- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi sensational
-
Kendiside bu teklifi bekliyormuş anlaşılanHep abisi yüzünden, nefret ediyorum abisinden! İşe girecekti boşver pandemi süreci zaten çalışma sonra bakarsın demiş, buda yatıyor işte.
Sırtını ailesine dayamış belliki pandemide var işine gelmiyor sanki iş aramakZaten işi olmadan nişan yapamayız ama. Ya aslında iş bakacaktı ama abisi boşver hem pandemi gerek yok daha sonra çalışırsın demiş. Ama abisine ne ya? Bizi düşünse para biriktirirdi dimi!
Yok zaten o iş bulmadan nişan yapamayız zaten, ama işte bir iş bulsa keşke.Eğer mesleği yoksa nişan falan yapmayın bence. Ailen de sıcak bakmayabilirler belki. Ama kendi karar vermesi lazım bu kadar da rahat olmamak lazım
Zorluk görmüş ama işte.... böyle yatıyor atanmayı bekliyor kendince. Polis olacaktı simdi ondan da vazgeçmiş, (ailesi istememiş ya, onların hayatı çünkü(!) buda vazgeçmiş) kendisi 5 yaşında çünküKendiside bu teklifi bekliyormuş anlaşılanhic zorluk gormemis mi hayatinda bu kadar rahat davraniyor bu adam
Taşıma suyla degirmen donermi canim adamin icinde sorumluluk yokki bugun tamam der yarin yapamiyorum der cikarSinir oluyorum ya. Sert bi şekilde konuşsam mı yoksa üstüne gitmesem mi
Bazı şeylerin olmaması, olmasından daha iyi olabiliyor. Belki de hayırlı olan bu. Tek taraflı çabayla hayat yürümüyor. Eş olup birlikte hayat kurmak için evlenmek istiyoruz. Karşıdaki adam kendisine bakıcı arıyor. Buna izin verme. Kendi değerini bilEvet öyle galibaçok canım sıkkın beklemekten bi hal oldum 4 yıldır
Altından yapilmis demekki totosu anasi babasi kiyamiyor tovbe allahim ya bununla evlenecegine kedi kopek alip besle benceZorluk görmüş ama işte.... böyle yatıyor atanmayı bekliyor kendince. Polis olacaktı simdi ondan da vazgeçmiş, (ailesi istememiş ya, onların hayatı çünkü(!) buda vazgeçmiş) kendisi 5 yaşında çünkü
Ama ne bileyim en azından iş bulsaydı en azından bişeyler yapabilirdik söz falan. Kaç Yıldır bekliyoruzDaha yeni mezun olmussunuz, ikinizde kucuksunuz. Hemen atanmak vs. kolay mi oyle. Bence bu yil nisan yapmayi planlamakla hata yapiyorsunuz siz. Esimiz dostumuz para isini halleder demesi bile cocuk oldugunu gosteriyor.
4 yillik sevgililiginiz uni deydi, biraz gercek hayatta sorumlulugun tamamen kendinizde oldugu sekilde de vakit gecirin bakalim cok acele ediyorsunuz.
Altından yapilmis demekki totosu anasi babasi kiyamiyor tovbe allahim ya bununla evlenecegine kedi kopek alip besle bence
Evet ya orası öyle... abisinden de nefret ediyorum kendisinden de yakında nefret edecem galibaTaşıma suyla degirmen donermi canim adamin icinde sorumluluk yokki bugun tamam der yarin yapamiyorum der cikar
abisinden niye nefret ediyorsunuz ki? kendi kararlarını alamayan kişi sevgiliniz. abisine "hayır ben çalışmak, kendi ayaklarımın üstünde durup planlarımı gerçekleştirmek istiyorum," diyebilirdi pekâlâ.Hep abisi yüzünden, nefret ediyorum abisinden! İşe girecekti boşver pandemi süreci zaten çalışma sonra bakarsın demiş, buda yatıyor işte.
Sinir oluyorum ya. Sert bi şekilde konuşsam mı yoksa üstüne gitmesem mi
Çalışmak istemdiğimi nereden cıkardınız? Yüksek Lisans zaten iş olanaklarını arttırmıyor rahat olun! Tabiki bende iş bulamayabilirim, ama en azından çabalardım.abisinden niye nefret ediyorsunuz ki? kendi kararlarını alamayan kişi sevgiliniz. abisine "hayır ben çalışmak, kendi ayaklarımın üstünde durup planlarımı gerçekleştirmek istiyorum," diyebilirdi pekâlâ.
ikiniz de çocuksunuz. ünide tanıştığınız andaki gibi kalmayacaksınız neden evlilik için acele ediyorsunuz anlamadım. özellikle siz. yüksek lisansa başlamışsınız da siz ne kadar eminsiniz iş sahibi olacağınızdan? he ben çalışmayacağım evlenince diyorsanız o iş yaş. kayınaileniz eş adayınıza da çalışma biz sizi bakarız demesi lazım anca.
Ama ne bileyim en azından iş bulsaydı en azından bişeyler yapabilirdik söz falan. Kaç Yıldır bekliyoruz
Aynen öyle ya.. offf napacağımı hiç bilmiyorum aşırı canım sıkılıyor aşırıııben cenesini tutamayanlardanim.
söyle derdim. sen ev islerini cocuk bakimini ögren otur evide bende bi kosu kariyer yapip gelirim.
hem görür evde oturmanin aslinda ne kadar zor oldugunu...
gerci bu tip insanlara cok sinir oldugumdan. pasam sen rahatini hic bozma koltugunda daha totonun izi cikmali, banada eyvallah deyip sessizce uzardim.
su an cok asik ola bilirsin ama ay sonunu getiremediginde kafani duvarda duvara carparsin ben ne yaptim diye. sonra millet derki ayy aldatmio dövmüyo nolceek dur durdugun yerde üzerine bir tane cocuk gelir - bu sefer bosanamiyorum cocuk var diye konu uzayip durur ve senin yüzün bir gün gülmeden saclarin bem beyaz olur.
askin önemligi oldugu kadar karsindakinin embesil olmamasi da önemli... ask bir iki yila gitti mi embesil elinde kaldiginda napicaksin?
hii bide es dostunun para basma makinesi mi varmis? bizede versinler... insan bu zamanda kardesine borc verirken on kere düsünüyor. baska isleri yok size bakarlar
Çocuk mu sevgiliniz, gerçi abisi yüzünden, ondan nefret ediyorum dediğinize göre sizde olgun düşünmüyorsunuz.Hep abisi yüzünden, nefret ediyorum abisinden! İşe girecekti boşver pandemi süreci zaten çalışma sonra bakarsın demiş, buda yatıyor işte.
ben de size çalışmak istemiyorsunuz demedim varsayımda bulundum.Çalışmak istemdiğimi nereden cıkardınız? Yüksek Lisans zaten iş olanaklarını arttırmıyor rahat olun! Tabiki bende iş bulamayabilirim, ama en azından çabalardım.
Evet işte bir yandan acaba çok mu üstüne gidiyorum zaten işsizlik var diyorum... ama en azından para biriktirebilirdi ne bileyim, çevremdekiler ciddi olsa kalkar çalışır para biriktirir nişan yapmaya niyeti olsa diyorlar iyice geriliyorumama suan is bulmak gercekten kolay degil ki. olaganustu bir donemdeyiz, calisanlar bile kisa calisma yapip duruyor. pandemi sonunda issizlik patlamasindan bahsediliyor. yuksek lisans yapiyorsun, yeni mezun olmussun piril pirilsin neden illa birseyler olmasi gerektigini dusunuyorsun. cok acele ediyorsun cok. zamana birak, baski yapma, kendini strese sokma.
soz, nisan bunlar illa ki olur.. bu sene olmak zorunda degil.
Abisinden sadece bu konuda nefret etmiyorum, ilişkimizin başlarında beni hiç istememişti baya baskı yapmıştı sevgilime ayrılalım diye.. yıllar içinde ondan nefret etmem için bisürü şey oldu ve son olarak şu iş durumunda beni deli ettiÇocuk mu sevgiliniz, gerçi abisi yüzünden, ondan nefret ediyorum dediğinize göre sizde olgun düşünmüyorsunuz.
Abisi öyle dedi diye, çalışmaktan vazgeçip evde oturan sevgiliniz, kimse başına silah dayamıyor herhalde.
Kolaysa sevgilinizden nefret edin.
Ayrıca evlilik çok erken ikiniz içinde. Ayan beyan ortada bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?