Sanki hayatım tam değil tek eksik oymuş gibi hissediyorum .Siz onu engelleyin ve hayatınıza devam edin. Her şey bu kadar yolundayken neden hayatınızı mahvetmek istiyorsunuz ?
Zayıf ve güçsüz değilim .Sadece herseyi rayına oturtmuşken birden çıkıp gelmesi bütün dengelerimi alt üst etti .böyle zayıf-güçsüz psikolojideki insanları sarsasım geliyor. hep ahlar vahlar melenkolik takılmalar Ne bu Allah aşkına 10 çocukla kış vaktı sokağa düşmüş gibi ! bi kendinize gelin ya biraz kendinizi sevin. Biri gelir biri gider.
Mutsuz bir hayatın içinde onun olmasını istiyorsan tercih senin.Sanki hayatım tam değil tek eksik oymuş gibi hissediyorum .
zayıf ve güçsüz olmasaydın dengelerin alt üst falan olmayacaktı. o kim ki yokluğu şükrünü azaltacak varlığı seni dengesizleştirecek bomboş bir flört ! Engelle geç.Zayıf ve güçsüz değilim .Sadece herseyi rayına oturtmuşken birden çıkıp gelmesi bütün dengelerimi alt üst etti .
İşin kötüsü sonunu biliyorum .Su an benden blr adım / mesaj bekliyor ama ben bunu yapmayacagım .Mutsuz bir hayatın içinde onun olmasını istiyorsan tercih senin.
kusura bakma da adamın keyfi istemiş engeli kaldırmış zarf atmış sana sen de yemişsin hemen.
Ayrca seni engelleyen biri neden hala telefonında duruyor.
Bu hikayenin sonunda mutsuz olursun.
Şükür güçsüz değilim .Sadece konu ona gelince duygusallaşıyorum .Haklısınız o kim ki ? Teşekkür ederimzayıf ve güçsüz olmasaydın dengelerin alt üst falan olmayacaktı. o kim ki yokluğu şükrünü azaltacak varlığı seni dengesizleştirecek bomboş bir flört ! Engelle geç.
Doğru düzgün biri denk gelseydi eski flört aklına bile gelmezdi. Yani doğru düzgün biriyle tanışınca geçecek bu hisler diye düşünüyorum. Sen net ol, engelle sil ve yoluna bak ki yeniye/doğruya yer açılsın hayatında.Sanki hayatım tam değil tek eksik oymuş gibi hissediyorum .
Teşekkür ederimAllahimm. Bı kendine gel. Engelini kaldırmaya tenezzül etti diye ne bu haller. Sen engelle de görmesin, sende önüne bak.
Ögretmensn bir de, böyle mi kizlarina güçlü olmayı, dik durmayı ogreteceksin böyle mi örnek olacaksın. Ay gerçekten bi agirligin olsun, bı duruşun olsun ne bu aciz haller.sevgilisinden ayrılan tek sen misin, boşa düşmüş olta atıyor işte.Teşekkür ederimÖnüme fiilen bakabiliyorum şükür ama bu ara böyle bir batağa saplanmış gibiyim.
Teşekkür ederim öncelikle .Bunu deneyeceğim .Gelenler oluyor ama ben bu kafayla kabul etmiyorum . Hem bana hem hayatıma alacağım kişiye yazık şu an.Doğru düzgün biri denk gelseydi eski flört aklına bile gelmezdi. Yani doğru düzgün biriyle tanışınca geçecek bu hisler diye düşünüyorum. Sen net ol, engelle sil ve yoluna bak ki yeniye/doğruya yer açılsın hayatında.
Adam aranıyor, gezmiş tozmuş,kendini çekebilecek birini bulamamış,sizi tekrar gözüne kestirmiş. Olmuyorsa olmuyordur,sizin için uygun değilmiş ki hayatınızdan çıkarmışsınız,devam deseniz yine gelir sizi harabeye çevirir gider,değer mi???Bacılar Selamlar
Kızlar benim içinden ne yapsam çıkamadığım bir girdap var . Şöyle anlatayım ; Eski flörtümü yaptığı bir haradan dolayı takipten çıkarmıştım .O da engellemişti . Geçen gün engelimi kaldırmış.Watsapp üzerinden “yeniden” durumlarıma bakmış .Kızlar kafam çok karışık.Ben artık net adım istiyorum .
Hayatımda yaşanan güzelliklere bile o hayatımda değil diye şükredemiyorum .Öğretmenim atandım şükür . Yüksek lisans yapıyorum .Ama bir yumru göğsüme oturup kalkmıyor . Kızlar lütfen fikir verin.Psikolojik destek de alıyorum .Dualarda ediyorum .İyi değilim galiba .En ufak şeyde ağlıyorum .
Empati yapın lütfen
Bu kadar basit şeylerden alt üst olma o zaman. Engelle geç verdiğin kararın arkasında dur.boşa düşmüş adamların nefes alış verişinden bile anlam çıkarmaya çalışmaZayıf ve güçsüz değilim .Sadece herseyi rayına oturtmuşken birden çıkıp gelmesi bütün dengelerimi alt üst etti .
Haklısınız .Ağırlığım /duruşum var çok şükür .Ama doğru bu davranışım acizlik .Nasıl geçer bilmiyorumÖgretmensn bir de, böyle mi kizlarina güçlü olmayı, dik durmayı ogreteceksin böyle mi örnek olacaksın. Ay gerçekten bi agirligin olsun, bı duruşun olsun ne bu aciz haller.sevgilisinden ayrılan tek sen misin, boşa düşmüş olta atıyor işte.
Tabii ki değmez. Ama hani bilmiyorum neden böyle oluyor bilmiyorum .Sürekli üzgün /depresif şarkılar dinleyip daha beter oluyorum .Adam aranıyor, gezmiş tozmuş,kendini çekebilecek birini bulamamış,sizi tekrar gözüne kestirmiş. Olmuyorsa olmuyordur,sizin için uygun değilmiş ki hayatınızdan çıkarmışsınız,devam deseniz yine gelir sizi harabeye çevirir gider,değer mi???
Niye acizsiniz? Okumuş ayakları üstünde duran kadınsınız ilişkide bile kuralları siz koyacak kadar şartlara sahipsiniz, sokakta kalmış,bir dilim ekmeğe aç olup her istenileni yapmak zorunda kalmış gibi davranmayı bırakın.Siz kendinizi sevmez,kendi değerinizi görmez,kendi kendinizi takdir etmezseniz elin adamı gelir çiğner çiğner tükürür....Haklısınız .Ağırlığım /duruşum var çok şükür .Ama doğru bu davranışım acizlik .Nasıl geçer bilmiyorum
Kendini doldurmayı ,kendine acımayı bırak,hedefleri yüksek tutup,kendi değerini fark edip iyi adam bulmuş kadınların hikayelerini oku,filmlerini izle ....Tabii ki değmez. Ama hani bilmiyorum neden böyle oluyor bilmiyorum .Sürekli üzgün /depresif şarkılar dinleyip daha beter oluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?