Eminseniz konu sahibi ben birşey demiyorum zaten onu siz ortaya çıkarıp siz bileceksiniz benim çevremde çok insan kafayı yemiş vaziyette ortada bir halt olmadığı halde selam verdi ve i aldattı diye kafayı siyirmislar var ben yoruldum sizede diyorum eminseniz unutun fakat birinin lafıyla kanitsiz delilsiz kendi kendinize çıkarım yaptıysanız o sizi unutsunİşte şu an tamamen masum diyemiyoruz sorun burada
Kuzum insan türü gelişti, konuşarak derdini anlatabilecek düzeye geldi. Sen niye hala yan baktı, düz yürüdü, engeli kaldırdı gibi şeylerden çıkarımlarda bulunup gelecek planı yapıyorsun.İşin kötüsü sonunu biliyorum .Su an benden blr adım / mesaj bekliyor ama ben bunu yapmayacagım .
İşte adam gibi net adım atacak .Ama benden bekliyor :)Kuzum insan türü gelişti, konuşarak derdini anlatabilecek düzeye geldi. Sen niye hala yan baktı, düz yürüdü, engeli kaldırdı gibi şeylerden çıkarımlarda bulunup gelecek planı yapıyorsun.
Nereden biliyorsun, bunu sana söyledi mi? Niyet okuyarak tahminde bulunarak hayat yürümez ki. Kaldı ki o attı adımı, sen niye onun arzulariyla yaşıyorsun? Engellemek istedi yaptı sen kabullenmek zorunda kaldın, engeli kaldırdı adım dahi atmadı ama sen yine onun belirleyeceği yolu kabul edeceksin... Peki ya sen? Senin ilkelerin, duruşun, kararların, şahsiyetin..İşte adam gibi net adım atacak .Ama benden bekliyor :)
Ben zaten kararımın da dürülümün da arkasındayım .Sadece şu an bile bir erkek olarak benden adım beklemesi çok saçma değil mi ?Nereden biliyorsun, bunu sana söyledi mi? Niyet okuyarak tahminde bulunarak hayat yürümez ki. Kaldı ki o attı adımı, sen niye onun arzulariyla yaşıyorsun? Engellemek istedi yaptı sen kabullenmek zorunda kaldın, engeli kaldırdı adım dahi atmadı ama sen yine onun belirleyeceği yolu kabul edeceksin... Peki ya sen? Senin ilkelerin, duruşun, kararların, şahsiyetin..
Kuzum benim, senden adım beklediğini nereden biliyorsun?Ben zaten kararımın da dürülümün da arkasındayım .Sadece şu an bile bir erkek olarak benden adım beklemesi çok saçma değil mi ?
Hikayelerime eskisi gibi kalp attı çünkü :)Kuzum benim, senden adım beklediğini nereden biliyorsun?
Vallla aldattoysa zaten bitsin bu hikaye .Aldatmadiysa ölsem adım atmam beni suçlayıp gidene şimdi o belli değil işte adam masummu degilmi cok emin olmadan köprüleri takip yıktığınız için bu durumdasınız .Ve ondan kafanız karışık kendi durusunuzdan ve kararinizdan emin olsanız ne bu konu olurdu ne kafanızda bir geri dönüşBen zaten kararımın da dürülümün da arkasındayım .Sadece şu an bile bir erkek olarak benden adım beklemesi çok saçma değil mi ?
Umarım kalbinize söz geçirirsiniz. Hayat zor, kendiniz için doğru olanı seçmek durumundasınızBacılar Selamlar
Kızlar benim içinden ne yapsam çıkamadığım bir girdap var . Şöyle anlatayım ; Eski flörtümü yaptığı bir haradan dolayı takipten çıkarmıştım .O da engellemişti . Geçen gün engelimi kaldırmış.Watsapp üzerinden “yeniden” durumlarıma bakmış .Kızlar kafam çok karışık.Ben artık net adım istiyorum .
Hayatımda yaşanan güzelliklere bile o hayatımda değil diye şükredemiyorum .Öğretmenim atandım şükür . Yüksek lisans yapıyorum .Ama bir yumru göğsüme oturup kalkmıyor . Kızlar lütfen fikir verin.Psikolojik destek de alıyorum .Dualarda ediyorum .İyi değilim galiba .En ufak şeyde ağlıyorum .
Empati yapın lütfen
O zaman tencere seti bakmaya başlayabilirsinHikayelerime eskisi gibi kalp attı çünkü :)
Beni kendimden eminin duruşumdan da .Kendisi ikili cevap verdiVallla aldattoysa zaten bitsin bu hikaye .Aldatmadiysa ölsem adım atmam beni suçlayıp gidene şimdi o belli değil işte adam masummu degilmi cok emin olmadan köprüleri takip yıktığınız için bu durumdasınız .Ve ondan kafanız karışık kendi durusunuzdan ve kararinizdan emin olsanız ne bu konu olurdu ne kafanızda bir geri dönüş
Tabi davetiye de atarım sizeO zaman tencere seti bakmaya başlayabilirsin
At kız valla yakınsa gelirim düğününe. Kuzum şaka şaka umarım herşey gönlünce ve senin için en iyi şekilde olurTabi davetiye de atarım sizealtına esprili yorumlarınız için teşekkür notu da eklerim
Zayıf ve güçsüz değilim .Sadece herseyi rayına oturtmuşken birden çıkıp gelmesi bütün dengelerimi alt üst etti .
Yani kusura bakmayın ama sadece bir profile bakmaya bu kadar anlam yüklememelisiniz. Geleceğinize odaklanınBacılar Selamlar
Kızlar benim içinden ne yapsam çıkamadığım bir girdap var . Şöyle anlatayım ; Eski flörtümü yaptığı bir haradan dolayı takipten çıkarmıştım .O da engellemişti . Geçen gün engelimi kaldırmış.Watsapp üzerinden “yeniden” durumlarıma bakmış .Kızlar kafam çok karışık.Ben artık net adım istiyorum .
Hayatımda yaşanan güzelliklere bile o hayatımda değil diye şükredemiyorum .Öğretmenim atandım şükür . Yüksek lisans yapıyorum .Ama bir yumru göğsüme oturup kalkmıyor . Kızlar lütfen fikir verin.Psikolojik destek de alıyorum .Dualarda ediyorum .İyi değilim galiba .En ufak şeyde ağlıyorum .
Empati yapın lütfen
Mesaj atıp siliyor .Durumlara kalp atmış ne yaptığını çözemiyorumNe gelmesi? Adam gelmiş ki. Siz fazla anlam yüklediğiniz için gelmiş kabul ediyorsunuz. Adamın geldiği yok sadece engeli kaldırmış.
Allah akıl versin demeye geldim. Bir engelleme ya da engel kaldırma hayatınızı bu kadar sarsıyorsa, neyi yanlış yapıyorum diye düşünmeniz lazım.Bacılar Selamlar
Empati yapın lütfen
Size mi atıyor, atıyorsa neden siliyor?Mesaj atıp siliyor .Durumlara kalp atmış ne yaptığını çözemiyorum
Teşekkür ederimmmAllah akıl versin demeye geldim. Bir engelleme ya da engel kaldırma hayatınızı bu kadar sarsıyorsa, neyi yanlış yapıyorum diye düşünmeniz lazım.
Çok büyük bir halt olsaydı ayrılmazdınız zaten. Aklınızı başınıza alın, hayatınıza bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?