Kızlar lütfen fikir verin ?🌺

Eee konuştuk doğru değildi dediniz bir üyeye
Sonradan doğru değil dedi işte . Bilemiyorum kafam çok karışık .Önemli olan şey bu saygısızlığı bana yapmış olması bunu hazmedemiyorum.Sonra tutup engel açıyor bişeyler yapıyor

Sonradan doğru değil dedi işte . Bilemiyorum kafam çok karışık .Önemli olan şey bu saygısızlığı bana yapmış olması bunu hazmedemiyorum.Sonra tutup engel açıyor bişeyler yapıyor
Sizde bakıyorsunuz sizde konu açıyorsunuz bu kadar yakınken bu kadar uzak olmak niye .Zamanla esnemeyi öğrendim ben .Çünkü hep doğruyum hep haklıyım hep mutluyum olmuyor .Ne defolar var insanlarda daha bundan sonrakilerde .Ben karismam ben İkinizdede hata gördüm .Tek karşı tarafta değil .Gerisi sizi ilgilendirir .

Yok haklısınız .Ama karşı tarafta suçlu bir doğru bir yanlış diyor .İnsan blraz kendşnş bilir .Ne diyeceğini bilir .Bu hiç .

Yok ikimizde de var.Ben de o kıza inanıp fevri olmayacaktım .

Valla pis bir huyum var benim biri öfke ile yapmadığım birşeyle beni suçlar üzerime gelirse ben o kişiye ne kadar kıymet verirsem vereyim yaptım derim öyle bir huyum var çok sevdiklerim bilir çünkü nefret ederim yapmadığım birşeylin sorulmasından mesela ben beni engelleyen kişiyle kız arkadaş bile olsa akrabada olsa ölsem bir daha konuşmam hepimizin belli başlı karakteri huyları var insanlar konuşur çözer olmuyorsa tamam.Sizde öfkeli öfkeli hesap sormaya giderken bunu sevdiğiniz tanıdığınız ve güvenliğiniz birine yaptınız bende bunu tolere etmiyorum mesela.Bin kat inadına evet yaptım derim .Bu huy .Yani zamana bırakın da sizin aranıza çoluk çocuğu katmaniz iyi olmamış. Gereksiz millete laf lazım eğlence lazım.

Zamana bıraktım dua ediyorum .Lütfen siz de dua edin .Engeli açtığına göre yazacak diye düşünüyorum

Zamana bıraktım dua ediyorum .Lütfen siz de dua edin .Engeli açtığına göre yazacak diye düşünüyorum
Hakkınızda hayırlı ise olsun ederim de dua.Biraraya gelirseniz oturun sakin sakin konuşun kimseyi arkadas falan sokmayın araya güvenliğiniz insanlara sevdiğiniz insanlara onun bunun lafı gazıyla kurma akılla hücum edip ortada fol yumurta kesin kanıt yokken suçsuz insanları kendini ispatlamak zorunda bırakmayın bu çok kırıcı insan bunumu sevdim deyip soğuyor bende öyleydi hep de öyle.Bazen paranoya vesvese okuduklarimiz söylenenler bizi gerçeklerden çok uzağa götürüyor.Dedigim gibi birbirinize iyi gelecek ve hayırlı olacak üzmeyecek uzulmeyecekseniz . Hayırlısı

adamı kendin takipten çıkarmışsın şimdi de ah vah ediyorsun. o kadar önemli biriyse takipten çıkarmasaydın

yazmışsınız yukarda ama ben anlamadım ama konuşmuş mu konuşmamış mı
Konusmamıs adam kimseyke konu sahibi kendisine abla diyen aradaki bir bebenin lafina bakıp adama hücum etmiş direkt sen yaptin diye adamda iyi öyle diyorsan öyle sen o bebeye inan yaptim demis .Yani gene elalemin lafı.Simdi o orda konu sahibi burada kim haklı dan ziyade ikiside adım atmıyor çünkü ikiside saçma sapan kırılmış saçma sapan kendini haklı görüyor

Ama konuştum da dedi .Ben zaten düzeltmeye gitmişim bunu bana sakince anlatabilirdi değil mi ?

Ama konuştum da dedi .Ben zaten düzeltmeye gitmişim bunu bana sakince anlatabilirdi değil mi ?
Ben anlatmam hayatım size hesap vermeklemi geçecek güvenmiyorsanız bana mecburmuyum sürekli sizin korkularinizi yatistirmaya yapmadım demeye kendimi isoatlamaya o zaman delil getireceksiniz Cat çat ispat edecek öyle canıma okuyacaksınız öyle duydum mis Muş olmaz

Seviyorsa sakince beni yatistirsin diyene seviyorsa sakince beni suçlamadan mantıkla konuşsun denir fakat inanın sürekli aldatildigi korkusuyla yaşayan yada bunu her insan yapar kafasındaki insanlar senaryo yazanlar aşırı kuskucular hayat bunlarla çok zor kadin olsun erkek olsun bu kadın derdide kafasındaki vesveselerde bitmez .Herşeyin bı ayarı olmalı her insanın .Bu kadar hemen birine bunu yapıştırmaya inanmaya meraklı insanlarla ilişki falan yaşanmaz.Ha emin olur ispatlar ayrılır o başka birşey.Zan başka birşey birini suçlamak başka birşey

İki şeyden birini yapar ya sizden sürekli birşey saklar kafanızda kurmayın diye ya sahiden yapar yada sizden soğur aşırı baskının aldatılma korkusunun sonu budur .

En yakın arkadaşı kız. Delil bi tane ss attı onu da saniyrlşk attı .Bundan sonrası önemli şu an .İkimizde hatalıyız belki . Ama gerçekten Birseyleri geri düzeltmek istıyorsa adım atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…