Kızlar lütfen bakın bu olay icin konu actım

Anneniz de bu şekilde sosyalleşse babanız bunu kabul eder mi... Annenize çok üzüldüm, sizin başka bir yolunuz var çekip gidebilir bir daha görüşmeyebilirsiniz peki ya anneniz? O ne yapacak, belki yaşları ilerlediği için sineye çekip devam edecek...
Annem kesinlikle sineye çekip devam eder. Biz de yokuz yanında artık. Bir ömrü böyle feda etti yani..

Ben de aynı bu sebepten dolayı hep kötü olan evlattım en sonunda ayrıldılar anne babam ve babamla gorusmuyoruz sırf zamanında hep annemı savunup yaptıgı pisliklerine göz yummayıp deşifre ettigim icin simdi annemlede babamlada gırusmuyorum kotu evlat benım 😎 napım yapım boyle babamın ogluda olsa haksızlıga ve yapılan şeylere göz yumanıyorum

Ben de aynı bu sebepten dolayı hep kötü olan evlattım en sonunda ayrıldılar anne babam ve babamla gorusmuyoruz sırf zamanında hep annemı savunup yaptıgı pisliklerine göz yummayıp deşifre ettigim icin simdi annemlede babamlada gırusmuyorum kotu evlat benım 😎 napım yapım boyle babamın ogluda olsa haksızlıga ve yapılan şeylere göz yumanıyorum
Bizimkiler asla ayrılmaz. Böyle bitirirler bu ömrü.

Evet. Annemle de mutlu değilmiş ya. Hayatını çocuklarının üstüne kurmak istiyor.
Annenle mutlu degılım emekli olunca yanına yerlescem tarzı basit cırkın cumle kurmasını keske araya mesafe koyup engelleseydın zamanında.
Nasıl yuz alıp cesaret edebiliyor annenle mutlu degılım demeye, tum mutsuzlukların sebebi kendisiyken.
Bilmiyorum ya. Ya mesafe koyun ya saygı.
Baba kiz anne ile ilgili su diyaloga girememelı.

Annenle mutlu degılım emekli olunca yanına yerlescem tarzı basit cırkın cumle kurmasını keske araya mesafe koyup engelleseydın zamanında.
Nasıl yuz alıp cesaret edebiliyor annenle mutlu degılım demeye, tum mutsuzlukların sebebi kendisiyken.
Bilmiyorum ya. Ya mesafe koyun ya saygı.
Baba kiz anne ile ilgili su diyaloga girememelı.
Bu hareketlerin hepsi alkol vesaire mutsuz olduğu içinmiş. Bu diyaloga girmemizin sebebi de su sekilde: baba mutsuzsanız ayrılın kendi hayatını kur dedim, sen mutsuzsun diye evdeki herkesi mutsuz etmeye hakkın yok dedim. Ordan açıldı yani konular

5 sene evinde oturdugum adami sosyal medya hesabima eklemedim. O da eklemedi. Boyle birsey de aklima hic gelmedi. Ne gerek var boyle birseye onu da anlamadim. Babaniz sucunu bastirmak icin kavga cikarmis, olay bu. Yaptigi hic normal bir davranis degil bana gore. Kizi yasindaymis... Bahaneye bak bir de.

Siz kimsiniz konu sahibi kim :deli:
Kurallara uygun açtığımı sanıyorum ama bir hatam varsa söyleyin, esasla yanlışlıkla yorum yaptım o kısmı doğru:)
Bir derdiniz var bunu paylaşmak istiyorsunuz ama burada kullandığınız hesabı da bu konuyu paylaşarak deşifre etmek istemiyorsunuz.

Bu durumda 2. üyelik alabilirsiniz. Ama işte aması var.

- 2. üyelik aldığınızda bize bilgi vermelisiniz. BU KURAL GEÇERLİ DEĞİL 9.5.2018
- Esas üyeliğiniz ile bu konuda yorum yapmamalısınız.
- 2. üyelik ile sadece bu konularda paylaşım yapmalısınız.
- Esas üyeliğiniz ola ki ceza alırsa asla 2. üyeliği kullanmamalısınız.

Kurallara uygun açtığımı sanıyorum ama bir hatam varsa söyleyin, esasla yanlışlıkla yorum yaptım o kısmı doğru:)
Bir derdiniz var bunu paylaşmak istiyorsunuz ama burada kullandığınız hesabı da bu konuyu paylaşarak deşifre etmek istemiyorsunuz.

- 2. üyelik aldığınızda bize bilgi vermelisiniz. BU KURAL GEÇERLİ DEĞİL 9.5.2018
M melankolik_24 sen misin?

5 sene evinde oturdugum adami sosyal medya hesabima eklemedim. O da eklemedi. Boyle birsey de aklima hic gelmedi. Ne gerek var boyle birseye onu da anlamadim. Babaniz sucunu bastirmak icin kavga cikarmis, olay bu. Yaptigi hic normal bir davranis degil bana gore. Kizi yasindaymis... Bahaneye bak bir de.
Büyükler sosyal medyaya bizim kadar önem vermiyor mu dicem ama bilemedim ya. Sucunu bastırmayı bırak beni suçlu hissettirip konu açtırmayı bile basardı:

Kurallara uygun açmışsınız doğru ama ana üyeliğinizi deşifre etmişsiniz:))) bu durumda 2 üyeliğin bir manası kalmıyor zira maksat deşifre olmamak ama tabii siz bilirsiniz, bilen bilsin derseniz 2. üyelik kurallarına uyduğunuz sürece bizce sorun yok.

Back
X