- 17 Mart 2012
- 6.659
- 2.414
- 448
- Konu Sahibi hayalimanneolmak96
-
Ben yumurtlama doneminde kullanmistim. Insallah tutmustur sizinkiBen 8 tüpü aynı ay içerisinde kullandm ve yumurtlama dönemde degil regl bitiminden başladım regl bitiminde rahim ağzı açık oluyormuş
Benim ablm regl bitiminde hamile kalıyor banada öyle önerdi daha mantıklı geliyor ve gün aşırı ilişki değil hergun iliski denedik bekleyen sperm bayatliyormus ve hergun iliski spermin hergun kendini yenilemesiymis bu ay cidden tüm tuşlara bastm folikasit felnda kullandımBen yumurtlama doneminde kullanmistim. Insallah tutmustur sizinki
İnşallah Allah razı olsun inşallah Rabbım sizede kolaylıkla nasip etsin inşallahBen yumurtlama doneminde kullanmistim. Insallah tutmustur sizinki
Sperm sorunu varsa este o biraz sknti olabiliyor galiba yani her gun iliski. Ama asilama sonrasi bize de 3 gun ustuste iliski verdi. Biz de oyle yaptik mecburen. Bakalim kismet ben kendimi tup bebege hazirladimBenim ablm regl bitiminde hamile kalıyor banada öyle önerdi daha mantıklı geliyor ve gün aşırı ilişki değil hergun iliski denedik bekleyen sperm bayatliyormus ve hergun iliski spermin hergun kendini yenilemesiymis bu ay cidden tüm tuşlara bastm folikasit felnda kullandım
Rabbim nasip eder inşallah hiç tüp bebeğe gerk kalmaz inşallah bat kaçSperm sorunu varsa este o biraz sknti olabiliyor galiba yani her gun iliski. Ama asilama sonrasi bize de 3 gun ustuste iliski verdi. Biz de oyle yaptik mecburen. Bakalim kismet ben kendimi tup bebege hazirladim
Insallah ama tablo o. Inan bat bile hesaplamadim bu ay olunca gorurumRabbim nasip eder inşallah hiç tüp bebeğe gerk kalmaz inşallah bat kaç
Tüp bebekle ikiz doguranlar var aslında öyle olsa çok güzel olurdu rabbin kolaylıkla nasip etsin inşallah size sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahInsallah ama tablo o. Inan bat bile hesaplamadim bu ay olunca gorurum
İnşallah size de :) tüm isteyenlere. Evet keşke ikiz olsa ne çok isterimTüp bebekle ikiz doguranlar var aslında öyle olsa çok güzel olurdu rabbin kolaylıkla nasip etsin inşallah size sağlıklı gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Duandan asla vazgeçme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur gönlündekini vericektir elbetİnşallah size de :) tüm isteyenlere. Evet keşke ikiz olsa ne çok isterim
Öyle herhalde vardır bir doğru zamanı diyelim :)Duandan asla vazgeçme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur gönlündekini vericektir elbet
Aynen öyle içinii ferah tutun lütfen kendinizide üzmeyin sizin için dua edicemÖyle herhalde vardır bir doğru zamanı diyelim :)
Çok sağol. Ben edicem :) <3Aynen öyle içinii ferah tutun lütfen kendinizide üzmeyin sizin için dua edicem
Teşekkür ederim simdi kahvlti yapıp kan vermeye gidicm çok heyecnliyimÇok sağol. Ben edicem :) <3
Guzel haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim simdi kahvlti yapıp kan vermeye gidicm çok heyecnliyim
Amin inşallahGuzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?