Çok haklısınız .Doğru aciz değilim diyorum zaten .Ama bu kendi kendine içime atmalarımdan hep .Cidden ilişkide de kuralları ben koyuyordum hatta diyorum ya terk eden bendim . Çünkü hatalıydı . Bu saatten sonra ne olur bilmiyorumNiye acizsiniz? Okumuş ayakları üstünde duran kadınsınız ilişkide bile kuralları siz koyacak kadar şartlara sahipsiniz, sokakta kalmış,bir dilim ekmeğe aç olup her istenileni yapmak zorunda kalmış gibi davranmayı bırakın.Siz kendinizi sevmez,kendi değerinizi görmez,kendi kendinizi takdir etmezseniz elin adamı gelir çiğner çiğner tükürür....
:) nereye gelmiş alti ustu engeli kaldırmış ya sanki nikahlanalim demis:)Zayıf ve güçsüz değilim .Sadece herseyi rayına oturtmuşken birden çıkıp gelmesi bütün dengelerimi alt üst etti .
Mesaj atıp geri cekıyor .:) nereye gelmiş alti ustu engeli kaldırmış ya sanki nikahlanalim demis:)
Tedavi olun,bu kendinizi değersiz görme işi zıvanadan çıkmadan gidin bir yardım alın, yoksa kendi başınızı yakacak kendi sonunuzu kendi kendinize getireceksinÇok haklısınız .Doğru aciz değilim diyorum zaten .Ama bu kendi kendine içime atmalarımdan hep .Cidden ilişkide de kuralları ben koyuyordum hatta diyorum ya terk eden bendim . Çünkü hatalıydı . Bu saatten sonra ne olur bilmiyorum
Terapi alın demek istediniz zannımca evet almaya başladımTedavi olun,bu kendinizi değersiz görme işi zıvanadan çıkmadan gidin bir yardım alın, yoksa kendi başınızı yakacak kendi sonunuzu kendi kendinize getireceksin
Olay şöyle gelişti .Bizim ilişkimiz çok güzel gidiyordu .Sonra ben bunun sosyal medyasında birkaç birsey gördüm rahatsız oldum.Ortak kız arkadaşımın yanında da dile getirdim .Kız da bunu gidip artık nasıl aksettirdi bilemiyorum .Sorun düzeldi ama akşamına kız mesaj attı .Abla o başkasıyla konuşuyormuş uzun zamandır diye .Yakan biliyorum çünkü benimle konuşuyordu ve yalan olduğunu ispat hersey var .Ben de aramızda ki ilişkiyi ortak arkadaşlarımıza sürekli anlattığı için çok sinirlendim . Hani bizden blr kaç yaş küçükler birde ne demek yani ?Ardından o öfkeyle takipten çıktım numarasını sildim .O da bunu görüp engelledi. Birkaç gün önce de ablama bişey atacakken (bas harfleri aynı ) hesabı çıktı baktım engeli kaldırmış.Neydi yaptığı hata ? Ayrılan siz iken neyi animsayio kötü oluyorsunuz ?
İşte ben de bunları adım saymıyorum .Atacaksa adam gibi net adım atsın:) nereye gelmiş alti ustu engeli kaldırmış ya sanki nikahlanalim demis:)
Sizin ortak arkadaşlar sıkıntılı oturup o arkadaşları yada yaşı küçük jargon peşindeki bebeleri cikarsaydiniz ya hayatınızdan ikiniz insanlar kıskanır insanlar tuhaftır iyi şeyleri bozmayı sever bazı insanlar .Yani ayrılma sebebiniz de çok sebep gibi gelmedi bilemiyorum ben aldattı hakaret aşk bitti vs sandım.Yani iki saçma ortak arkadaşı def etseydiniz hayatlarinizdanOlay şöyle gelişti .Bizim ilişkimiz çok güzel gidiyordu .Sonra ben bunun sosyal medyasında birkaç birsey gördüm rahatsız oldum.Ortak kız arkadaşımın yanında da dile getirdim .Kız da bunu gidip artık nasıl aksettirdi bilemiyorum .Sorun düzeldi ama akşamına kız mesaj attı .Abla o başkasıyla konuşuyormuş uzun zamandır diye .Yakan biliyorum çünkü benimle konuşuyordu ve yalan olduğunu ispat hersey var .Ben de aramızda ki ilişkiyi ortak arkadaşlarımıza sürekli anlattığı için çok sinirlendim . Hani bizden blr kaç yaş küçükler birde ne demek yani ?Ardından o öfkeyle takipten çıktım numarasını sildim .O da bunu görüp engelledi. Birkaç gün önce de ablama bişey atacakken (bas harfleri aynı ) hesabı çıktı baktım engeli kaldırmış.
Bana aramızı bozan kız arkadaşını savundu :) adam olan araya birini sokmaz.Ayrıca o yalan bile tepemi attırmaya yetmişti .Sizin ortak arkadaşlar sıkıntılı oturup o arkadaşları yada yaşı küçük jargon peşindeki bebeleri cikarsaydiniz ya hayatınızdan ikiniz insanlar kıskanır insanlar tuhaftır iyi şeyleri bozmayı sever bazı insanlar .Yani ayrılma sebebiniz de çok sebep gibi gelmedi bilemiyorum ben aldattı hakaret aşk bitti vs sandım.Yani iki saçma ortak arkadaşı def etseydiniz hayatlarinizdan
Ben iki gün sonra sakince oturup konuşalım diye gittim .Bana kızı savundu .Evet dedikleri doğru dediKusura bakmayın niye acı çekiyorsunuz şu an size birşey yapmamış hemen öfke yerine bı dinleyio bı konuşup bu ortak arkadaş meselesini halletseniz beraber olmuyormuydu
Sokaktan kedi kurtar hayatına anlam gelsin. Adamı engelle ergen gibi engelini açtı ay storyme baktı işlerini geçecek yastasin işine gücüne bak bacım. Bu kadar suklum puklum olmayın yaSanki hayatım tam değil tek eksik oymuş gibi hissediyorum .
Çok haklısın çok .Bir de benden mesaj adım bekliyor .Yediği halttan sonra birdeSokaktan kedi kurtar hayatına anlam gelsin. Adamı engelle ergen gibi engelini açtı ay storyme baktı işlerini geçecek yastasin işine gücüne bak bacım. Bu kadar suklum puklum olmayın ya
Alti ustu flort, on yillik kocaniz gibi hayatinizi nasil eksik birakiyor.Sanki hayatım tam değil tek eksik oymuş gibi hissediyorum .
Niye illa yalan olsun? Bu devirde herkeste iki uc flort var. Sizinle konuşuyor olmasi baskalariyla da konusmasina engel degil ki.Abla o başkasıyla konuşuyormuş uzun zamandır diye .Yakan biliyorum çünkü benimle konuşuyordu ve yalan olduğunu ispat hersey var .
Konuştuk çünkü yalan .Niye illa yalan olsun? Bu devirde herkeste iki uc flort var. Sizinle konuşuyor olmasi baskalariyla da konusmasina engel degil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?