- 14 Ekim 2016
- 7.265
- 49.274
- 548
Yine de bana ödetmesi normal değilBelki paralarını ortak havuzda tutuyorlardır.Hesap işlerini de kuzenine bırakmıştır
Ona değil de ablasına mı açsam konuyu acaba o daha ciddi uyarırUyar kuzenini.Tabiri caizse maymun gözünü acsin artik.yoksa cimri bir adamla evlenip kuzenin kendine yazik edecek.size kizarsa kizsin.yanlisi bile bile susmayin derim.ben susamazdim en azindan
Sen ödemeye gönüllü olursan kimse sana birşey demez ki yani demem o ki senin ödemen de işlerine geliyordur.Şu devir de kimse o kadar saf değil, kimse parasını yerden toplamıyor ki rahat rahat şaçsın . .Bence onlar kendi aralarında bir şekil hallediyordur yada kuzenin nişanlısının hesabını yönetiyordur bilemezsin.Yine de bana ödetmesi normal değil
Siz hem kuzene soyleyin hem ablasina.bu furum ciddi.bazen insanin basireti baglanir.en yakını uyarmazsa is isten gecer.kotu olma pahasina söyleyinOna değil de ablasına mı açsam konuyu acaba o daha ciddi uyarır
Benim aklıma şu geliyor yukarda da söylediğim gibi o memur onunki daha fazladır o ödesin düşüncesi mi varSen ödemeye gönüllü olursan kimse sana birşey demez ki yani demem o ki senin ödemen de işlerine geliyordur.Şu devir de kimse o kadar saf değil, kimse parasını yerden toplamıyor ki rahat rahat şaçsın . .Bence onlar kendi aralarında bir şekil hallediyordur yada kuzenin nişanlısının hesabını yönetiyordur bilemezsin.
Direk söylemek yerine konuyu bi şekilde açıp ablasına söylemeyi düşünüyorumSiz hem kuzene soyleyin hem ablasina.bu furum ciddi.bazen insanin basireti baglanir.en yakını uyarmazsa is isten gecer.kotu olma pahasina söyleyin
Cok dogru soylediniz.Ama şu aklına gelmezki, kuzeni yolmayı kar sayan,ona neler yapacak,ömür boyu epilasyona ihtiyacı kalmayacak büyük ihtimalle
Kızlar konu kuzenim kuzenim kadın. Kuzenimin yıllardır hayatında olan bi arkadaşı vardı daha sonra onu sevdiğini itiraf etti bi ilişkiye başladılar eskiden beri bilirim çocuğu 5 6 ay önce de nişan yaptılar bizim burada nişan olur nişandan sonra sandık getirilir erkeğin çeyizi getirilir kız için alışveriş yapılır makyaj seti alınır bunların hiçbiri olmadı nişana bikaç gün önceden karar verdiler aceleye geldi diye bahane oldu onlara halbuki Zaten bunlar sonra yapılır bizde.Annesi de sürekli evlerime gelip gidiyor hiç bu konuyu açmıyor. Asıl konu ben kuzenim ve nişanlısı defalarca dışarda beraber oturduk kafelerde parklarda her defasında çocuk hesap ödemeye gelince kasaya yanaşmıyor hesap ödemeye gidince en uzun yoldan gitmeye çalışıyor siz önden gidin diyor nişanlılıktan öncede onları otururken görmüştüm kuzenim öderdi hesabı şimdi biz beraber oturunca da ya ben ya kuzenim ödüyor. Ve çocuk her defasında en etli en pahalı yemekleri seçiyor üstüne kahvesini çayını rahat rahat içiyor. Benim canımı sıkmaya başladı bu konu ona mı desem bi kere de sen öde ya da kuzenime mi desem niye hep sen ödüyorsun diye söylersem nasıl tepki verirler bilemedim arada kaldım
Benim erkek arkadaşım arkadaşımın yanında bana ödetse yada arkadaşıma ödetse çok rahatsız olurdum direk yüzüne de söylerdimCok sasirdim gercekten. Bebim esim bi kere bile odemekten kacinsin sogurum kendisinden. Tamam iki kisi arasinda hallolur ama ucuncu bi kisinin yaninda ayip yahu. Yaniniza cok para kart vs seyler almayin derim gorusmeye gittiginizde. Yalan soylemek yerine yanima para almadim diyin. Bence kuzeninde de bi tuhaflik var hem odemiyosun hem neden her defasinda cagirip odetiyosun... yazik yaa ne ilginc iliskiler var
Arada kalınacak birşey yok o senin canın kanından söyle tabi hemen söyle ve sakın böyle bi karekterde birisiyle ciddi düşünmesin çünkü bu durumdakilerin karekterleri daha oturmamış oluyorKızlar konu kuzenim kuzenim kadın. Kuzenimin yıllardır hayatında olan bi arkadaşı vardı daha sonra onu sevdiğini itiraf etti bi ilişkiye başladılar eskiden beri bilirim çocuğu 5 6 ay önce de nişan yaptılar bizim burada nişan olur nişandan sonra sandık getirilir erkeğin çeyizi getirilir kız için alışveriş yapılır makyaj seti alınır bunların hiçbiri olmadı nişana bikaç gün önceden karar verdiler aceleye geldi diye bahane oldu onlara halbuki Zaten bunlar sonra yapılır bizde.Annesi de sürekli evlerime gelip gidiyor hiç bu konuyu açmıyor. Asıl konu ben kuzenim ve nişanlısı defalarca dışarda beraber oturduk kafelerde parklarda her defasında çocuk hesap ödemeye gelince kasaya yanaşmıyor hesap ödemeye gidince en uzun yoldan gitmeye çalışıyor siz önden gidin diyor nişanlılıktan öncede onları otururken görmüştüm kuzenim öderdi hesabı şimdi biz beraber oturunca da ya ben ya kuzenim ödüyor. Ve çocuk her defasında en etli en pahalı yemekleri seçiyor üstüne kahvesini çayını rahat rahat içiyor. Benim canımı sıkmaya başladı bu konu ona mı desem bi kere de sen öde ya da kuzenime mi desem niye hep sen ödüyorsun diye söylersem nasıl tepki verirler bilemedim arada kaldım
Kuzeniniz bence nisanlisini cok iyi tanimis. Hesapları ödemeyince tekmeyi yiyeceğini bildiği icin adam hergün ıstakoz havyar da yese ödemeye hazır. Erkek kıtlığında filan kalmış herhalde yazık. Koca bitmiş. Allah akıl versin evlenince kocasının masraflarına yetişmek için tefecilerin eline düşer artıkKızlar konu kuzenim kuzenim kadın. Kuzenimin yıllardır hayatında olan bi arkadaşı vardı daha sonra onu sevdiğini itiraf etti bi ilişkiye başladılar eskiden beri bilirim çocuğu 5 6 ay önce de nişan yaptılar bizim burada nişan olur nişandan sonra sandık getirilir erkeğin çeyizi getirilir kız için alışveriş yapılır makyaj seti alınır bunların hiçbiri olmadı nişana bikaç gün önceden karar verdiler aceleye geldi diye bahane oldu onlara halbuki Zaten bunlar sonra yapılır bizde.Annesi de sürekli evlerime gelip gidiyor hiç bu konuyu açmıyor. Asıl konu ben kuzenim ve nişanlısı defalarca dışarda beraber oturduk kafelerde parklarda her defasında çocuk hesap ödemeye gelince kasaya yanaşmıyor hesap ödemeye gidince en uzun yoldan gitmeye çalışıyor siz önden gidin diyor nişanlılıktan öncede onları otururken görmüştüm kuzenim öderdi hesabı şimdi biz beraber oturunca da ya ben ya kuzenim ödüyor. Ve çocuk her defasında en etli en pahalı yemekleri seçiyor üstüne kahvesini çayını rahat rahat içiyor. Benim canımı sıkmaya başladı bu konu ona mı desem bi kere de sen öde ya da kuzenime mi desem niye hep sen ödüyorsun diye söylersem nasıl tepki verirler bilemedim arada kaldım
Çeyizdi sandıktı bunlar ailenin kusuru ama adamn yaptığı şeyler hiç hoş değil böyle adamla ömür de geçmez. Fakir olur yapamaz anlarım. Ama cimrilik ve kadının parasını yemek bu tahammül edilck bişy değil. Kuzenn iyi düşünsün bence canım.Kızlar konu kuzenim kuzenim kadın. Kuzenimin yıllardır hayatında olan bi arkadaşı vardı daha sonra onu sevdiğini itiraf etti bi ilişkiye başladılar eskiden beri bilirim çocuğu 5 6 ay önce de nişan yaptılar bizim burada nişan olur nişandan sonra sandık getirilir erkeğin çeyizi getirilir kız için alışveriş yapılır makyaj seti alınır bunların hiçbiri olmadı nişana bikaç gün önceden karar verdiler aceleye geldi diye bahane oldu onlara halbuki Zaten bunlar sonra yapılır bizde.Annesi de sürekli evlerime gelip gidiyor hiç bu konuyu açmıyor. Asıl konu ben kuzenim ve nişanlısı defalarca dışarda beraber oturduk kafelerde parklarda her defasında çocuk hesap ödemeye gelince kasaya yanaşmıyor hesap ödemeye gidince en uzun yoldan gitmeye çalışıyor siz önden gidin diyor nişanlılıktan öncede onları otururken görmüştüm kuzenim öderdi hesabı şimdi biz beraber oturunca da ya ben ya kuzenim ödüyor. Ve çocuk her defasında en etli en pahalı yemekleri seçiyor üstüne kahvesini çayını rahat rahat içiyor. Benim canımı sıkmaya başladı bu konu ona mı desem bi kere de sen öde ya da kuzenime mi desem niye hep sen ödüyorsun diye söylersem nasıl tepki verirler bilemedim arada kaldım
Kızlar konu kuzenim kuzenim kadın. Kuzenimin yıllardır hayatında olan bi arkadaşı vardı daha sonra onu sevdiğini itiraf etti bi ilişkiye başladılar eskiden beri bilirim çocuğu 5 6 ay önce de nişan yaptılar bizim burada nişan olur nişandan sonra sandık getirilir erkeğin çeyizi getirilir kız için alışveriş yapılır makyaj seti alınır bunların hiçbiri olmadı nişana bikaç gün önceden karar verdiler aceleye geldi diye bahane oldu onlara halbuki Zaten bunlar sonra yapılır bizde.Annesi de sürekli evlerime gelip gidiyor hiç bu konuyu açmıyor. Asıl konu ben kuzenim ve nişanlısı defalarca dışarda beraber oturduk kafelerde parklarda her defasında çocuk hesap ödemeye gelince kasaya yanaşmıyor hesap ödemeye gidince en uzun yoldan gitmeye çalışıyor siz önden gidin diyor nişanlılıktan öncede onları otururken görmüştüm kuzenim öderdi hesabı şimdi biz beraber oturunca da ya ben ya kuzenim ödüyor. Ve çocuk her defasında en etli en pahalı yemekleri seçiyor üstüne kahvesini çayını rahat rahat içiyor. Benim canımı sıkmaya başladı bu konu ona mı desem bi kere de sen öde ya da kuzenime mi desem niye hep sen ödüyorsun diye söylersem nasıl tepki verirler bilemedim arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?