Kızlar ne olur yardım bu durumdan çok rahatsız oluyorum:(

Bizde de en ileri gitmemiz öpüşme oldu .. O da bi kere oldu bir daha olmasını istemedik evlenmeden..

Daha da gitmeyiz zaten ..

Hormonlar durmaz canım sen düşünürsün düşünürsün önüne geçmen zor olur

pratikte yapma yeter

Ayy canım yapamıyoruz bari hayal edelim evlenince çullanırız artık adamlara
Amin amin bak ne kadar güldürdü senin libido bizi

kııızzz creativooo vallahi karnıma ağrı girdi gülmektennnnn kız adamı karçıma çullanıpppppppp ağırdan sat kııızzzzzzzz:):) sakin ollllllll senin libidoda baksanaaaa daha ortada bişey olmadan tavan yapmış annemmmm kıyamam:):) gülelim vallahi yaaaa ben dün canım sıkkınken şimdi sizlerle şu halime gülebiliyorum artık yaaaaaaaa :):)

o kadar olsun zaten canım benimmmm bazen ne kadar sevsende araya sınırlar koymak gerek diye düşünüyorumm gitmeyinde zaten canımmm ileri kız Allah korusun pratik benden uzak olsunnnn evlenene kadar

Çullanınca kaçıcak adammı var Vallahi sen geç başlamışsın bu işlere ben kaç senedir böleyim evlenceğimiz kişilerde biz gibi olursa yandık
Gül tabi yaa bundan güzel şeymi var :)

hayallerinizi bari rahat bırakın kızlar...orda bari eziyet etmeyin kendinize...sevdiğin insanı arzulamak kadar doğal ve güzel bişii var mı??

Çullanınca kaçıcak adammı var Vallahi sen geç başlamışsın bu işlere ben kaç senedir böleyim evlenceğimiz kişilerde biz gibi olursa yandık
Gül tabi yaa bundan güzel şeymi var :)

ayyy kııııııııııııııızzzzzzzzzz demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):) yok tabi canım yaaa gülelim canım benimm gülelimmmmm:):) acilen koca aranıyorrrrrr creativoo yaaaaaa:):):)

hayallerinizi bari rahat bırakın kızlar...orda bari eziyet etmeyin kendinize...sevdiğin insanı arzulamak kadar doğal ve güzel bişii var mı??

jeannecdarc hayırlısı olsun bebeğin canımmmmmmmmmmmmmmmm:* ama canımmm yaaa hayallerim daha bişey yaşamadan etmeden fazlaaa uçuyooorrrr:):) çok güzel bişey sevmek ve sevilmek sevdiğinle hayaller kurmak Allahım herkese nasip etsin inşallahhhhhh yorumun için teşekkür ederim canımmm

o kadar olsun zaten canım benimmmm bazen ne kadar sevsende araya sınırlar koymak gerek diye düşünüyorumm gitmeyinde zaten canımmm ileri kız Allah korusun pratik benden uzak olsunnnn evlenene kadar

Aynen tatlım :) :) Ama doğal işte gördüğün gibi, sadece biz değilmişiz düşünen

Vallahi bende bilemiyorum canımmmmmmmmmmmmmm:):):)

Anlatsa biri

ayyy kııııııııııııııızzzzzzzzzz demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):) yok tabi canım yaaa gülelim canım benimm gülelimmmmm:):) acilen koca aranıyorrrrrr creativoo yaaaaaa:):):)

Yok aman koca falan kalsın başımdan nişanlılık geçti bissürü olaylar yüzünden libidom bile tavan yapamadı
Koca olunca dertlerden onu unutuyosun :):)

sevdiğimiz insanı arzulamaktan daha doğal ne var Allah aşkına :) bunlar güzel şeyler,normal şeyler..hormanlar sevdiğimiz adam için coşmayacak da ne zaman coşacak..evlenmeden önce icraat kısmına girmiyoruz ama bari hayallerimiz de yaşatalım

Kendini azgin teke gibi tanitiyo burda dogal olmadigini soyleyen bi kisi bile olmadi bakk haydi devammm cilginliga

:):) bende artık bunun normal olduğu kanısına vardım sizlerle birlikte iyi ki varsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:):)

Kendini azgin teke gibi tanitiyo burda dogal olmadigini soyleyen bi kisi bile olmadi bakk haydi devammm cilginliga

:: kııızzz sussss anaaaaaaa ne diyooooooooooooooooooooo:):):) evet yaaa olmadı annem yaaaa demekki anormallik bendeymiş ama sayenizde aştımmmm:):) çılgın olmak güzeldir ama fazlasıda zarar bebemmmmm biz usul usul yavaştan gidelimmm:):) amaaaa sen çılgınlaşabilirsin meselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):)

Son düzenleme:
canım bunda korkulacak bırsey yok .her kadın sevdıgı adamı arzular .normal bırsey bu

teşekkür ederim yorumun için sashamia88 ne bileyim ben ilk kez böyle şeyler hissettiğim için kendimde ve olur olmadık yerlerde içime aklıma düştüğü için dedim neler oluyor bana hemen sizinle paylaştım:) ama gördüğüm o ki normal birşeymişş birde sevgilimi özledim sanırım o yüzden böyleee tekrar teşekkürler canımm:*

Tamam cilginlasalim hayatim
Fazlasi zarar tabiki,bir an once evlendirsekmi napsak su kizi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…