Kızlar lütfen bir şey diyin fikir istiyorum

Evet çalışmıyor işte, bir ara iş bakıyordu ama abisi boşver demiş yatıyor. Abisine ne? Dimi! Ama işte yok abisinin sözünden çıkar mı hiç

Kesinlikle haklısın .bir iş bulmadan da sakın nişanlanma .
Zaten işi olmadan nişan yapamayız ama. Ya aslında iş bakacaktı ama abisi boşver hem pandemi gerek yok daha sonra çalışırsın demiş. Ama abisine ne ya? Bizi düşünse para biriktirirdi dimi!

Peki konuşsam mı? Neden çalışmıyorsun neden bir iş bakmıyorsun diye sorsam mı yoksa üstüne gitmesem mi?
Yani direkt niye iş bulmuyorsun diye azarlar tavırla değil ama geleceğimiz için adım atalım istiyorum, kendi ayaklarımızın üzerinde durabilelim, kimseye muhtaç olmayalım hayatım, canım, aşkım vesaire gibi alttan alttan o mesajı versen daha iyi olur sanki. Ama böyle şeylerin insanın içinden gelmesi lazım. Bazen sen ne yaparsan yap insanlar kendi bildiklerini okuyor

İkinizde çalışmıyorsunuz, ne nişanı ne evliliği?

Sadece sevgilinizle bitmiyor iş siz ne yapmayı düşünüyorsunuz, evlilik yoluna girince?

Sevgiliniz de aklı selim düşünmüyor, abisi boşver demiş oda boşvermiş.

Evlilik için acele etmeyin, sevgilinizi de iş için ısrar etmeyin bir süre, kendi iradesiyle ne yapacak, ne kadar sorumluluk sahib görmüş olursunuz böylece.

Evet öyle galiba çok canım sıkkın beklemekten bi hal oldum 4 yıldır

Evet çalışmıyor işte, bir ara iş bakıyordu ama abisi boşver demiş yatıyor. Abisine ne? Dimi! Ama işte yok abisinin sözünden çıkar mı hiç
Kız evlat o kadar bana anormal gelmiyor. Çünkü mecbur kalmadıkca olur olmaz her işe gitmemeli kadınlar, seviyeli düzgün yer bulmalı diyorum. Bir de evde olsa dahi ev işlerine yardım ediyorlar. Ama erkek evlat evde yan gelip yattı mı zor. Erkek dediğin taşı sıkıp suyunu çıkarmalı. Her işi yapabilmeli. İş bulana kadar markete girse vs kim kınayabilir? okudun markette çalışıyorsun mu diyeceğiz? Ekonomi berbat. Devlet mecburi yardımlarını bile yapamıyor milletine. Zorunluluk dışında ve kendi adamları dışında kadro açıp da eleman almıyorlar bir yere. Kaldı ki 90 üstü alıp atanamayan tonla kalifiye eleman var hakim adayı savcı adayı.. öğretmenler. Alım oldukça gircem demiş ya en az beş yılı bulur onun iş bulması. Kpss puanı da yok doğru düzgün.

Eğer mesleği yoksa nişan falan yapmayın bence. Ailen de sıcak bakmayabilirler belki. Ama kendi karar vermesi lazım bu kadar da rahat olmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…