- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi burcum1988
-
Burada bir sorun yok aslında, sadece seçmen gereken şeyler var. Birde ekmeğini yediğin evin işini tabiki yapacaksın, öyle şeymi olur? Komşumuza Almanya'dan gelin geldi (daha doğrusu kaçtı). Kızın annesi istemiyordu "benim kızım iş bilmezde yapmazda" dedi, cidden çay nasıl yapılır bilmezdi. Hani misafirler çay içince yerine yine çay doldurulur ya onu bile bilmezdi. Eşinin durumu iyi olmadığı için kayınvalidesiyle kalıyorlardı. Ama kim ne yapsa ayrıntısına kadar sorar uygulamaya çalışırdı. Az buçuk öğrendiği şey varsa hemen kendisinin yapması için ısrar ededi.Yakın komşu teyzelere gidip değişik yemek tarifleri alırdı. Sonucunda ne oldu? Eşinin ailesi dahil herkesin kalbini kazandı. Bütün komşular hiçbirşey bilmeden gelen bu geline gıptayla bakmaya başladılar. Gelinin bir dediğini iki etmez oldular. Aslında kim kazandı? Tabiki Almanya'lı gelin. Bu hayatta mutlu olmak için bile haketmek gerekiyor malesef. O kız senden daha akıllı daha becerikli değil. Sadece istekliydi hepsi bu. Eşin içiyormu bilmiyorum ama bir kadının bilgisayar başında hiç bir iş yapmadan pofur pofur sigara içmesi çok itici. Dünya güzeli olsan çekilmez.
aslında benim eşim çok rahat kontrol edebileceğim bi tip ama annesi olacak yok ben ona anne demiomuşum yok şöle yok böle diip evliliğimizin içine oturmaya kalktığı için benimde tahammülüm kalmadı bende bağırdım çağırdım hakaret bile ettim annesine eşim kaldırıpta bana bişi demedi ama artık tahammülüm kalmadı benim zaten pekte sabırlı değilimdir hazırcı bi yapım var
Kusura bakma ama" seviyorum, özlüyorum dediğin adamı karnında taşıyan, büyüten, besleyen, bu yaşına kadar yanında tutan ve işsiz olduğu için yanına alan, geceleri hasta olduğunda oturup bakan kadına sen bunları yapmışsan senden adam olmaz..!!!
Benim anneme gelinlerden biri böyle yapacak varya gebertirim, abilerime de bi ton laf derim kılıbık olmuşlar diye..Pardon ama sen bir "ANNEDEN" daha önemli olamazsın.. Ayrıca bence git o kaynananın ayağını öp, sizi sokaktan, açlıktan kurtarmış..
Ayrıca neden bir erkek evlendiğinde karısını annesinden üstün tutacak?? O zaman sizin oğullarınız da evlendiğinde aynısını yapsın, evden atsın o kadar emeğinize rağmen!! Gidersiniz huzur evine.. Pardon hanımefendi siz kaynananızı atıp da onun evine konmayı falan düşündünüz galiba? Ya da o temizlik yapsın, yemek yapsın ben oturayım kocayı bekleyip k.ç büyüteyim diye düşündünüz galiba?? Sinirlerim tavan yaptı.. Ben de nişanlıyım ama kaynanama bir saygısızlık yaparsam önce benim ailem alır benim ifademi, sonra da nişanlım..Eğer anneme niye böyle yapıyorsun, kendini topla demezse zaten orda bir sorun vardır.. Bugün annesine çektiren yarın bana da çocuğuma da çektirir.. Bu gelinler haddini bilsin artık.. Dünya güllük gülistanlık değil.. Ana babaya "OF" bile demeyeceksin..
Sadece benim ana babama değil, başka ana babaya OF diyenin ağzının payını böyle veririm işte.. Zorluğu onlar çeksin sen gel üstüne kon, sonra da kaynanamdan nefret ediyorum de.. Senin yengen de senin annenden nefret etsin, annene laf etsin bakalım.. Ay canım diyip kardeşinle yengenin kucağına mı atlayacaksın!!! Hadi git işine be.. Sen dert görmemşsin.. Asıl dert "SENSİN".. Bence sen git kendini düzelt de insanlığa bi faydan olsun ....
ben en baştan anlatayım en iyisi...biz 10 aylık evliyiz(dik).eşim uzman erbaştı evlendiğimizde daha sonra belediyeye geçip memur olma umutlarıyla işi bırakıp geldi bu arada ben kaynanamlardayım.8 aydırda işsiz.bizim bitmek bilmeyen kavgalarımız sonucu herkes nasibini aldı kaynanam en başta olmak üzere nedendir bilmem nefret ediorum o kadından...kavgalarımıza dahi karışıp her halta burnunu sokmasından nefret ediorum halada öyle ya...en sonunda ben dayanamayıp gitmeyi becerdim defalarca gitmeye kalkışmaların ardından.1 aydır annemlerdeeyim aslında keyfimde yerimde özlemek dışında hiç bi sorun yok rahatım yani ben zaten öyle ev kadını olmayıda pek beceremedim sevmem zaten ev işini falan...
Kusura bakma ama" seviyorum, özlüyorum dediğin adamı karnında taşıyan, büyüten, besleyen, bu yaşına kadar yanında tutan ve işsiz olduğu için yanına alan, geceleri hasta olduğunda oturup bakan kadına sen bunları yapmışsan senden adam olmaz..!!!
Benim anneme gelinlerden biri böyle yapacak varya gebertirim, abilerime de bi ton laf derim kılıbık olmuşlar diye..Pardon ama sen bir "ANNEDEN" daha önemli olamazsın.. Ayrıca bence git o kaynananın ayağını öp, sizi sokaktan, açlıktan kurtarmış..
Ayrıca neden bir erkek evlendiğinde karısını annesinden üstün tutacak?? O zaman sizin oğullarınız da evlendiğinde aynısını yapsın, evden atsın o kadar emeğinize rağmen!! Gidersiniz huzur evine.. Pardon hanımefendi siz kaynananızı atıp da onun evine konmayı falan düşündünüz galiba? Ya da o temizlik yapsın, yemek yapsın ben oturayım kocayı bekleyip k.ç büyüteyim diye düşündünüz galiba?? Sinirlerim tavan yaptı.. Ben de nişanlıyım ama kaynanama bir saygısızlık yaparsam önce benim ailem alır benim ifademi, sonra da nişanlım..Eğer anneme niye böyle yapıyorsun, kendini topla demezse zaten orda bir sorun vardır.. Bugün annesine çektiren yarın bana da çocuğuma da çektirir.. Bu gelinler haddini bilsin artık.. Dünya güllük gülistanlık değil.. Ana babaya "OF" bile demeyeceksin..
Sadece benim ana babama değil, başka ana babaya OF diyenin ağzının payını böyle veririm işte.. Zorluğu onlar çeksin sen gel üstüne kon, sonra da kaynanamdan nefret ediyorum de.. Senin yengen de senin annenden nefret etsin, annene laf etsin bakalım.. Ay canım diyip kardeşinle yengenin kucağına mı atlayacaksın!!! Hadi git işine be.. Sen dert görmemşsin.. Asıl dert "SENSİN".. Bence sen git kendini düzelt de insanlığa bi faydan olsun ....
Yazilarinizda kendinizi ele veriyorsunuz zaten nasil bir kisilik
oldugunuzu.Hazir bir yapim var ne demek, ev isi sevmem, ev kadinligi bana gore degil diyerek.Siz lokma pis agzima dus diyen birazda arsiz bir gelinsiniz.Kayinvalideye hakaret ettim filan diyorsunuz.Evlilik size birkac beden buyuk gelmis.Kendinizdeki sorunlari once farkedin karsinizdakilerin yaptiklari gozunuze batmayacakdir.Kabahetlerinizi gorun kendinizi ona gore duzeltmeye calisin.Keser gibi hep kendi tarafiniza yontmayin..
Hem kayinvalide evinde dur, hem is yapma, haziri bekle birde ustune rezalet cikar-saygisizlik yap.. ne bekliyordun ki karsi tarafdan.Kulhanbeyimi sandin kendini:))Igneyi kendine cuvaldizi baskasina misali..Sarmisagi gelin yapmislar, kirkgun kokusunu cikarmamis:))Evlilik icin en hanimligi size gore degil, kendinizi bu konlarda yetistirin eger yine evlilik dusunuyorsaniz yada iliskinizi duzeltmek istiyorsaniz.[/QUO
haklısın sonuna kadar ama yinede neden şart konuluo buna tahammül edemiorum.beni gerçekten seven insan şart koyarmı
Beni gercekten seven ınsan sart kosarmı dıosunuz ama sız o adamı gercekten sevsenız boyle olmazsınız
birde sevmiorum o kadını yani annesini sırtındada taşısa beni yinede sevmicem uyuz oluom ona
Bu yorumu okuduktan sonra sızın ıcın ıyı dıleklerım uctu bıranda çok uzuldum o adamada annesınede çok ayıp ettınız .
bizde sevgılımle cıddyız ben sevgılımn annesı hakkında boyle dusuncem ? benım ıcın ölürr ölür ama eger boyle bısey yapsam benım yuzume bakmaz annesını yerımm .
annesı sıze ne yapmıs olursa olsun arkasından boyle konusmanızı dogru bulmuorum ki kadın sizi doyuruo ona yapısan sızsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?