Bi de normalde cin gibi bi kızdır ama o çocuğa yedirip içiriyor sürekliBunları kuzenin görmeyecek kadar kör oluşu çok yazık.
Deme bir şey,koca kadın kendisi görmediyse arada kötü sen olursun.
Onunla alakası olmayan birinden bahseder gibi yap ama,en azından hesap ödemeyen erkekle ilgili fikrini alırsın.
Belki memnundur halinden.
Sürekli çağırıyor beni gel dışarda oturalım diye yüzde 90 bahane uyduruyorum ama bazen gidiyorum gidince de illaki ödüyorum yada kuzenim ödüyor kendi yediğimi dışarı çıkarken ona veriyorumKarışmayın siz kötü olursunuz. Onun yediğini siz ödemedikten sonra bir önemi de yok. Onların ilişkisi onların kararı. Size de ödetiyorsa ve rahatsızsanız onlarla birlikte yemeğe çıkmazsınız evde görüşürsünüz olur biter.
28 yaşında kadın dediğin gibi buna kör oluşu üzüyor beniBunları kuzenin görmeyecek kadar kör oluşu çok yazık.
Deme bir şey,koca kadın kendisi görmediyse arada kötü sen olursun.
Onunla alakası olmayan birinden bahseder gibi yap ama,en azından hesap ödemeyen erkekle ilgili fikrini alırsın.
Belki memnundur halinden.
Demek ki memnun halinden,hem cin gibi hem 28 yaşında.28 yaşında kadın dediğin gibi buna kör oluşu üzüyor beni
Geçen oturalım dedik geldiklerinde kuzenim dediki benim adımı vermiş gidelim bize bi kahve ısmarlasın demiş hep o ısmarlıyor yaYe,iç kasaya gelince "bugün de senden olsun enişte" diyiver
Ygsye başvuracaktı kuzenim bende internet bankacılığı var diye mesaj attı yatır ben sana veririm diye yatırdım kaç ay geçti üstünde verecek verecek bi türlü veremiyor atmnin yanındaydık yine aklına geldi senin paranı veremedim diye çocuk da dediki bişey olmaz acelesi Yok sırıtarakDemek ki memnun halinden,hem cin gibi hem 28 yaşında.
Mecbur da değil ki adamla evlenmeye hani son şansı vs desen.Değil,seve isteye bile bile,boşver sen karışma.
Ben memurum onlarda asgari ücretle çalışıyor ikisi de onda vardır o ödesin düşüncesi var çocukta anladığım kadarıyla tamam bir iki öderim de ama hiç yanaşmaması ve en pahalı yemekleri seçip bi de üstünde çayını kahvesini içmesi tuhafYani sizin ödemeniz orda o kadar abes ki.. kuzeniniz ödese hani aralarında başka bi mevzu vardır belki dicem ne bileyim ama size ödetmesi çok çok ayıp
aa 10 numara da samimi mi denir,yüzsüz mü bilemedim şimdiYgsye başvuracaktı kuzenim bende internet bankacılığı var diye mesaj attı yatır ben sana veririm diye yatırdım kaç ay geçti üstünde verecek verecek bi türlü veremiyor atmnin yanındaydık yine aklına geldi senin paranı veremedim diye çocuk da dediki bişey olmaz acelesi Yok sırıtarak
Resmen yiyici bu adam. Kuzeninizin geliri nereden geliyor ?Kızlar konu kuzenim kuzenim kadın. Kuzenimin yıllardır hayatında olan bi arkadaşı vardı daha sonra onu sevdiğini itiraf etti bi ilişkiye başladılar eskiden beri bilirim çocuğu 5 6 ay önce de nişan yaptılar bizim burada nişan olur nişandan sonra sandık getirilir erkeğin çeyizi getirilir kız için alışveriş yapılır makyaj seti alınır bunların hiçbiri olmadı nişana bikaç gün önceden karar verdiler aceleye geldi diye bahane oldu onlara halbuki Zaten bunlar sonra yapılır bizde.Annesi de sürekli evlerime gelip gidiyor hiç bu konuyu açmıyor. Asıl konu ben kuzenim ve nişanlısı defalarca dışarda beraber oturduk kafelerde parklarda her defasında çocuk hesap ödemeye gelince kasaya yanaşmıyor hesap ödemeye gidince en uzun yoldan gitmeye çalışıyor siz önden gidin diyor nişanlılıktan öncede onları otururken görmüştüm kuzenim öderdi hesabı şimdi biz beraber oturunca da ya ben ya kuzenim ödüyor. Ve çocuk her defasında en etli en pahalı yemekleri seçiyor üstüne kahvesini çayını rahat rahat içiyor. Benim canımı sıkmaya başladı bu konu ona mı desem bi kere de sen öde ya da kuzenime mi desem niye hep sen ödüyorsun diye söylersem nasıl tepki verirler bilemedim arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?