Kızlar lütfen fikir verin ?🌺

İşte şu an tamamen masum diyemiyoruz sorun burada
Eminseniz konu sahibi ben birşey demiyorum zaten onu siz ortaya çıkarıp siz bileceksiniz benim çevremde çok insan kafayı yemiş vaziyette ortada bir halt olmadığı halde selam verdi ve i aldattı diye kafayı siyirmislar var ben yoruldum sizede diyorum eminseniz unutun fakat birinin lafıyla kanitsiz delilsiz kendi kendinize çıkarım yaptıysanız o sizi unutsun

İşin kötüsü sonunu biliyorum .Su an benden blr adım / mesaj bekliyor ama ben bunu yapmayacagım .
Kuzum insan türü gelişti, konuşarak derdini anlatabilecek düzeye geldi. Sen niye hala yan baktı, düz yürüdü, engeli kaldırdı gibi şeylerden çıkarımlarda bulunup gelecek planı yapıyorsun.

Kuzum insan türü gelişti, konuşarak derdini anlatabilecek düzeye geldi. Sen niye hala yan baktı, düz yürüdü, engeli kaldırdı gibi şeylerden çıkarımlarda bulunup gelecek planı yapıyorsun.
İşte adam gibi net adım atacak .Ama benden bekliyor :)

İşte adam gibi net adım atacak .Ama benden bekliyor :)
Nereden biliyorsun, bunu sana söyledi mi? Niyet okuyarak tahminde bulunarak hayat yürümez ki. Kaldı ki o attı adımı, sen niye onun arzulariyla yaşıyorsun? Engellemek istedi yaptı sen kabullenmek zorunda kaldın, engeli kaldırdı adım dahi atmadı ama sen yine onun belirleyeceği yolu kabul edeceksin... Peki ya sen? Senin ilkelerin, duruşun, kararların, şahsiyetin..

Ben zaten kararımın da dürülümün da arkasındayım .Sadece şu an bile bir erkek olarak benden adım beklemesi çok saçma değil mi ?

Ben zaten kararımın da dürülümün da arkasındayım .Sadece şu an bile bir erkek olarak benden adım beklemesi çok saçma değil mi ?
Vallla aldattoysa zaten bitsin bu hikaye .Aldatmadiysa ölsem adım atmam beni suçlayıp gidene şimdi o belli değil işte adam masummu degilmi cok emin olmadan köprüleri takip yıktığınız için bu durumdasınız .Ve ondan kafanız karışık kendi durusunuzdan ve kararinizdan emin olsanız ne bu konu olurdu ne kafanızda bir geri dönüş

Umarım kalbinize söz geçirirsiniz. Hayat zor, kendiniz için doğru olanı seçmek durumundasınız

mutluluğunuzu kendinizden başka birinin varlığına bağlamanız sağlıklı bir durum değil.. üzülürsünüz

Beni kendimden eminin duruşumdan da .Kendisi ikili cevap verdi

Zayıf ve güçsüz değilim .Sadece herseyi rayına oturtmuşken birden çıkıp gelmesi bütün dengelerimi alt üst etti .

Ne gelmesi? Adam gelmiş ki. Siz fazla anlam yüklediğiniz için gelmiş kabul ediyorsunuz. Adamın geldiği yok sadece engeli kaldırmış.

Yani kusura bakmayın ama sadece bir profile bakmaya bu kadar anlam yüklememelisiniz. Geleceğinize odaklanın

Allah akıl versin demeye geldim. Bir engelleme ya da engel kaldırma hayatınızı bu kadar sarsıyorsa, neyi yanlış yapıyorum diye düşünmeniz lazım.
Çok büyük bir halt olsaydı ayrılmazdınız zaten. Aklınızı başınıza alın, hayatınıza bakın.

Teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…