Kusura bakma ama" seviyorum, özlüyorum dediğin adamı karnında taşıyan, büyüten, besleyen, bu yaşına kadar yanında tutan ve işsiz olduğu için yanına alan, geceleri hasta olduğunda oturup bakan kadına sen bunları yapmışsan senden adam olmaz..!!!
Benim anneme gelinlerden biri böyle yapacak varya gebertirim, abilerime de bi ton laf derim kılıbık olmuşlar diye..Pardon ama sen bir "ANNEDEN" daha önemli olamazsın.. Ayrıca bence git o kaynananın ayağını öp, sizi sokaktan, açlıktan kurtarmış..
Ayrıca neden bir erkek evlendiğinde karısını annesinden üstün tutacak?? O zaman sizin oğullarınız da evlendiğinde aynısını yapsın, evden atsın o kadar emeğinize rağmen!! Gidersiniz huzur evine.. Pardon hanımefendi siz kaynananızı atıp da onun evine konmayı falan düşündünüz galiba? Ya da o temizlik yapsın, yemek yapsın ben oturayım kocayı bekleyip k.ç büyüteyim diye düşündünüz galiba?? Sinirlerim tavan yaptı.. Ben de nişanlıyım ama kaynanama bir saygısızlık yaparsam önce benim ailem alır benim ifademi, sonra da nişanlım..Eğer anneme niye böyle yapıyorsun, kendini topla demezse zaten orda bir sorun vardır.. Bugün annesine çektiren yarın bana da çocuğuma da çektirir.. Bu gelinler haddini bilsin artık.. Dünya güllük gülistanlık değil.. Ana babaya "OF" bile demeyeceksin..
Sadece benim ana babama değil, başka ana babaya OF diyenin ağzının payını böyle veririm işte.. Zorluğu onlar çeksin sen gel üstüne kon, sonra da kaynanamdan nefret ediyorum de.. Senin yengen de senin annenden nefret etsin, annene laf etsin bakalım.. Ay canım diyip kardeşinle yengenin kucağına mı atlayacaksın!!! Hadi git işine be.. Sen dert görmemşsin.. Asıl dert "SENSİN".. Bence sen git kendini düzelt de insanlığa bi faydan olsun ....