMAKTAN KORKUORU

tercih yap
rahatlık mı?
özleminin giderilmesi mi??
ayrıca eşin sana geri dönmeni bazı şartlara bağlıyor çok saçma
sen evlendığın zaman eşin sigara içtiğini bilmiyor muydu??
pc kullanmamanı neden istemıyor, özel bir sebebi var mı??

Bilenler bilir daha 7 aylık evliyim ben!..ama bu süre içinde eşim beni çıldırma noktasına getirdi çoğu kez.konuşmaları çoğu zzaman o kadar dengesiz geliyorki bana yok artık diyorum.işten geliyor sokuluyorum sürekli yanına ama ben artık hep fedakar hep yaklaşan taraf olmak istemiyorum.istiyorumki oda biraz ince davransın oda biraz nazlasın beni...bir iş dönüşünü anlatayım kapı çalıyor açıyorum gözlerim parlıo tabi benim onu görünce geleceği saat yerimde duramaz oluyorum geçio içeriye yemek yio olan biteni anlatıyor gün içinde sonra 1 saat 2 saat neyse pc başına oturuyoruz ya film izlioz yada faceye falan girio sonra haydi yatağa...istiyorumki biraz ince davransan bi derdinde varmı die sorsun ama yokkkkk!!!istiyorki özledim bugünde seni desin şöle bi kucağına alıp sevsin beni yaa

EVET KIZLAR BUNLARDA DİĞER KONULARIMDAN

daha çok sorun ailesi galıba?
eşin yanında olmuyorsa aile seni eziyorsa
bu iş şimdiden bitmesi belki daha hayırlı
sende dayanacak kabiliyet göremedim çünkü..( yanlıs anlama)

özel sebebi ne olacak annesi babası aynı evde ya annesi yapmıştır arkamdan yapacağını bu şartlar birazda annesinin lafları gibi gelio

arkadaşım ev işini sevmiyodun da neden evlendin ? üstelik evlenmeden kayınvalideyle yaşamayı da kabul ettinki birlikte yaşıyosunuz.. adam işsizse naapsın ayrı eve de çıkamaz..ölüyorum bitiyorum diyecek kadar seviyorsan fedakar olmalısın..eşinin senden istedikleri mantıklı şeyler bence. evlilik öyle kolay değil kafana göre davranamazsın

özel sebebi ne olacak annesi babası aynı evde ya annesi yapmıştır arkamdan yapacağını bu şartlar birazda annesinin lafları gibi gelio

cevap verirken konulardan haberim varmış gibi bir uslup takınmazsan sevinirim..

ailesinin eteği altında yaşayan bir erkekse eğer, değiştiremezsin onu.
değişseydi evlilik süreci içersinde değişirdi, baksana nerelere gelmişsiniz..

Mesajimi siliyorum konu icinde baska konu girmis cunku.Ben ilgisiz es tarafinda kalan kismini okuyup ona gore yorum yazdim, yorum cevap kismini okumadim yani.

Son düzenleme:

haklısın aslında bunlarıda düşünüorum ama şarta DÖKÜLÜNCE BUNLAR YAPMAK İSTEMİORUM

yukarıda geçmiş konularıda paylaştım.ailesinin eteği altında yaşamak zorunda çünkü parası yok ama sağolsun annesindede bi yapışma huyu var fizana gitsek kurtulamıcaz gibi gelio

yukarıda geçmiş konularıda paylaştım.ailesinin eteği altında yaşamak zorunda çünkü parası yok ama sağolsun annesindede bi yapışma huyu var fizana gitsek kurtulamıcaz gibi gelio

sen daha iyi bilirsin sonuçta sen yaşadın o insanlarla
eğer anlattığın gibi bir kadınsa gerçekten sinir sistemini alt üst etmeye değmez.

ayrıca aynı evde yaşamış olsanız bile, eşinin seni annesine ezdirmemesi lazım ve senın de annesini ezmemen lazım.
yani her türlü eşin ailesine daha çok sahip çıkıyor sana el gibi davranıyor

kendini dinle en çok huzurlu olduğun yer neresi ise ona göre seçimini yap.nasıl olsa insanlar hep aynı kalacak
tekrar döndüğün zaman değişmişlerdir diye bekleme

Bir erkek eşini ailesinden önde tutmuyorsa orada sorun var demektir....

Burada sizin talihsizliğiniz k. valide ile birlikte yaşamak olmuş...Bir de yeni gelin olunca her şey göze batar olmuş...

Gerçekten de bazı k. valideler hiç çekilmez oluyorlar...

Ne diyeyim arkadaşım ...Henüz evliliğiniz çok yeni...

İyi düşün , ölç, tart, biç....Ondan sonra karar ver...

Bu arada senin ailenin görüşünü almayı da unutma....

Huzursuzluk insanı yer bitirir....

aslında benim eşim çok rahat kontrol edebileceğim bi tip ama annesi olacak yok ben ona anne demiomuşum yok şöle yok böle diip evliliğimizin içine oturmaya kalktığı için benimde tahammülüm kalmadı bende bağırdım çağırdım hakaret bile ettim annesine eşim kaldırıpta bana bişi demedi ama artık tahammülüm kalmadı benim zaten pekte sabırlı değilimdir hazırcı bi yapım var

burcu sendede biraz cadılık var galiba

sıgara iç
ev işi sevme
hazırcı ol

oooooo

böyle evlilik nerde

kayınvalideye anne deme (ki demek zorunda değilsin tabi) ama buda evliliğin küçük oyunlarından

neyse sen kalbini dinle
evliliğin daha çok yeni birbirinizi tanımanız için çok zaman var
gerçi kısa sürede çok kavga etmişşiniz kredileri tüketmişşiniz sanki ama :44:
inşallah herşey gönlünce olur ve yoluna girer

Yazilarinizda kendinizi ele veriyorsunuz zaten nasil bir kisilik oldugunuzu.Hazir bir yapim var ne demek, ev isi sevmem, ev kadinligi bana gore degil diyerek.Siz lokma pis agzima dus diyen birazda arsiz bir gelinsiniz.Kayinvalideye hakaret ettim filan diyorsunuz.Evlilik size birkac beden buyuk gelmis.Kendinizdeki sorunlari once farkedin karsinizdakilerin yaptiklari gozunuze batmayacakdir.Kabahetlerinizi gorun kendinizi ona gore duzeltmeye calisin.Keser gibi hep kendi tarafiniza yontmayin..
Hem kayinvalide evinde dur, hem is yapma, haziri bekle birde ustune rezalet cikar-saygisizlik yap.. ne bekliyordun ki karsi tarafdan.Kulhanbeyimi sandin kendini:))Igneyi kendine cuvaldizi baskasina misali..Sarmisagi gelin yapmislar, kirkgun kokusunu cikarmamis:))Evlilik icin en hanimligi size gore degil, kendinizi bu konlarda yetistirin eger yine evlilik dusunuyorsaniz yada iliskinizi duzeltmek istiyorsaniz.

Son düzenleme:

Kayinvalideyle aradaki mesafe ayarlanmali oncelikle.Esinizi o buyutmus o kadarcik saygiyi hak ediyor.Onlarin evindesiniz her evin sartlari olur bittabi.Sartlari koymak onlara, sartlara uymak size dusuyor.Herkesin bir yasam tarzi var.Kendimden misal vereyim:Sigara olayina bende hassasim yanimda ya da evimde sigara ictirmem, cevrem bilir beni.Benim evime gelende bu kurala uymak zorunda..Kendi evinize cikana kadar onlara uymak durumundasiniz.Evdeki isleri yapmaya kayinvelidenin yukunu hafifletmeye calisilmali.Oturan , tembel gelin sevilmez aksine caliskani sevilir.Konu ne olursa olsun iki tarafda haddini asacak sozler sarfetmemeli.Ciktigin kapiyi cok sert kapama ki birdaha acacak oldugunda o kapiyi yuzun olsun acmaya..Ozellikle senden yasca buyuklere soylecegin laflari once kafanda analiz et, ondan sonra agzindan ciksin.Bazen sinirle cok sacma sozlerde cikabilir agizdan.Sonra toparla durumu toparlayabilirsen..Bunlari bir abla nasihati gor ve alinma.Daha cok deneyimsiz ve enaniyet sahibi davraniyorsun.Kendini gelistir mutlaka, yuvani mutlulugunu kurtarmak senin elinde.Cabala karsiligini katbe kat alirsin, o zaman sevmedigin o kayinveliden de sevecek ve saygi duyacakdir sana.Saygi gormek istiyorsan saygiyla hareket edeceksin degil mi? Ayni terbiyesizligi gelininiz olsa, annene yapmasini istemezdin degilmi?Kayinvalidenizi sevmek zorunda degilsiniz tabi ki ama saygi baska bisey ona saygida kusur etmeyin, sinirlari asmayin.Siyasi takilin biraz, belli etmeyin renginizi o kadarcik.Icinizdekileri de pat pat siralamayin..Inadina ugrasmayin okadar, sirtinda da tasisa sevmiycem demek, onyargidan baska bisey degil..Demek istediklerim anlasilmistir umarim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…