- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
-
Bilmiyorum ya aslında normalde o kadar acele etmiyordum ama çevremdekiler yavaş yavaş evlenmeye başladı, ailem de sürekli yok artık yaşın geçiyor falan filan diyip duruyorlar. 24 yaşındayım şuan, hatta 23 buçuk. Normalde hiç bu kafada degildim ama son zamanlarda sanki canımı sıkacak bişeyler arıyorumçocuk rahat nişan içinde acele etmiyor siz niye bu kadar ısrarcısınız?
daha yaşınız çok küçük. hele yüksek lisansınız bitsin işe başlayın. hayatınızı elinize alın belki siz istemeyeceksiniz artık. yetişkin hayatı ile üni hayatı farklı sevgilinizin yetişkinliğini görmeden nişan falan çok cesurca olur. kafası o kadar farkında değil ki eş dost var demiş..
Aslında sıkıntı orada degil, şuan iş bulma gibi bir girişimi yok boş boş duruyor bu durum canımı sıkıyorAceleniz ne ki bosverin işini bulsun once
Kendisi 25 yaşında.... evet baya itici. Bir ara iş bakıcaktı abisi zaten pandemi var iş bulmak zor boşver biraz zaman geçsin sonra bakarsın dedi ve şu an yatıyor malesef
Çok mu baskı kurmuşum? Ya bu kadar rahat oluşu canımı sıkıyor. Bu yıl nişan yapabiliriz diyen de kendisi, evde boş boş yatan da kendisi. Evet iş bulmak zor bu devirde ama çabalamıyor bile, beni üzen durum buNeden baski kuruyorsunuz sevgilinizin uzerinde? Sizin de ailesinden kalir yaniniz yok bana gore..Su pandemide is bulmak kolay mi? Polisligi de sirf siz evllilik diye israr ettiğiniz icin secsin oyle mi?? Hadi bunlari gecin.Siz ne cesaret daha yeni mezun, isi gucu olmayan biri ile evliligi düşünebiliyorsunuz?? Bi durun bi sakin olun.Sevgiliniz bi is bulsun hatta biraz calissin para kazansin..Esimiz dostumuz cok demiş bence palavra..Koltuk takiminizi, tencerenizi, vs esi dostu alacakmis!! Acele etmeyin
Teşekkür ederim, evet bu sene olmak zorunda degil ama ne bileyim işte, çevrem baskı yapıyor sürekli, artık kendimi cidden yaşım gelmiş gibi hissediyorumama suan is bulmak gercekten kolay degil ki. olaganustu bir donemdeyiz, calisanlar bile kisa calisma yapip duruyor. pandemi sonunda issizlik patlamasindan bahsediliyor. yuksek lisans yapiyorsun, yeni mezun olmussun piril pirilsin neden illa birseyler olmasi gerektigini dusunuyorsun. cok acele ediyorsun cok. zamana birak, baski yapma, kendini strese sokma.
soz, nisan bunlar illa ki olur.. bu sene olmak zorunda degil.
Abisinden sadece bu durumdan dolayı nefret etmiyorum tabiki. Yıllar içinde kendisinden nefret etmem için bisürü şey oldu.Çocuk mu sevgiliniz, gerçi abisi yüzünden, ondan nefret ediyorum dediğinize göre sizde olgun düşünmüyorsunuz.
Abisi öyle dedi diye, çalışmaktan vazgeçip evde oturan sevgiliniz, kimse başına silah dayamıyor herhalde.
Kolaysa sevgilinizden nefret edin.
Ayrıca evlilik çok erken ikiniz içinde. Ayan beyan ortada bu.
24 yaş evlenmek, nisanlanmak icin cok kucuk. kendinizi asla yasiniz gelmis gibi hissetmeyin. daha bence cok zamaniniz var.Kızlar, neredeyse 4 yıla yakın bir ilişkim var. İkimizde üniversiteden bu yıl mezun olduk. Kendisi kpss’ye girdi ama tam atanabileceği puanı alamadı. Bir ihtimal belki atanır ama oda düşük bir ihtimal. Bu yıl da nişan yapmayı planlıyoruz, ama kendisi şu an çalışmıyor. Bir iş bul en azından biraz para biriktir diyorum, parayı dert etme eşimiz dostumuz ailemiz var hallederler inşallah diyor. Polisliğe başvurmuştu şimdi diyor ki bu mesleği çok yapmak istemiyorum ailem de sıcak bakmıyor (ailesi her konuda sanki kendisi 5 yaşındaymış gibi onun yerine karar veriyorlar). Bende dedim tamam artık Polislikten de vazgeçtin, kendi alanında atanma ihtimalin de düşük. Peki ne yapacaksın planın ne, nerede çalışacaksın diye soruyorum, işte memur alımları oldukça başvuracağım diyor. Şu an çalışmıyor öyle yatıyor evinde. Ama diğer arkadaşlarına bakıyorum çoğu öyle ya da böyle bir yerlerde çalışıyorlar. Kendisi iş bakacaktı abisi boşver şimdi pandemi süreci iş bulamazsın daha sonra bakarız demiş, benimki hemen okeylemiş tabi. Yani ne olacak böyle bilmiyorum, gerçekten artık gerilmeye başladım. Nişan yapacağız diyor ama ne işi var ne gücü var, bir yandan çok üstüne gitmeyeyim diyorum ama bir yandan da insan biraz çabalar birşeyler yapar diyorum. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Ona çok sinirliyim. Haksız mıyım sizce? Kızlar birşeyler diyin lütfen kafam allak bullak oldu haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum bile.
Ailesinin pamuğa sardığı oğlan çocuğundan bir halt olmaz. Hemen kaç kurtar kendini. Böyle yetişen çocuklardan asla adam olmuyor.Kızlar, neredeyse 4 yıla yakın bir ilişkim var. İkimizde üniversiteden bu yıl mezun olduk. Kendisi kpss’ye girdi ama tam atanabileceği puanı alamadı. Bir ihtimal belki atanır ama oda düşük bir ihtimal. Bu yıl da nişan yapmayı planlıyoruz, ama kendisi şu an çalışmıyor. Bir iş bul en azından biraz para biriktir diyorum, parayı dert etme eşimiz dostumuz ailemiz var hallederler inşallah diyor. Polisliğe başvurmuştu şimdi diyor ki bu mesleği çok yapmak istemiyorum ailem de sıcak bakmıyor (ailesi her konuda sanki kendisi 5 yaşındaymış gibi onun yerine karar veriyorlar). Bende dedim tamam artık Polislikten de vazgeçtin, kendi alanında atanma ihtimalin de düşük. Peki ne yapacaksın planın ne, nerede çalışacaksın diye soruyorum, işte memur alımları oldukça başvuracağım diyor. Şu an çalışmıyor öyle yatıyor evinde. Ama diğer arkadaşlarına bakıyorum çoğu öyle ya da böyle bir yerlerde çalışıyorlar. Kendisi iş bakacaktı abisi boşver şimdi pandemi süreci iş bulamazsın daha sonra bakarız demiş, benimki hemen okeylemiş tabi. Yani ne olacak böyle bilmiyorum, gerçekten artık gerilmeye başladım. Nişan yapacağız diyor ama ne işi var ne gücü var, bir yandan çok üstüne gitmeyeyim diyorum ama bir yandan da insan biraz çabalar birşeyler yapar diyorum. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Ona çok sinirliyim. Haksız mıyım sizce? Kızlar birşeyler diyin lütfen kafam allak bullak oldu haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum bile.
İnsan ister istemez etkileniyor öyle basit değil
Yönlendiriyorlar tabi. Bir ara benim yanıma gelecekti izin vermiyorlardı, adam 25 yaşında ama ailesi izin vermiyor! Yok pandemi var gitme riskli, yok bilmem ne.... sonra ben patladım baya baya, onları ikna edip gelmişti yanıma.. annesine de kinlenmedim degil o sıralar
Evet ama abisine kaç yıldır kinlendim.. başta ilişkimizi onaylamıyordu sevgilimi baya vazgeçirmeye çalışmıştı.... şimdi bişey demiyor ama bu 4 yıl süre içinde kinlenecek kadar çok şey oldu
23 buçuk yaşındasınız ya 24 bile değil. ne yaş geçmesi?Bilmiyorum ya aslında normalde o kadar acele etmiyordum ama çevremdekiler yavaş yavaş evlenmeye başladı, ailem de sürekli yok artık yaşın geçiyor falan filan diyip duruyorlar. 24 yaşındayım şuan, hatta 23 buçuk. Normalde hiç bu kafada degildim ama son zamanlarda sanki canımı sıkacak bişeyler arıyorum
Ama ne bileyim en azından iş bulsaydı en azından bişeyler yapabilirdik söz falan. Kaç Yıldır bekliyoruz
Bu adamdan kocada olmaz babada. Daha şimdiden eşe dosta güvenerek hayat kurmaya çalışıyor.Bir iş bul en azından biraz para biriktir diyorum, parayı dert etme eşimiz dostumuz ailemiz var hallederler inşallah diyor
işi olmadan kendı ayakları uzerınde durmadan bence cıddı hıcbırsey yapmayın. evlılıkte bır sorumluluk hemde buyuk bır sorumluluk . iş bulmak bu sorumlulugun ılk adımı.Kızlar, neredeyse 4 yıla yakın bir ilişkim var. İkimizde üniversiteden bu yıl mezun olduk. Kendisi kpss’ye girdi ama tam atanabileceği puanı alamadı. Bir ihtimal belki atanır ama oda düşük bir ihtimal. Bu yıl da nişan yapmayı planlıyoruz, ama kendisi şu an çalışmıyor. Bir iş bul en azından biraz para biriktir diyorum, parayı dert etme eşimiz dostumuz ailemiz var hallederler inşallah diyor. Polisliğe başvurmuştu şimdi diyor ki bu mesleği çok yapmak istemiyorum ailem de sıcak bakmıyor (ailesi her konuda sanki kendisi 5 yaşındaymış gibi onun yerine karar veriyorlar). Bende dedim tamam artık Polislikten de vazgeçtin, kendi alanında atanma ihtimalin de düşük. Peki ne yapacaksın planın ne, nerede çalışacaksın diye soruyorum, işte memur alımları oldukça başvuracağım diyor. Şu an çalışmıyor öyle yatıyor evinde. Ama diğer arkadaşlarına bakıyorum çoğu öyle ya da böyle bir yerlerde çalışıyorlar. Kendisi iş bakacaktı abisi boşver şimdi pandemi süreci iş bulamazsın daha sonra bakarız demiş, benimki hemen okeylemiş tabi. Yani ne olacak böyle bilmiyorum, gerçekten artık gerilmeye başladım. Nişan yapacağız diyor ama ne işi var ne gücü var, bir yandan çok üstüne gitmeyeyim diyorum ama bir yandan da insan biraz çabalar birşeyler yapar diyorum. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Ona çok sinirliyim. Haksız mıyım sizce? Kızlar birşeyler diyin lütfen kafam allak bullak oldu haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum bile.
Evlilik isinde israr olmaz inanin bana..Sevgiliniz calismiyorsa bu onun bilecegi birsey.Ha size uymuyorsa ayrilin.Ikinizin beklentileri farkli bana gore..O zamana yayiyor bu isleri siz hemen olsun istiyorsunuz. Sizin israrinizla is bulacak adama gercekten saygi duyabilecek misiniz ilerde? Hayir tabiki..O sizinle bir an önce evlenmek istemeli.O düşünmeli is bulmayi..Bence birbirinize uyumsuzsunuz ben olsam yerinizde biraz daha beklerdim bakalim is vs icin adim atacak mi diye!? Atmazsa da yavastan yol verirdim..Çok mu baskı kurmuşum? Ya bu kadar rahat oluşu canımı sıkıyor. Bu yıl nişan yapabiliriz diyen de kendisi, evde boş boş yatan da kendisi. Evet iş bulmak zor bu devirde ama çabalamıyor bile, beni üzen durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?