Aslinda fiziksel bir hizmet yapmiyorum( getir,gotur gibi) duygusal olarak kuma gibi hissesiyorum.Esim su cumleyi de kurdu.Beni annemle paylasmak zorundasin diye:) ne demekse onu da ben anlamadim:)
Yahu saf mı bu adam. Agzinin ortasina tam çarpmalık
Iyggg ayni eski esim gibi.
Onunda agzi iyi laf yapar,kendini iyi pazarlar,kitap cumlesiyle konusur, cok iyi adam kullanir.
Kendine cok deger verir, bencilin tekiydi.
Asla haksiz olmazdi, bir sekilde üste cikardi hep!
kamuda saygin bir meslegi vardi
O da bosanirken dedi ki,
-Ben erkek arkadaslarimla 1 hafta tatil yapmak istiyorum ama sen kısıtlayip izin vermiyorsun dedi
(Sen de git kiz arkadaslarinla,ben bisey demem ki dedi)
-Benim aslan anam,canim anam tabiki biz nereye gidersek onlar da gelecek dedi.sen ne bicim insansin dedi. Beni anamdan kimse ayıramaz dedi.
(4ay beraber ,8ay onlardan ayri kaliyorduk oysa)
-arkadaslarimla 2gunluk gezmeye bile cikamiyorum,
Hic keyif yapamiyorum erkek erkege dedi
sen herseyi beraber yapalim istiyorsun ama ben kendime de ozel vakit ayirmak istiyorum dedi.
-sen tatil köyü seversin, ben çadırda kalmak dedi
-annemle aranizda kalmaktan usandim dedi
(Oysaki annesi her ailede ufak tefek tartismalar olur, mezig yine de iyi kizdir demis olmasina ragmen..)
-burçlarımiz bile uyusmuyor dedi
-sen ege li ben karadenizliyim,kultur farkimiz var dedi
...
Saydi da saydı...
Döktüm dusundum... erkek kardesim dedi ki, bekarlik hayatini özlemiş bu. Sal ipini gitsin dedi. kim yapar bu dediklerini dedi.
Ve tmm dedim ne halin varsa gör..
4ay icinde boşandık.
Meger kafasinda bitirmis, birini bulmus, kendince sacma sapan bahanelerle diretmeye baslamis boşanma fikrini.
Simdi noldu? Anam da anam, onun yemekleri, onun varligi yeter diyen adam ,
annesigili temelli memlekete yolladi evlerini bosalttirip. Ille de onun yemekleri diyen adam her tatilde kostur kostur beni de pesinde surukleyen adam; işlerim var deyip gitmiyormuş bile..
Annesiyle beraber uyurdu bazen, elini ayagini operdi anam diye, öve öve yere göğe koyamazdi..
Ben nereye annem oraya derdi, tek cocugum ben derdi.
Ozmn ben çekileyim aradan beraber uyuyun, anan pişirsin sen ye deyip boşandım.
Sukur ki mutluyum. Ugrasmaya degmeyecekti cunku.
Anam da anam diyorsa bitmistir o evlilik