Kızlar konu kuzenim

Geçen oturalım dedik geldiklerinde kuzenim dediki benim adımı vermiş gidelim bize bi kahve ısmarlasın demiş hep o ısmarlıyor ya
O zaman kuzendede bir gariplik var.Bunu benim nişanlım dese, ne munasebet derim,kuzenime de aktarmam,adamı onaylarmış gibi...

O zaman kuzendede bir gariplik var.Bunu benim nişanlım dese, ne munasebet derim,kuzenime de aktarmam,adamı onaylarmış gibi...
Kuzenim aslında öyle bi insan değildir hiç geri kaçmaz hesaptan huyunu suyunu mu kapmaya başladı acaba diye düşünüyorum bazen

Bence kaçsın kuzeniniz bu adamdan. PintiliK bu çok çirkin ya. Hadi ortaklaşa ödenir bazen kadın da hesap öder normal birşey bu. Ama açıktan böyle yapması... Bence siz bir şey demeyin kötü olan siz olursunuz. Ama bir şekilde sezdirin görmesini sağlayın iyiliğini istiyorsunuz neticede. İnşallah gözü açılır yoksa ileride bu adam çok çektirir

Ah soyle bi eniste elime gecse ne stres atarim.

Benim erkek arkadaşımda vardı Bikaç ay öncesine kadar kalkacağımız zaman önden gider öderdi çocuk biz yetişmezdik hesaba bile başkasının yanında ben ödemem mesela ama ikimiz yalnızken öderdim

Kuzenim aslında öyle bi insan değildir hiç geri kaçmaz hesaptan huyunu suyunu mu kapmaya başladı acaba diye düşünüyorum bazen
Benim kuzen de öyle değildi ama,resmen evrim geçirdi.Nişanlıyken adamın saçma gösterişlerine gıcık olurdu.Şimdi adam her ortamda en iyi marka sandığı telefonla saçma gösterişler yapıyor,kuzenim kocasını gülümseyerek ve normal karşılayarak dinliyor.Ne kadar antipatik göründüğünü düşünmeden.Benim eşim yapsa bunu, bir kereyle kalır,çünki benden boyunun ölçüsünü alır...

Baktim eniste hic odemiyor bi de ustune bu konuda siritiyor.Artik hicbir bulusmada elimi cebime atmam.Once guzelce yer icer sonra eniste bi kere de erkeklik yap sen ode derim her defasinda da laf sokup hic para odemem.Kesin ucuncude felan cagirmazlar.Bi de acik acik yuzune vururum boyle konularda hic cekinmem kuzenimde alinirsa alinsin.Eniste yuzsuzunu gordum de senin kadarini gormedim derim.Buna benzer bi arkadasimin sevgilisi vardi.Adama acik acik dedim sen bu kizi yolmak icin berabersin diye.Sonra beni cagirmadilar bi daha ama cok da tin

Kuzenim ödediği zamanda dur ben kendi paramı vereyim diyorum sen niye benim paramı veresinki belki pay çıkarır kendine diye ama ona sırıtıyor sesini çıkarmıyor

O kadarını yapamam

Farkinda olan biri bir sure sonra bu durumdan rahatsiz olur. Ya da su dusunce vardir. Biz nasil olsa evlenicez onun parasi benim param olmaz.
Ama şu aklına gelmezki, kuzeni yolmayı kar sayan,ona neler yapacak,ömür boyu epilasyona ihtiyacı kalmayacak büyük ihtimalle

Siz niye arada kaldınız ki, sizi ilgilendiren bir şey yok. Kuzeniniz 28 yaşında kocaman kadın. Madem bir de üzerine "cin gibi", demek ki kendi tercihi bu yönde. 18-20 yaşlarında olsa çocukluk derim de kocaman kadın adamı beslediğinin farkındadır artık yani. Demek ki ona göre sorun yok. Size göre de olmasın o zaman, o ilişkinin dışında kalan biri olarak. Veya aralarında başka şekilde dengeliyorlar hesap olayını.

Haklı olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…